Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
szwesta80 wrote:A ja tam w te upały bez stanika chodzę.
A cycki mam w ciaży cudne. Mój mąż to by je wciąż obściskiwał. I przepraszam za dosadność, wciąż mi się ustami do sutków dobiera mówiąc, że przecież trzeba naciągać by nie mieć problemów z karmieniem. MA wprost obsesję na tle moich piersi.
a myślałam,że tylko mój tak ma:)Starania od 11.2016, duphaston, bromergon, Ovarin
-
Cześć Mamusie!
Gratuluje udanych wizyt!Za dzisiejsze trzymam kciuki!
Chyba wyczerpałem limit nieszczęść na ten tydzień już....wczoraj w nocy znowu trafiłam na IP...w sobotę z plamienie,które na szczęście ustało,ale zaczęło się zapalenie pęcherza...tak złe to jeszcze nie miałam,myślałam,ze wytrzymam i wzięłam tylko Urosept,bo jest bezpieczny,ale od 18 do 1 w nocy zaczęły się takie bóle,ze płakałam już mojemu na ramieniu,pęcherz i nerka pierwszy raz mnie tak bolała,ze nogi nie mogłam podnieść.Przyjeli mnie od razu,młoda pani ginekolog i dwie pielęgniarki,badania krwi,moczu,wszystko zrobiły na cito,wyszło jakieś białko w moczu i krwi,a na posiew muszę poczekać.Dali mi dwa antybiotyki,jednorazowo jeden i drugi przez 5 dni....boje się,ze brałam te leki,żeby nic się maluchowi nie stało,bo to jednak antybiotyk i jestem zła,ze aż tak było słabo,ze musiałam to wziąćCzy któraś tez miała takie ostre zapalenie pęcherza i brała takie silne leki?Powiem Wam,ze jak nie urok to sraczka,do tej pory wszystko było dobrze,a teraz jak się wali to na całej linii.
-
Bidulka Kochana . Dobrze , że z Maleństwem w porządku.
Dali Ci antybiotyk , bo ważne jest zdrowie matki więc musisz jak najszybciej z tego wyjść. I prawdopodobnie albo nie ma przeciwwskazań do brania leku albo lepsze jest wzięcie antybiotyku niż pozwolenie na taką infekcję. Myśl pozytywnie i nie zadręczaj się :*Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
Czarna kawa moja siostra lekarz mówiła mi, że lepiej jest podać antybiotyk i pozbyć się zapalenia. Nie denerwuj się. Lekarka wiedziała, że jesteś w ciąży i na pewno dala taki który nie zaszkodzi malenstwu a Tobie pomoże.
Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
Gosiakk300 wrote:Czarna_kawa to moj zab przy Twoim pecherzu to pikus bardzo Ci wspolczuje i trzymam kciuki zeby wszystko Ci szybko przeszlo06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url]
-
Dziewczyny, które macie detektor tętna, polecacie??? Ja się od miesiąca zastanawiam i ciągle się waham, z jednej strony nie chce popaść w paranoje i sprawdzać co chwilę serdzuszka, z drugiej strony już tydzień po USG się zaczynam zastanawiać czy Dzidek nadal żyje i czy ma się dobrze
Mąż jest przeciwny, mówi że się będę nakręcać, ale może jednak mnie to uspokoi? Jak ze znalezieniem serduszka, nie ma problemu? Boje się, że ze względu na nadwagę i łożysko na przedniej ścianie nic nie usłyszę i tylko jeszcze bardziej będę panikować...Sama już nie wiem...
-
Monic88 wrote:Dziewczyny, które macie detektor tętna, polecacie??? Ja się od miesiąca zastanawiam i ciągle się waham, z jednej strony nie chce popaść w paranoje i sprawdzać co chwilę serdzuszka, z drugiej strony już tydzień po USG się zaczynam zastanawiać czy Dzidek nadal żyje i czy ma się dobrze
Mąż jest przeciwny, mówi że się będę nakręcać, ale może jednak mnie to uspokoi? Jak ze znalezieniem serduszka, nie ma problemu? Boje się, że ze względu na nadwagę i łożysko na przedniej ścianie nic nie usłyszę i tylko jeszcze bardziej będę panikować...Sama już nie wiem...
Ja polecam detektor. Nie sprawdzam co chwilę, wieczorem przed snem sobie podsłuchujęMnie uspokaja. Na początku miałam problem ze znalezieniem serduszka, ale teraz już wiem gdzie jest i jak szukać. Mam taki z wyświetlaczem - Jumper. Polecam
-
nick nieaktualny
-
No ja myślę o tym AngelSound bo jest najtańszy, nie chcę na to wydać majątku...Tylko się bałam, że serducha nie znajdę i umrę z niepokoju jeszcze bardziej
Chyba mnie przekonałyście
A czy można złapać tam na dole nasze własne serce?? I czy można pomylić serce swoje z sercem dziecka jak nie bedzię wyświetlacza i nie będę wiedziała jak szybko bije?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 12:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny