Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja. W czerwcu 2016 R. na świat przyszedł Nasz Synek, a teraz czekamy na rodzeństwo dla Niego. Rozumiem mamy, które mają tak małą różnicę wieku jaka będzie i u nas, będzie nam ciężko. To na pewno. Ale kto da radę jak nie my? My tu z mężem gdzie mieszkamy jestesmy zupełnie sami, też nie możemy liczyć na dodatkową pomoc więc rozumiem ból. Co do mojego samopoczucia to mam mega mdłości i dziś doszły wymioty. Dziś mam wizytę u gin, liczę usłyszeć bijące serduszko ☺trzymam kciuki Dziewczyny za Nasze oby bezproblemowe ciąże i porody!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2017, 10:12
kuzka lubi tę wiadomość
-
Witam i gratuluję nowym mamusiom:)
Ja mam stresa od rana jak przed jakimś egzaminem, bo dzisiaj wizyta u lekarza, a tu oprócz 4 pozytywnych testów i braku miesiączki brak objawów. Boję się, że coś nie tak.
Aniołki: 01.2010 11tc; 04.2017 11tc
Córcia 12.2010
-
Witam nowe mamusie.
Ja od rana lekkie mdłości. W nocy spać nie mogłam, bo przez mdłości nie zarejestrowałam, kiedy ostatnio czułam brzuch i oczywiście czarne myśli w głowie się kotłowały. Po śniadaniu zaczęły się małe mdłości. Mam nadzieję, że się nie wzmogą.
Jaka ja głupia byłam, ze mdłości chciałam. "Żeby czuć, że w ciąży jestem" BRAWO JA!dłukachna lubi tę wiadomość
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
Na pewno sobie dziewczyny poradzicie z opieką nad małymi brzdącami i troską o maleństwa w brzuchu Super, że będzie mała różnica wieku pomiędzy Waszymi dziećmi. Mam rok młodszą siostrę i mamy super kontakt ze sobą. Jak byłyśmy małe też wszytko razem
miluszka lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie do dziewczyn które poroniły w 11 lub 12 tc.
Czy przy tych poronieniach było wcześniej tętno płodu czy tez dopiero na USG wyszedł jego brak?
Czytając różne fora zauważyłam pewną zależność i zastanawiam się czy moje przypuszczenia są słuszne.
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
Elaa.1234 - u mnie dokładnie 4t5d. My straciliśmy ciążę dwukrotnie, a mimo to, z każdą następną czuję coraz większy spokój. W tej chwili myślę, że limit pecha wykorzystaliśmy i tym razem wszystko skończy się szczęśliwie.
rosann - zawsze wchodzimy razem i narzeczony jest obecny cały czas przy każdym badaniu ( oczywiście za parawanem ), usg, etc... -
Hej dziewczynki, witam was wszystkie!
Eh ja dzisiaj jakiegos dola zalapalam. W nocy nie moglam spac, martwilam sie o to czy dam sobie rade, jak to wszystko bedzie... Czulam taki stres-scisk w zoladku.
Dzisiaj powiedzialam mojej szefowej, i jej reakcja byla taka sobie. Powiedziala gratulacje, ale nie raczyla sie usmiechnac czy cokolwiek. Nie wiem, zle mi dzisiaj, taka melancholijna jestem -
Szwesta80, ja w obu przypadkach w 11 tyg dowiedzialam się na usg, że serce nie bije, ale na wczesniejszych wizytach biło.
A jakie masz przypuszczenia?
Qatynka, na to samo liczę, że ile można miec pecha i że prawdopodobieństwo tej samej sytuacji pod rząd nie może byc duże.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2017, 11:36
Aniołki: 01.2010 11tc; 04.2017 11tc
Córcia 12.2010