Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane jesteście! Z takim wsparciem po prostu musi być dobrze
Basik83 lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
I się dodzwoniłam! Badanie mam... 24.10 w 24 tygodniu, więc 'ostatni termin', w sumie spodziewałam się, że dostać się do tego lekarza graniczy z cudem, więc cieszę się, że się załapałam
Do swojego idę w przyszły czwartek więc nie uschnę do tego czasu
Powiedzcie mi proszę - czy brzuch ciążowy już na tym etapie jest taki 'sztywny'? Zastanawiam się czasami jak ten maluch mi się tam mieści i czy ma wystarczająco przestrzeni, bo jak położę rękę to wiem gdzie się chowa... Może śmieszne pytanie, ale wszystko jest dla mnie nowemały książę
-
Hej
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizytyNa pewno wszystko będzie dobrze i usłyszymy tutaj dobre wieści.
Wczoraj zachciało mi się barszczu i pierogów z mięsem. Lepiłam te pierogi, a później wieczorem bolał mnie kręgosłup. Chyba za długo stałam na nogach. Dziś spałam do 10:00 z jedną pobudką na siku, także chociaż wypoczęłamZa oknem słoneczko i ciepło dziś, więc pewnie niedługo jakiś spacer zaliczymy z moją sunią. Obiad na dziś mam, więc dzień leniucha sobie robię.
Miłego dnia dziewczyny!Tokarzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚwięty Mikołaj dzień drugi - przyszła paczka z Pinokio, jaram się jak głupia!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6978860522a0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6a28f2efb02b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa08b5987e40.jpg
Czarna_kawa, Wasp, kozamonia, Anne92, Basik83, Liy88, szwesta80, lena7, kolka, Monic88, Talla, Krakowianka, Tokarzynka, sunset06, marmi, stokrotka30 lubią tę wiadomość
-
Jomi,trzymamy kciuki za połówkowe
!!!!
Rosann,jak dobrze słyszeć takie wieści od Ciebie,pozytywniejsze podejście i aż czuć,ze troszkę lepiej się czujeszbardzo się cieszę kochana
będzie wszystko dobrze,mamusia zjada ponadprogramowe posiłki i na pewno pójdzie to na zdrowie dla małej
))
Gosia29,u Ciebie również powiało radościąfajnie,ze powrót do pracy i kontakt z ludźmi tak dobrze na Ciebie wpłynął,tak trzymać
))
A88,jakie cuda<3!!! Widać,ze bardzo dobre gatunkowo))
Annie,gratuluje 6 miesiąca)) takie wieści lubimy
niech nam wszystkim tak leci ładnie ten czas
Momo28,u mnie właśnie taki sztywny brzunio,aż posmarowałam sobie bio oilem po prysznicu,bo myślałam,ze mi wybuchnie ;p i jak się położę to pod ręka potrafię wyczuć gdzie mała siedzi,to jest aż niewiarygodne
Anne92 lubi tę wiadomość
-
Jomi ogromne kciuki!!
Moj brzuch jest tez raczej z tych twardych, jest taki inny niz byl :)ciesze sie jak glupia tymi zmianami na ciele(pewnie mniej bede sie cieszyla jak zobacze rozstepy - wlasnie jem chleb ze smalcem
a88 ale szalejeszbardzo ladne ciuszki
Czarna kawa, dzis zakupilam lokumy z lidla..zaraz otwieram i sprawdze (po tym chlebie ze smalcem) czy tak samo dobre jak te z biedronki
U nas cudowna pogoda!
Krakowianka lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Nusiaczku- nie martw się na zapas
Mi wycinali 4 sztuki jak miałam lat naście, w tym jeden,o który non stop się coś zaczepiało i było okej, więc i u Ciebie będzie
Badania robi się standardowo, więc spokojnie
Wy tu chleb ze smalcem, a ja gulasz robię, w sumie trzy dni go będziemy jeśćMam na zmianę fazę z mielonymi i gulaszem, co dziwne przed ciążą nie byłam fanką
Uspokoiłyście mnie, że ten mój bebech to nie wybryk naturyDziękuję z serduszka! ❤
mały książę
-
Dziewczyny dziękuję za wczorajsze wsparcie. Dzisiaj już samopoczucie o wiele lepsze.
Do do brzuszka do pępka twardy powyżej mięciutki. Mogę świetnie wyczuć gdzie kończy się macica.
Na obiad dzis pierogi ruskie. Mężowi przesunęli załadunek więc kupi pierogi w pierogarni i będziemy się zażerać na obiad. A jutro chyba szczawiową zrobię.
A tak w ogóle od kilku dni chodzi za mną Niemiecka białą czekolada z orzeszkami. Albo długa Milka z carmelem i orzechami... chyba normalnie kupię i znów całą sama wszamam...Tokarzynka, Liy88 lubią tę wiadomość
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
nick nieaktualnySzwesta, w Lidlu jest akurat tydzień alpejski i takie cudo:
https://www.lidl.pl/pl/Oferta-spozywcza.htm?articleId=2787 -
Jomi będzie dobrze! Musi być!
Niusiaczek wszystko będzie ok! Ja też musiałabym wybrać do dermatologa w sprawie pieprzyków. Jestem nimi cała wysypana i kilka przydałoby się sprawdzić. Szczególnie jeden pod piersią który wciąż ociera stanik.
Jak ja bym chciala zaszaleć z ciuszkami dla Franka. Ale póki nie dostanę paki ciuchów od znajomej nic nie kupuję.
Dziewczyny które miały cc pytanie mam. Trochę dziwne ale kto pyta nie błądzi.
Przy CC żadne majtki poporodowe i wkładki nie są potrzebne tak? Nic się z dołu nie sączy? Zaczynam powoli planować wydatki poporodowe i szykwać się na wszelkie możliwości.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 14:10
a88 wrote:Szwesta, w Lidlu jest akurat tydzień alpejski i takie cudo:
https://www.lidl.pl/pl/Oferta-spozywcza.htm?articleId=2787
a88 dzięki za cynka ale nie cierpię ciemnej czekolady.
Musi być mleczna i słodka
nick nieaktualny
-
szwesta80 wrote:Jomi będzie dobrze! Musi być!
Niusiaczek wszystko będzie ok! Ja też musiałabym wybrać do dermatologa w sprawie pieprzyków. Jestem nimi cała wysypana i kilka przydałoby się sprawdzić. Szczególnie jeden pod piersią który wciąż ociera stanik.
Jak ja bym chciala zaszaleć z ciuszkami dla Franka. Ale póki nie dostanę paki ciuchów od znajomej nic nie kupuję.
Dziewczyny które miały cc pytanie mam. Trochę dziwne ale kto pyta nie błądzi.
Przy CC żadne majtki poporodowe i wkładki nie są potrzebne tak? Nic się z dołu nie sączy? Zaczynam powoli planować wydatki poporodowe i szykwać się na wszelkie możliwości.
Szwesta po CC sa takie same atrakcje