Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Szwesta ja nie ogarniam Łatwiej idzie mi z miniaturkami, ale gorzej mi z tymi dziewczynami, które miniaturki mają takie same
Ja wizytę mam jutro o 11.30, nie mogę się doczekać! No i kto wie, może wieczorem połączymy się przez Wat'sUp z moimi rodzicami i im powiemy, chociaż początkowo miało być po 12 tygodniu Na ale raczej nie wytrzymam
Ewentualnie zostawimy to na piątek, aby mojemu tacie zrobić prezent z okazji dnia Ojcamarmi lubi tę wiadomość
-
Rafaello mi lekarka powiedziała że nie powinno się jeździć na rowerze ale to tylko i wyłącznie z powodu bezpieczeństwa.
Szwesta80 nie się nawet przyznawać się nie chciałam bo też tego nie ogarniam, strasznie dużo nas już. Gdzieś któraś dziewczyna robiła taką listę dziewczyn ale link mi się zapodział. -
U mnie też bóle w podbrzuszu ale myślałam, że tylko mnie dotyczą bo ja mam bardzo wrażliwy "brzuch", każdy pasek , rajstopy to tragedia zawsze boli mnie brzuch
Jeśli chodzi o nicki to też nie ogarniam ale staram się po zdjęciach zapamiętywać
A gdzie założycielka lutowych mamuś 2018 ? -
Kasioua, przykre to
Szczerze mowiac, nie wiem co mozna zrobic w tej sytuacji
Chyba jedyne sensowne rozwiazanie, to nie potwierdzac, jak ktoś "niezainteresowany" zapyta i olac sprawe plotek na zasadzie "nic mi na ten temat nie wiadomo" do czasu az sami bedziecie chcieli sie ta informacja podzielic z szerszym swiatem.
A z bliskimi, ktorzy pomimo prosby o poufnosc, przekazali informacje dalej, porozmawialabym i wytlumaczyla, ze sprawili Ci przykrosc i zawiedli Twoje zaufanie -
Ja od rana nadrabiam "Grę o tron" zamiast wykorzystać, że Młody do końca tygodnia ma szkołę i skończyć pisać sprawozdanie na nauczyciela dyplomowanego. W ogóle jest mi trudno zmusić się do zrobienia czegokolwiek. Mam lenia na maxa.
lilka1984 lubi tę wiadomość
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
Cześć dziewczynki. Po moim wczorajszym plamieniu nie ma śladu dziś śluz jest juz ładny przeźroczysty chociaż brzuch lekko pobolewa.. wydaje mi się ze nie była to wina progesteronu bo ten mam w górnej granicy normy.. może rzeczywiście zbytnio wysiłek czy dłuższy spacer w słońcu powoduje takie plamienia lub skurcze. Pierwszą wizytę u lekarza na nfz mam 13 lipca wiec jeszcze sobie trochę poczekam
-
U mnie jest bardziej uczucie ciągnięcia niż bólu. Jak zakują to jajniki od czasu do czasu. Dzisiaj tylko piersi czuję i to bardziej przy chodzeniu lub jak je dotykam. I teraz lekka zgaga ale to pewnie po truskawkach bo nie mogę się im oprzeć.
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
czekajaca000 wrote:Cześć dziewczynki. Po moim wczorajszym plamieniu nie ma śladu dziś śluz jest juz ładny przeźroczysty chociaż brzuch lekko pobolewa.. wydaje mi się ze nie była to wina progesteronu bo ten mam w górnej granicy normy.. może rzeczywiście zbytnio wysiłek czy dłuższy spacer w słońcu powoduje takie plamienia lub skurcze. Pierwszą wizytę u lekarza na nfz mam 13 lipca wiec jeszcze sobie trochę poczekam
To cieszę się bardzo że wszystko ok, u mnie też już mniejsze to plamienie .
A w którym jesteś tygodniu bo z Twojego suwaczka to za dużo liczenia -
Ja już po.
Widziałam zarodek (3,75 mm) i pięknie bijące serduszko
Dostałam skierowanie na badania (tsh, glukoza, morfologia, mocz itp.)
Mam się pojawić za dwa tyg. z wynikami i wtedy założymy kartę.
Ale mam problem bo teraz chodziłam do lekarza do Invimedu a tam nie prowadza już ciąż, a prywatnie nie chce do tego lekarza ponieważ jest strasznie małomówny i wszystko trzeba z niego wyciągać - a mnie to męczy i stresuje Czyli muszę znaleźć nowego lekarza.
Więc mam pytanie do dziewczyn z Wrocka - możecie kogoś polecić prywatnie lub np. z Luxmedu ??
Ja pamiętam dziewczyny tylko po zdjęciach Super że coraz nas więcej !
Trzymam kciuki za piękne bety i kolejne serduszkakatiuszaa, Alstro38, rosann, marmi, a88, czekajaca000 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIZOSTAR wrote:Hej, jestem po. Zrobiłam bete, prog i tsh - wyniki wieczorem.
Lekarka nawet mnie nie zbadała, powiedziała, że mam przyjść za kilka dni - zapisałams ię na czwartek - z wynikami. Uznała, że nie ma co tam na razie dotykać, na spokojnie mam poczekać kilka dni.
Kazała brać OMEGE 3 i 6 - DHA.
Co do latania, to ejst tak jak myślałam. Odradza się latania do 12 tygodnia - dopiero wykształcają się organy oraz łożysko i latanie nie ejst wskazane - wysokie ciśnienie i promieniowanie są groźne. Nie zabroniła, ale odradziłą... -
Kiciak wrote:Ja już po.
Widziałam zarodek (3,75 mm) i pięknie bijące serduszko
Dostałam skierowanie na badania (tsh, glukoza, morfologia, mocz itp.)
Mam się pojawić za dwa tyg. z wynikami i wtedy założymy kartę.
Ale mam problem bo teraz chodziłam do lekarza do Invimedu a tam nie prowadza już ciąż, a prywatnie nie chce do tego lekarza ponieważ jest strasznie małomówny i wszystko trzeba z niego wyciągać - a mnie to męczy i stresuje Czyli muszę znaleźć nowego lekarza.
Więc mam pytanie do dziewczyn z Wrocka - możecie kogoś polecić prywatnie lub np. z Luxmedu ??
Ja pamiętam dziewczyny tylko po zdjęciach Super że coraz nas więcej !
Trzymam kciuki za piękne bety i kolejne serduszka
Wprowadziłaś mnie teraz w kompleksy, moja fasolka w 6 tyg miała tylko 2,90 mm
Ja chodzę do luxmedu na dominikański do A.Pajtasz, wg mnie dobry lekarz choć trochę oschły.