Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje dziewczyny za interpretacje wynikow. Ulzylo mi. Marmi dzieki kodom internetowym zawsze mam wyniki tego samego dnia. Chyba ze sa takie badania ktorych nie mozna zrobic przez jeden dzien. A gdyby nie kod do neta to bym czekala do godz 13 nastepnego dnia po badaniu. Poza tym to dzien dobry. Witam sie w 25tc
Dzis wstalam lewa noga. Nie wierze w piatki 13-stego ale ten zapowiada sie ciezko po tak cudnie przespanej nocy.
Cieszy mnie jedynie fakt ze sloneczko probuje swiecic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 08:29
marmi lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Witajcie kobietki! Dzięki za odp z ryb, coś tam skubnę właśnie sìę obudzìłam z takim mega głodem, że nie dam rady poleżeć minuty. Dziś pogoda z tego co widzę w miarę, a podobno od niedzieli ma być 20 stopni:)) także cudownie! I nastroje na pewno lepsze będą i samopoczucie! Miłego dnia!
-
Dzień Dobry Myszki Kolorowe!!!
Gratuluję udanych wizyt dziewczynki!!!
Ladychocolate,co u Ciebie kochana?
Malineczkaa,jak Ty się czujesz?
A propos dyskusji nt rybek to u mnie sardynki w pomidorach zawsze w zapasie na półce ))
Kolka,widoczne ruchy to naprawdę jest szaleństwo jakby mała myszka się tam próbowała przekopać przez brzuszek ))
Piątek 13tego...a tu słoneczko na niebie )) to akurat mnie cieszy,choć coraz ciężej mi się wstaje ;p czy wy tez moje złote macie takie nieustające napięcie w brzuszkach?U mnie mała od dwóch dni jakoś się chowa,w porównaniu z wcześniejszymi dniami jakaś taka spokojna i ten brzuszek ciagle czuje...może to przez to,ze on taki jak kamień te ruchy mniej intensywne...kolka lubi tę wiadomość
-
Gratuluje Dziewczynki udanych wizyt i dzien dobry
Ladychocolate jak tam u Ciebie?
Czarnakawusia ja zauważyłam ze twardnieje jak dłużej pochodzę vel posiedzę na krześle. Wczoraj byłam na szkoleniu z kinem czyli z 4 H w sumie i znowu jak wróciłam, to brzuchu niedość ze wielkie to twarde jak kamień.
W Krakowie słońce przykryte chmursonami ale to mi dnia nie zepsuje zaraz zmykam na jogę a potem idę na udawane sushi czyli z pieczonymi ostrygami
Paula połóż sie jeszcze raz i wstań prawa noga
Miłego dniaPaula., a88 lubią tę wiadomość
-
` Dzień dobry babeczki!
U mnie znowu pochmurnie... mam nadzieję, że słoneczko wyjdzie jednak
Kurcze, ja jakoś nie pamiętam swoich snów- coś mi sie plecie w głowie ale co to nie wiem ;(
Lena- i przez forum rybka CI nie smakowała.... Myślę, że nie am się co tym tak przejmować, nie pochłanias zryb tonami... a niesttey w naszych czasach zanieczyszczenia są wszędzie, w każdej żywności-najlepiej jakby sie nic nie jadło ;p
Kolka- super że już zobaczyłaś ruchy! To jest meeega fajne uczucie!
Wczoraj mój Bartuś sobie wędrował po brzuszku- zawsze go zuje z lewej strony, a wczoraj na chwilę powędrowł na prawą stronę- poczułam kopniaczka i na środku- ale już po chwili był u siebie po lewej stronie
Gratuluje udanych wizyt!
Ktoś dzisiaj wizytuje? 3mam kciuki! -
Tokarzynka u mnie Marysia po prawej stronie daje o sobie znac. Kilka razy jednak poczulam ją z lewej strony. A ostatnio to nawet centralnie w pępek czulam. Az bylam w szoku ze tu sie mala ulokowala chwilowo .
Tokarzynka lubi tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Dzień dobry,
Ja wczoraj wieczorem miałam połówkowe. Znowu mi serce waliło jak szalone jak lekarz jeździł głowicą po brzuchu. Całe szczęście, wszystko wyglądało w porządku. Mój synek waży 400 gram. Przybrał w tydzień 75 gram Jestem bardzo szczęśliwa i dziękuję wszystkim za kciuki. Teraz mogę ze spokojem pooglądać sobie ubranka
Lena - hehe nie chciałam Cię zniechęcić do flądry. Jak raz od czasu zjesz to się nic nie stanie Także spokojnie.
A wczoraj też mnie wzięła ochota na ryby i owoce morza i po badaniach poszliśmy na pieczone sushi, które za mną chodziło już dobrych kilka miesięcy Nie wiem tylko czy dzidziuś był zadowolony jak matka władowała w siebie tonę wasabi Aż mi łzy leciały takie ostre
Miłego dnia i powodzenia na dzisiejszych wizytach!Justin30, marmi, Tokarzynka, Paula., Czarna_kawa, Mayolin, sunset06, lena7, Liy88, jiwa lubią tę wiadomość
MTHFR C677t heterozygota, IO
Córeczka ur. 17.01.2015
2 Aniołki [*] 06.2016 i 03.2017 - 13 tc
-
Witam wszystkie brzuszki ja mam beznadziejny humor bo obudzilo mnie o 3 w nocy w nocy nieprzyjemne pieczenie nisko po bokach brzucha i przechodziło na dół (nie był to jakiś silny ybol ale był)przestraszyłam się, wzięłam od razu 2 luteiny i magnez, jakoś usnęłam..tylko że na prawym boku bo lewy mnie już bolał. Martwię się ostatnio też się naczytałam (o ja głupia) o porodach przedwczesnych i teraz się boje żeby wytrzymać do tego 30 tygodnia chociaż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 10:20
-
Justin, brzmi z Twojego oposu jak skurcze braxtona-hicksa. Normalny objaw, więc się nie martw macica po prostu bardzo powoli przygotowuje się do porodu
Kawka, co do uczucia napięcia w brzuchu, ja mam je już codziennie. Bardziej wieczorami lub gdy wstaje z siedzenia/leżenia. Teraz już chyba tak będzie do końca
Gratuluję udanych wizyt i "spotkań" z bąblami
I my witamy się z Wami w 25tym tygodniuPaula., Anne92, Czarna_kawa, Liy88 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie brzuszki ja mam beznadziejny humor bo obudzilo mnie o 3 w nocy w nocy nieprzyjemne pieczenie, trochę klucie nisko po bokach brzucha i przechodziło na dół (nie był to jakiś silny bol ale był)przestraszyłam się, wzięłam od razu 2 luteiny i paracetamol, jakoś usnęłam..tylko że na prawym boku bo lewy mnie już bolał. Teraz od czasu do czasu delikatnie zakluje jakby w pochwie .Ostatnio też się naczytałam (o ja głupia) o porodach przedwczesnych i teraz się boje żeby wytrzymać do tego 30 tygodnia chociaż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 10:48
-
Marmi- u mnie też napięcia brzucha codziennie. Najgorzej jak złapie jak jestem poza domem. Kurcze, dopiero zaczełam 21t (22) a już ból krzyżą mi dokucza- co to będzie później..
Paula- ponoć gdzieś czytałam ze jak ruchy dziecka-szczególnie te pierwsz- odczuwa sie po prawej stronie to dziewczynka, a po lewej to chłopak- mozna powiedzieć że u nas się sprawdziło A jak u reszty?Justin30, Paula., Krakowianka lubią tę wiadomość
-
Quote:Paula- ponoć gdzieś czytałam ze jak ruchy dziecka-szczególnie te pierwsz- odczuwa sie po prawej stronie to dziewczynka, a po lewej to chłopak- mozna powiedzieć że u nas się sprawdziło A jak u reszty?
-
Krakowianka,Marmi,Tokarzynka widzę,ze te nasze brzuszki coraz bardziej dają się we znaki...dobrze wiedzieć,ze większość ma tak samo jak ja,to chociaż nie wpadam w popłoch od razu tylko biore to za prawidłowe stadium rozwijającej się ciazy ))
Tokarzynka,to u mnie również się sprawdziło moja córunia wyskoczyła po prawej stronie i jest dziewczynka
Justin30,kochana tez po nocy mam dziwne bóle brzucha,czasem nie mogę się na jeden bok przekręcić,bo dyskomfort z jednej strony itd wyglada na to,ze to normalne objawy i niestety musimy przywyknąć do zmian jakie zachodzą w tych naszych ciałach,takie uroki ciążowego czasu nastałyTokarzynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja mam mieć dziewczynkę, która najczęściej czuję po lewej stronie..ale u mnie w życiu wszystko na odwrót, więc mnie to zupełnie nie dziwi
Kawka,twardnienie brzucha mam też, ale najczęściej jak dużo chodzę.
Marczolinio, spoko, spoko dobrze że piszecie takie rzeczy, bo czasem człowiek nie ma świadomości.. pozatym, mój przy tej fladrze mówi ,ze tak w ogóle, to on chyba jej nie lubi..dowiedziałam się 5lat po ślubie
Dziewczynki, 16.10 w netto będą ocieplane leginsy ciążowe
Fajne ciuszki dziś kupiłam w kumplu, pokazał bym Wam, ale nie wiem jak tu się "pikczersy" dodaje..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 12:08
Tokarzynka lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Ja też mam takie pieczenia, bóle i napięcia w macicy, raz częściej, raz rzadziej, ale są, także będziemy musiały się do tego przyzwyczaić
Paula jaki masz już piękny brzuszek, mnie się ciągle wydaje, że mój stoi w miejscu, budzę się leżąc na plecach i mam wrażenie, że on się gdzieś rozpływa Dopiero w ciągu dnia go wypchnie, w obciślejszej bluzce już widać, ale w tunice nadal skryty Jutro jadę na duże zakupy, zobaczymy czy mnie ktoś przepuści w kolejce hahahaha W cuda wierzę