Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPapierówka wrote:Może dodamy w arkuszu kolumnę z info o naszej fasolce? Np ze juz bije serduszko albo że jest pecherzyk itp?
Mówisz i masz
Dziewczyny, w kolumnie F pojawiło się pole "Co u Fasolki?", gdzie można wpisać np kiedy mamy kolejną wizytę, czy mamy serduszko, wielkość Fasolki, czy co tam nam do głowy przyjdzie Te, które już się wpisały, oraz wszystkie nowe, zapraszam do zaktualizowania
Lutówki 2018Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 20:03
Papierówka lubi tę wiadomość
-
Mnie piersi bola nad ranem najbardziej, tak od polowy nocy. Czuje kazda zmiane pozycji ciala wlasnie w piersiach, do tego stopnia, ze az sie budze. Ale w staniku spac nie lubie, wiec chyba nic na to nie poradze
Moja praca typowo biurowa, wiec licze, ze popracuje. Chociaz z dojazdami jestem poza domem blisko 12 godzin, wiec nie wiem, jak dlugo wytrzymam.
A o TSH podpytam w srode moja pania ginekolog. Przed ciaza nie mialam nigdy potrzeby sprawdzac, wiec nie wiem, jaki byl poziom, a wynik 2,5 wyszedl bodajze 24dpo, wiec moze juz bardziej nie skoczy.
Katowiczanka, szczescia na nowej drodze zycia
Edit: fantastyczny pomysl z kolumna "co u Fasolki?"Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 20:17
-
Jak fajnie ze jest nas coraz wiecej ja w weekend tak sie czulam swietnie a dzis od nowa nudnosci... Do wizyty ponad tydzien a juz sie nie noge doczekac jak podejrze moja Fasolke
Dziewczyny nadrobic z Was czytaniem graniczy z cudem wiecie co u naszej kochanej zalozycielki slychac? Wszystko u niej dobrze?Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie przyszłe mamusie;) dzisiaj wlasnie byłam u lekarza i potwierdził ciążę osadzoną prawidłowo w macicy ale było za wcześnie na serduszko:( muszę isc za 2 tygodnie jak zrobie badania krwi i moczu. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze;)
meggi90, Alstro38 lubią tę wiadomość
-
Chatte wrote:Witam wszystkie przyszłe mamusie;) dzisiaj wlasnie byłam u lekarza i potwierdził ciążę osadzoną prawidłowo w macicy ale było za wcześnie na serduszko:( muszę isc za 2 tygodnie jak zrobie badania krwi i moczu. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze;)
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy uważacie, że w 5t6d (3,7 mm) bicie serduszka 156 uderzeń to dużo czy jest w porządku? Na początku się ucieszyłam, ale jak teraz zobaczyłam jak niektóre z Was napisało ile u Was ono wynosiło to już zaczynam się zastanawiać nie stresuję się, bo w sobotę idę ponownie na usg ale pytam z ciekawości. Czytałam, że później serduszko przyspiesza a 160 to chyba max?
-
a88 wrote:Kłosia, widzę w tabelce, że też jesteś z Poznania. Do kogo się wybierasz na wizytę?
Medicover w Malcie lekarza nie znam jakiś Michał Erdmann a Ty ?
Pierwsza ciążę prowadziłam w POSUM na Solidarności ale tam na NFZ terminy masakra -
a88 wrote:Mnie już taaaaak kusi, żeby kupić chociaż jedną, malutką rzecz... Wiem, że to niemądre, ale te wszystkie rzeczy są takie piękne!
Anne92 lubi tę wiadomość
-
a88 wrote:Mnie już taaaaak kusi, żeby kupić chociaż jedną, malutką rzecz... Wiem, że to niemądre, ale te wszystkie rzeczy są takie piękne!
oj tak ja mam to samo :p. Ja bym już najchętniej kupiła wózeczek i łóżeczko haha ale wiem, że jeszcze dłuuugo muszę zaczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 21:38
a88 lubi tę wiadomość
-
meggi90 wrote:Ej dziewczyny któraś się wpisałam w moim miejscu info o fasolce, nie chce kasować, żeby któraś z Was mogła skopiować.
Już się nie mogę doczekać wstawiania zdjęć z USG, a później wyprawkowych
Ja to już mam potencjalne wózki upatrzone -
nick nieaktualnyRosann, jakie wózki? Poka, poka, ponapalamy się trochę, my wszystkie spragnione zakupow
Kłosia, ja póki co wizytuję w klinice leczenia niepłodności, ale docelowo bardzo bym chciała do Drews-Piaseckiej w Luxmedzie. Jest przesympatyczna, ale terminy u niej na chwilę obecną to październik (!). Wiadomo, że w Luxmedzie, jak i pewnie w Medicoverze, masa terminów zwalnia się na 1-2 dni przed wizytą, ale nie wiem czy psychicznie dam radę nie mając zaklepanej wizyty i czatując, czy coś się zwolni...
Edit: czytam opinie tego Twojego Erdmanna i takie średnie ma opinie... Mam nadzieję, że Tobie jednak przypasuje i profesjonalnie się Wami zajmie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 21:49