Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sluz w ciazy staje sie bardziej obfity. A jak jeszcze bierze sie luteine to jeszcze go wiecej jest. Jesli nie ma pieczenia/swedzenia i przykrych zapachow to nie powinno byc zadnych obaw. Ale Malineczka ale jak bedziesz na wizycie to upewnij sie i dopytaj zawsze to lepsze zrodlo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2017, 22:31
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
Ja za 3 tyg będę miała ten GBS pobierany. Kurczę dziewczyny co raz bliżej ten poród i to wszystko...czasem panika mnie łapie;) pomaga mi teraz patrzenie na łóżeczko i na te wszystkie rzeczy i myśl że to będzie największa przygoda naszego życia:)06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url] -
Ja mam to samo, z jednej strony mega radość, a z drugiej coraz większa panika. Wczoraj jak już leżałam w łóżku wyobraziłam sobie, że wracamy ze szpitala do domu z dzidziusiem i mnie wzięło takie "i co dalej?!", no i dotarło do mnie, że będę mamą. Próbowałam sobie sama przetłumaczyć, że przecież każdy przez to przechodził i dał rade to czemu my nie mielibyśmy, ale nie do końca udało mi się siebie przekonać. Właściwie to wcale.♀️- 01.2018
♂️ - 05.2023 -
Mamusie, czy Wy mialyscie klucia tak jakby w szyjce macicy. Czuje je od wczoraj, dzisiaj dość bolesne. Mała mnie wczoraj kopala w szyjkę to klucie właśnie było a teraz już sama nie wiem czy to od kopniakow czy może coś złego się dzieje nie wiem czy panikować i jechać na ip.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 13:22
Gameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
ChudaRuda kłucia czy taki nacisk? mnie co jakiś czas kłuło i okazało się że młoda ma na dole głowę i gdzieś tam uciska. A jak czułam taki nacisk jak czasem przy okresie to szyjka się skróciła... jak zmieniasz pozycję to dalej czujesz?06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url] -
też tak mam i czasem aż zastygam ze skrzyżowanymi nogami bo to uczucie dziwne takie ale dzidzia już ponad 1.5kg więc robi swoje... jeśli cię to uspokoi to ip zawsze można odwiedzić, a może do doktorka swojego napisz co o tym myśli?06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url] -
Malineeczkaa wrote:Ja tez mam problem z oddychaniem. Ale zawsze staram się jakis odchylac do tylu i jest lepiej.
Dziewczyny czy jak leci mi duzo sluzu zoltego, ale nie swedzi mnie nic ,nie piecze, i on tez ani to pachnie ani to smierdzi,tak jak sluz po prostu to to chyba nie jest zadna infekcja co?
Ja mam taki sam i ostatnio pytałam o to ginekologa. Stwierdził, że to normalne, a skoro nic nie boli, nie piecze, to nie ma czym się przejmować.
Dziewczyny, a mój maluszek jest dziś bardzo aktywny kopie mnie w jedno miejsce nad pępkiem, albo uderza piąstką po jednej stronie w dole brzucha. Nie jest to bardzo gwałtowne, ale trwa większość dnia z przerwami. Myślicie, że może mu coś dolegać? Bywa aktywny w dzień, ale nie kojarzę, żeby aż tak. No i szalał porządnie o siódmej rano, więc raczej powinien odsypiać. Nie che panikować, ale zastanawia mnie to. Jakby coś mu nie pasowało, albo przeszkadzało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2017, 15:27
-
ChudaRuda często mam takie uczucie jakby mialo mi cos wypasc, taki dyskomfort w pochwie. pare razy tez mialam klucia. Ostatnio taki dyskomfort mialam w pt a pod wieczor mialam wizyte i szyjka byla bez zmian. Odpoczywaj duzo, lezenie najlepsze lekarstwo ale jak Cie to niepokoi napisz do swojego gina w sumie każda z nas jest inna.
-
ChudaRuda wrote:Mamusie, czy Wy mialyscie klucia tak jakby w szyjce macicy. Czuje je od wczoraj, dzisiaj dość bolesne. Mała mnie wczoraj kopala w szyjkę to klucie właśnie było a teraz już sama nie wiem czy to od kopniakow czy może coś złego się dzieje nie wiem czy panikować i jechać na ip.
-
Dziękuję dziewczyny jest trochę lepiej. To chyba mała tak napiera, bo kopie teraz i przy tym odczuwam to kłucie jutro będę w szkole rodzenia w szpitalu to najwyżej zapytam położnej.
Justin30, lena198808 lubią tę wiadomość
Gameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
Megii... i jak dzidzia, nadal tak bardzo aktywna? ....czytalam, ze jesli dziecko, ktore dotej pory bylo aktywne w miare tak samo a teraz jest hiperaktywne, to moze oznaczac ze dzieje sie cos nie tak ale nie wiem czy na pewno tak jest...https://www.maluchy.pl/li-73368.png
-
nick nieaktualnyMalineeczkaa ja też tak mam. Lekarz mówi, że to normalne.
Chciałam Wam pokazać moje arcydzieło ale nie wiem jak wkleić zdjęcie:( jest to czapeczka na szydełku. Kiedyś któraś mamusia pisała, że robi chyba kocyk jak dobrze pamiętam. No i mnie coś wzięło:)