Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMnie też nikt nie przepuścił, a kobiety moim zdaniem gorsze, bo widzą, że podchodzi ciężarna, a odwracają wzrok. Nie wspomnę już o ludziach starszych... bo oni traktują nas jeszcze gorzej, ale przecież oni są starzy i bolą nogi, a mnie jest słabo, gdy stoję w kolejce.
-
Paula dużo odpoczywaj, nie ma to jak w domu
Justin trzymam kciuki za przyrost Laury
Ja też ani razu sie nie spotkalam z zyczliwoscia ludzi, udaja że mnie nie widza. I najgorsze sa te stare baby... Wrrr i w moich laboratoriach nie ma czegoś takiego, żeby ciężarna bez kolejki wchodzila.. Brak słów.
Dziewczyny powiedzcie mi, też macie takie twarde brzuszki? Postoje chwile i jest caly napiety...
Wzielam sie za segregacje ciuszkow na kolory, przygotowanie do prania. Ciezko to widze i to prasowanie.Justin30 lubi tę wiadomość
-
lena198808 wrote:Ja mam jedynie twardy brzuch nic mnie nie boli, żadnego skurczowego bólu. Nie wiem co jest, staram sie nie panikowac jutro mam wizyte.
Coraz ciężej mi ze wszystkim, a mąż tak daleko
jeszcze dwa tygodnie i przyjedzie na święta.
Po prysznicu trochę tak jakby brzuszek puścił. Spróbuj może i u Ciebie zadziala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 18:17
lena198808 lubi tę wiadomość
Gameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
Dziewczyny a po ile ubranek w danym rozmiarze chowacie do szufladek? W sensie ile bodow w rozmiarze np 62, ile pajacow itp. Bo ja nie wiem czy do szafki włożyć z 6 sztuk po każdym a resztę schować i w razie czego, jak się skończą a ja nie wstawie prania to wyjme te kolejne
-
ChudaRuda wrote:Lena, u mnie dzisiaj twardy prawie cały dzień, nie wiem co się dzieje. Do tego czuje bóle w kroczu wizyta dopiero w poniedziałek, nie wiem czy jutro nie jechać.
Ja tez musze zabrać się za pranie itd.
Ja ostatnio też mam bardzo twardy brzuch. Byłam dziś u gina i wszystko o.k. -
Malineczka... ja mam poukladane wszystko w szafce podrecznej tzn bodziaki z dlugim wszystkie w jednem miejscu przy lozeczku i przewijaku, pajace, spodenki i cala reszte... jedynie szafe mlodego mam w pokoiku obok a tam wisza bluzy, trzymam kocyki, reczniki, zapasowe pampersy ....https://www.maluchy.pl/li-73368.png
-
Stere sprawdziłam link od Ciebie, ale u mnie w mieście nie robią tych testów. Poza tym te testy można zrobić tylko do 24 tygodnia. Dziwię się, że lekarz wcześniej mi o tym nie powiedział. Tylko dziś wyskoczył od razu z receptą i powiedział, że teraz szczepi się też przed porodem, a nie tylko po.....Nawet nie dał mi czasu do namysłu i wypytania co tak naprawdę daje mi to sczepienie, jeśli nie planuję drugiego dziecka. Czytałam, że do mieszania krwi zazwyczaj dochodzi po porodzie, a nie przed i wtedy jest ryzyko dla drugiej ciąży. O ile pierwsze dziecko ma inne Rh niż ja. Nie wiem, co robić. Wydanie 800 zł trochę mnie przeraża. W najlepszym razie wyjdzie 400 zł.
Zastanawiam się też, czy to nie jest jakaś kombinacja z tą konkretną apteką, bo lekarz kazał mi iść do tej wskazanej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 22:45
-
KASIKK wrote:Hej dziewczynki ile ważą wasze maluchy w 28+2 dni.??? Mój 1, 350 kg.
Moja szyjka ma cały czas ok 35mmStarania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
nick nieaktualny