Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaW, gratulacje i zdrówka dla synka
Kocyki z Pepco są tanie i jednocześnie fajnej jakości, więc polecam sporo jest też na allegro, np takie cieplejsze bawełna/minky - wzory do wyboru, do koloru
Mayolin, z upadkami teraz musimy mocno uważać Obserwuj się, czy wszystko ok, ale pewnie tak, skoro udało Ci się siłę upadku przenieść częściowo na ręce -
martaw wrote:Hej dziś o 12 przez cc przyszedł na świat Leon wg om 37tc i 2dn waga 3600 i 56cm niestety ale opił się wód i jest na wspomaganiu oddechowym. Wczoraj cały dzień skurcze nieregularne a dziś od 12 w nocy juz regularnie. Wiec rano ip i decyzja o cięciu.
Właśnie do mnie dotarło że za tydzień sama mogę urodzić, szokSynek 2010
Synek 2015
Synek tp 11 lutego 2018
-
Dzięki za troskę, kochane jesteście Małą zachowuje się normalnie, ja czuję się dobrze, pośladki nie bolą , brzuch tym bardziej nie. We wtorek mam wizytę u mojego prowadzącego, powiem mu o upadku i poproszę, żeby podczas USG zwrócił szczególną uwagę na łożysko i przepływy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChudaRuda co do kocyków, to mam jeden z tesco za 10 zł bo była promka, taki tkany. Myślałam, że będzie mniejszy i idealny na lato, bo ma oczka. Zobaczymy czy się sprawdzi, bo jak dla maluszka to chyba mega długi, sama bym mogła się nim okryć xD
Kolejny dostaliśmy w prezencie z pepco, jest spoko, ale dupy nie urywa, że tak powiem ;p Za niedługo robię zamówienie i kupię jeszcze ten kocyk z minky. Chyba wystarczy. Do spania mam śpiworek, albo ewentualnie rożek.
Powiedz mi, czy u Was też aktualnie ciężko z nagrzaniem mieszkania? U mnie ledwo 21 C, a kaloryfery grzeją non stop. Nie wiem czy to nasze mieszkanie takie chłodne, czy to w Gdyni takie domy stawiają Zresztą... za 1,5 roku może przejdziemy na większe. Mam taką nadzieję. -
Hihi, Marcepanka u mnie grzejniki cały czas zakręcone i jest mi gorąco. Do tego prawie pół dnia okno otwarte ale gdyby był mój mąż to z pewnością grzejniki byłyby odkrecone na full. Jak był w grudniu to odkrecal i powiem Ci, że dupy nie urywaly te grzejniki.
Reni@ lubi tę wiadomość
Gameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
Martaw... gratuluje...
Ja mam dwa kocyki po starszaku, kupione 11 lat temu przez moja mame, takie kocyki kocyki, jeden maly, drugi troszke wiekszy - raczej na pierwsze miesiace bo sa cieple. Trzeci kocyk jest nowy, uszyty przeze mnie z minky a czwarty wydziergalam na drutach.https://www.maluchy.pl/li-73368.png -
nick nieaktualny
-
Marta gratulacje. Dużo siły i zdrówka dla Leona i dla Ciebie ❤
My po wizycie
Przepływy ok . Wody w normie .
Szyjka ok. 1.5 cm. Rozwarcie na 1 cm .
Po badaniu Pani dr stwierdziła, że zaczyna odchodzić czop. Mam odstawić magnez i jak dotrwam do poniedziałku to wtedy przyjść na KTG.
Więc czekamy na rozwój wydarzeńjiwa, lena198808, ChudaRuda, Lilly123, Paula. lubią tę wiadomość
-
Martaw gratulacje!!
Marcepanka, 21 stopni, dla mnie w sam raz, ale jak masz problem, to zgłoś to,.bo później dzidka będziesz kąpać i bedzie ryk, bo mu zimno będzie
Kuzkakuzka lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
nick nieaktualnyMartaw gratulacje rośnijcie zdrowo.
Maydin dobrze, że na pupę ale obserwuj się.
Marcepanka też myślę, że to dzidzia się rozpycha.
ChudaRuda ja kupiłam trzy kocyki ale najlepszy to ten: http://bobobaby.eu/kocyki-dla-dzieci/639-koc-bubble-mink-2warstwowy-5906909037220.html
jest bardzo mięciutki i cieplutki, biorę go na wyjście ze szpitala.
Moja kruszynka dziś jakoś bardzo spokojna aż się martwię, ale teraz jak piszę z Wami to się odzywa:) nie lubi jak siedzę przy laptopie.ChudaRuda lubi tę wiadomość
-
Aaa i 18.02 będą kocyki niemowlęce ( i nie tylko) w Biedronce..
Jiwa, ten kocyk wygląda bardzo obiecująco b.fajny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 20:29
ChudaRuda lubi tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
kuzka wrote:Marta gratulacje. Dużo siły i zdrówka dla Leona i dla Ciebie ❤
My po wizycie
Przepływy ok . Wody w normie .
Szyjka ok. 1.5 cm. Rozwarcie na 1 cm .
Po badaniu Pani dr stwierdziła, że zaczyna odchodzić czop. Mam odstawić magnez i jak dotrwam do poniedziałku to wtedy przyjść na KTG.
Więc czekamy na rozwój wydarzeń06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
[/url] -
nick nieaktualnyNie wiem dziewczyny czy tez tak macie ale ja zdecydowanie .. jeden dzień mam lepszy drugi gorszy .. dzis np od rana jest zle .. od rana czuje jakiś niepokój brzuch sie stawia przez cały dzień czuje się mega ciężko , do tego taka obolała i nic nie mogę zrobić szufladę sprzątałam " na raty " kilka razy się zabierałam wiec przeleżałam cały dzień..
-
nick nieaktualnysunset06 wrote:kuzka a czemu masz odstawić magnez? mnie tak nogi szarpią że dawkę zwiększyłam a może nie powinnam...
Jak leżałam w szpitalu lekarz mówił dziewczynom w ciążach na Waszym etapie ( koło 38 tc ) ze magnez koniecznie odstawiamy mimo skurczów łydek żeby akcja się mogla rozkręcić ( magnez dziala rozkurczowo także jak chodzi o macice )Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2018, 21:35
sunset06 lubi tę wiadomość