Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale o co chodzi? to w ogóle o mnie jest? Bo ja sobie nie przypominam żebym coś tu o kimkolwiek i kiedykolwiek pisała..złego?
Wasp, kuzka, ChudaRuda, lilka1984 lubią tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
nick nieaktualnyO kurcze, ale burza po moim poście. Nasunął mi się sławny cytat "wyrwałem chwasta"
Lena, coś Ty nagadała?
ChudaRuda... mam słabe wieści Dr M już nie odbiera porodów. Musimy wymodlić, aby Dr Ż był na dyżurze i dopytałam położną co zabrać. Ubranka dla dziecka lepiej mieć ze sobą, a koszula porodowa niby zapewniana, a często jej brak więc zabieram sprany t-shirt i do śmieci. xD No i zabrać ze sobą rożek koniecznie.
Po wizycie, dowiedziałam się, że mam na niskim poziomie wód owodniowych jednak w normie. Maluszek waży 2,1 kg.ChudaRuda lubi tę wiadomość
-
wstydz sie Lena, przez Ciebie gruby bobrze, przez Ciebie stracilysmy codzienna dawke lolkontentu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 17:22
marmi, kuzka, ChudaRuda, Mayolin, kasiarzyna, Katowiczanka, Paula., Lilly123, Asasa lubią tę wiadomość
-
Dzięki, Marcepanka no to tak jak myślałam, mówią, że wszystko dają i maja ale lepiej mieć swoje za bardzo cukrowaly te położne na szkole rodzenia hihi.
Nooo to już kawał dzidzi ja mam wizytę we wtorek ciekawe ile moja kluska waży
Szkoda, że dr.M nie odbiera porodów. Modlę się żeby nie trafić na takiego jednego, wrednego lekarza. Jak go zobaczę to będę wiać ze szpitala, choćby nawet w koszuli porodowejGameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
No nieee...zaraz bober! A skąd wiedziałaś? Suma sumarum już długo swojego bobra nie widziałam
kuzka, Katowiczanka, ChudaRuda, Megiiii, Basik83, Asasa, Aprilia, Wasp lubią tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
nick nieaktualnyChudaRuda co to za lekarz? Ja ich tam nie znam.
Więc jak zobaczę ciężarówkę biegającą w koszuli po placu to już będę wiedziała, że coś się dzieje. xDDD
Mayolin już ktoś wspominał, że może tu gdzieś być. Także czekaj, a może będzie Ci dane ponownie ją spotkać.