Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
No i jest. Dziś rano przez cc urodził się Mateuszek, 3,7 kg, 55 cm, 10 pkt. Jest śliczny i zdrowy, zjadł cyca na śniadanie i śpi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 14:18
ChudaRuda, nadziejka88, Mayolin, AnnaIzabela, Paula., Aprilia, Megiiii, Coccolina lubią tę wiadomość
Synek 2010
Synek 2015
Synek tp 11 lutego 2018
-
nick nieaktualny
-
Amma wrote:No i jest. Dziś rano przez cc urodził się Mateuszek, 3,7 kg, 55 cm, 10 pkt. Jest śliczny i zdrowy, zjadł cyca na śniadanie i śpi
Ja planuje sesje noworodkowa nie było brzuszkowej to będzie chociaż dla małejGameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
Amma wrote:No i jest. Dziś rano przez cc urodził się Mateuszek, 3,7 kg, 55 cm, 10 pkt. Jest śliczny i zdrowy, zjadł cyca na śniadanie i śpi
Gratuluje!
Marcepanka mam tak samo w nocy. Jak chce się przekręcić z jednej strony na drugą to robię to na raty. Przekręcam się na plecy, chwilę leżę i dopiero na drugi bok bo tak od razu z boku na bok to brzuch mi się stawia i twardnieje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja znalazłam takie kwoty z ogłoszeń w trójmieście Już znalazłam obiektyw, więc chyba i tak spasuję. 450 to już nie tak straszna kwota, a dostajesz też zdjęcia drukowane?
Ja to zrobić, mogę całkiem ładne, ale już w photoshopie obrobić nie zdołam. Za dużo zabawy, a ja jakoś nie miałam weny i czasu na naukę. Teraz żałuję hihi -
Moj syn tez sie mniej ruszal na kilka dni przed porodem...
Marcepanka... my juz po sesji noworodkowej... bylismy dokladnie jak maly mial tydzien i jednen dzien... widzialam pierwsze zdjecia, sa przepiekne...
Amma... gratuluje...https://www.maluchy.pl/li-73368.png -
Ja tez mialam robic zdjecia sama ale takich cudeniek jak fotograf nigdy bym nie uzyskala...
Kiedy pierwszy syn sie urodzil takie sesje nie byly popularne ale teraz mamy zdjecia malutkiego i calej naszej rodziny... musze przyznac, ze drogo ale ciesze sie, ze udalo nam sie uskladac na te sesje pieniadze....https://www.maluchy.pl/li-73368.png -
Cześć mamusie, dziś o 11.50 sn przyszła na świat Emilia, dostała 10 pkt, 55 cm i 3550g. Poród niestety musiał być wywołany oxy, było ciężko, ale już staram się o tym nie myśleć, a patrząc na córkę to w ogóle nie pamiętam tego bólu.
AnnaIzabela, ChudaRuda, Lilly123, Aprilia, Paula., nadziejka88, Marcepanka, lena7, Coccolina lubią tę wiadomość
-
Asasa wrote:Cześć mamusie, dziś o 11.50 sn przyszła na świat Emilia, dostała 10 pkt, 55 cm i 3550g. Poród niestety musiał być wywołany oxy, było ciężko, ale już staram się o tym nie myśleć, a patrząc na córkę to w ogóle nie pamiętam tego bólu.
Gratulacje!! -
Asasa wrote:Cześć mamusie, dziś o 11.50 sn przyszła na świat Emilia, dostała 10 pkt, 55 cm i 3550g. Poród niestety musiał być wywołany oxy, było ciężko, ale już staram się o tym nie myśleć, a patrząc na córkę to w ogóle nie pamiętam tego bólu.