Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
a88 wrote:@kozamonia, właśnie zauważyłam, że trochę zgapiłam suwaczek od Ciebie... Ani trochę nie było to celowo, już jakiś czas temu mi się on rzucił w oczy (jest idealny! ), mam nadzieję, że nie będziemy się mylić
-
a88 super wiadomość, maluszek będzie teraz szybko rosnąć
Izostar ja też plamilam tak jak Ty taka kawa z mlekiem. Lekarka dała mi duphaston i po 2 tabletkach przeszly:) także nie martw się
Rosann ja mam rh+ i też miałam plamienia więc nie wiem jakie to ma znaczenie, czasami to niedobór progesteronu. -
Dziewczyny, super wiadomości, cieszę się, że serduszka biją
Izostar - odpoczywaj, jutro lekarz na pewno coś Ci przepisze i będzie ok. Plamienia się zdarzają.
17 dpo - bhcg 725
19 dpo - bhcg 1712
Przyrost w normie, także dalej nie badam Progesteron minimalnie niższy, ale w normie. Wizyta 30 czerwca, nie mogę się doczekać!
Czy któraś z Was usłyszała już serduszko przy 6+1 tygodniu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 21:19
-
nick nieaktualny
-
a88 wrote:Wredotka, wszystko co powyżej 6 ma duże szanse na
Wredotka, ja byłam w 6w2d, ale wg USG to był 6w1d i bylo piękne serduszko, uderzające 124 razy na min.
A z tego co kojarzę, to któraś z dziewczyn tu na forum usłyszała serduszko w 5w?dWredotka lubi tę wiadomość
-
Ja mam RH+ i od początku plamie tak raz w tygodniu kawa z mlekiem (zawsze w weekend) i na samym początku i 4 dni temu zdążyło mi się nawet mocne brunatno czerwone, myślałam że to koniec a mimo to jest wszystko ok, a z badania na badanie dzidziuś pięknie prawidłowo rośnie.
Biorę dupasthon i luteine.
Więc nie martwcie się napewno wszystko będzie dobrze.
9.02.2018 - synek
Aniołek 02.2017 - 03.2017 cp - usunięcie jajowodu -
Dziewczyny ja mam dzisiaj pietra meza nie ma a uciekinier jeszvze nie zlapany ucieka lasem a ten las konczy sie przrd moim domem mama nadzieje ze ucieka w druga strone lasuhttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
marmi wrote:Wredotka, ja byłam w 6w2d, ale wg USG to był 6w1d i bylo piękne serduszko, uderzające 124 razy na min.
A z tego co kojarzę, to któraś z dziewczyn tu na forum usłyszała serduszko w 5w?d
Ja. W 5 t 3dmarmi lubi tę wiadomość
Przybrana Mama dla Młodego
Aniołek [*] - 12.10.2015 - 8 tc
Aniołek [*] - 16.01.2017 - 9 tc -
8485 -jaki uciekinier???
3:30 w nocy obudziłam się tak glodna ze nie było wyjścia- siedzę i jem suchą bułkę grrrr
Przedostatni dzień szkoły wiec Chyba zrobimy sobie wagary z synem nie sądzę żebym dala rade wstać jutro o normalnej porzePapierówka, marmi lubią tę wiadomość
-
Izostar, ja miałam plamienia od kawy z mlekiem po czerwone. Przeszły po luteinie 2x100 mg. Ostatnio też miałam bóle podrzusza z przeciążenia zapewne, po magnezie minęło. Oszczędzaj się i daj znać co powie Ci lekarz!
Meggi90, miałaś badaną już toksoplazmozę i cytomegalie? tak jak Dziewczyny Ci radzą, bardzo dokładnie myj owoce i warzywa. Kotów się nie pozbedziesz, no wiadomo przecież My nigdy kotów nie mielismy a obie choroby przeszłam. I też nie wiem gdzie się zarazilam, kiedyś w jaki sposób. Najważniejszą higiena, ja w poprzedniej ciąży nawet mięso surowe obrabiałam na obiad w rękawiczkach
Przy okazji pożale się... wróciły mi wymioty
Dziś kolejny dzień będę dzwonić umawiać się na prenatalne bo od 2 dni dodzwonić się nie mogę -
Miluszka miałam rok temu robione badania. Wyszło że przeszłam cytomegalie ale toksoplazmozy nie. Tak jak mówię tyle lat jadłam i nic mi nie było a przecież czasem prosto z ogródka się jadło i się nie zarazilam a teraz popadam w histerię.
Za 2 H wizyta u lekarza aż mnie skręca ze strachu -
a88 wrote:Jest serduszko i 8mm
I chociaz strasznie mi ulzylo, to przed kolejna wizyta pewnie stres bedzie jeszcze wiekszy...