Mamusie luty 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Rafaello, polecam zajrzeć na bloga srokao
Dziewczyna analizuje składy preparatów i dzięki niej można świadomie wybrać coś co pomoże, a nie zaszkodzi
Ja dzięki jej analizie kupiłam kilka dni temu (jeszcze nie używam) mleczko do ciała z serii rossmanowskiej, bo okazuje się, że pomimo "podejrzanie" niskiej ceny w większości mają świetny skład.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 15:07
a88 lubi tę wiadomość
-
Rafaello u mnie palmers powodował mdłości. Świetnie za to sprawdzał się bio oli lub olej kokosowy. Choć prawda jest taka, że jak ktoś ma predyspozycje to choćbyś nie wiem co stosowała to rozstępy i tak będą bio oil kupowałam na gemini, tam cena była najkorzystniejsza, przy okazji zawsze coś dobierałam, najczęściej witaminy dla ciężarnych, olej kokosowy i takie tam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 15:04
-
nick nieaktualny
-
Ja bloga srokao znam jeszcze z czasów pierwszej ciąży, tez uważam, że jest świetny. Natomiast produkty rossmannowskie są w większości rewelacyjne. Te z serii dla niemowląt też mają wysokie oceny.
Zgodzę się też z tym, że kosmetyki nie grają decydującej roli w kwestii powstawania rozstępów. Jednak tu kluczową rolę gra genetyka i to ile przytyjemy. W ciazy z córką smarowalam się kremami sporadycznie, bo mnóstwo rzeczy mnie podrażnialo, przytyłam tylko 6kg i nie mam nawet jednego rozstępu. Tym razem pewnie nie będzie już tak kolorowoOlga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Maaagy wrote:Ciagle boli mnie lewy bok . To jest taki kujący ból. Czy któraś mamę tez tak boli ?
Mnie boli prawy, dokładnie taki ból jak opisujesz - pewnie jajnik, ja akurat z tego miałam owulację.
Na rozstępy używałam olejku z Babydream i robiłam delikatne masaże brzucha (takie szczypanie, posłuchałam teściowej ). O olejku często zapominałam, ale masaż robiłam. W każdym razie nie mam rozstępów, podejrzewam jednak tak jak dziewczyny piszecie, że to genetyka. Co do przytycia to chyba nie zależy - ja przytyłam ponad 20 kg i rozstępów brak. Byłam przerażona tą wagą, bo jadłam normalnie, a generalnie jestem bardzo szczupła. Na szczęście zrzuciłam w dwa tygodnie, bo nie było czasu jeść przy mojej marudzie
Co do olejku - ja go dostałam za darmo przy rejestracji w programie Rossnę. Spróbujcie, może jeszcze dają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 15:41
-
Może faktycznie to ból jajnika. Postaram być więcej z Wami ale to tak trudne z moja córka. Muszę za nią biegać bo jeszcze przewraca sie przy chodzeniu. Tez używałam olejku babydream na rozstępy. Niestety mam na biodrach i ku mojemu zdziwieniu mam na łydkach tam sie nie smarowałam . Przytyłam 13 kg bo urodziłam wcześniaka w 33tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 16:15
-
Witam,
strudzona i umęczona
widzę, że nie tylko ja borykam się z nudnościami całe szczęście nie wymiotuję, zgagą, i prze potwornym bólem piersi i zachciewajkami co najbardziej nie typowego. Koleżanka z pracy smierdziała mi kurczakiem z rożna
My serduszko podejrzymy 04.07 a ja bym chciała JUŻ tak się denerwuję.
Myślałam, o zakupie detektora tętna by być spokojniejszą. -
Hej dziewczyny. Mam bardzo smutne wieści niestety. Napisałam wam w środę że byłam na wizycie i wszystko ok. Wstałam od komputera i poczułam że krwawię. Pojechaliśmy do szpitala, zbadali mnie i pobrali krew na poziom hcg. Dzisiaj okazało się że bardzo spadł i po usg już było wiadomo że to poronienie. Po południu miałam zabieg.
Niestety nie nacieszylam się długo moją fasolka. Wypłakałam już wszystkie łzy a teraz odpoczywam. Jutro może wyjdę do domu.
Życzę wam wszystkim powodzenia i zdrówka! -
Ja nie stosowalam nic na rozstępy w poprzednich ciążach i mam tylko kilka małych
Jak się dodaje suwaczki? Wiem ze było gdzieś ale nie mogę znaleźć tabelki tez nie udało mi się jeszcze uzupelnic strasznie mi organizacja dnia padła
Jestesmy po wręczeniu świadectw u starszego syna w szkole uf... wakacje
Meginka strasznie mi przykro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 16:38
-
Meginka, bardzo mi przykroOlga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018