Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
malami91 wrote:Czy do tego aspiratora Katarek trzeba mieć odkurzacz z regulowaną mocą ssania? Chciałabym się zaopatrzyć w niego, ale mamy odkurzacz 1000W bez regulacji...
Lady_E, ja nie ćwiczyłam, a od kilku dni lekko krwawię mimo że od jakichś 2-3tyg było już zupełnie czysto...
Malami Nie trzeba specjalnego odkurzacza - on sam sobie reguluje moc. Z tym krwawieniem mam to samo-identycznie.
Lady E to normalne z tym krwawieniem..
Moniiiikaaaa imponuująca waga młodego!! co do blizny to jak sie zagoi blizna i strupki poodpadają same to można smarować - ja używałam Cepan (czuć do cebulą ostrzegam). Po tej ciąży jeszcze nic bo jeszcze strupki są..
Barnosia byle do piątku, niech to szybko zleci!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 15:39
malami91, Moniiiikaaaa lubią tę wiadomość
-
Ja tez miałam od 2 tyg czysto i wczoraj znowu krew. Nie tak dużo, nic nie boli. Mye ze to resztki, gin mi tydz temu na usg dopochowowym powiedział ze jeszcze coś tam jest.
Mam nadzieję że na razie okresu nie dostanę, może chociaż tutaj mnie los oszczędzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 16:18
-
U mnie tak samo- już tydzień było czysto a wczoraj pojawiło się lekkie plamienie.
Katarek jest super! Dzięki za pomocW sobotę testowaliśmy i wreszcie udało się dobrze oczyścić nosek. Mała mi codziennie coś ulewa, krztusi się mlekiem, te gile ciężko było mi usunąć.
-
KaroKaro ja też karmię pod górkę ale ten mój łapczywiec i w tej pozycji się potrafi zakrztusic, mam jakis kryzys mało że z tym karmieniem problem to jeszcze dziś miał jedna drzemkę 2 godziny z której i tak się budził co 15-20 min więc i tak nad nim siedziałam
wymagające to moje dziecko ciekawe czy mu to minie -
Bąki słyszę, czuć nie czuję.. ale kupy już tak.
Mòj młody nienawidzi czyszczenia noska a używam bezfiltrowy Nosalek, ktòry serdecznie polecam. Katarek sprawdzał mi się z còrą przy infekcjach bo przestałam łapać od niej choròbska-frida nie zdawała egzaminu..
Amir pewnie skok jakiś, ew. kolka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 19:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybumbum wrote:malami91, dajeszco każde karmienie? ile kropel? Ja na razie po 5...
Daję tak co drugie karmienie, ale tylko w dzień. Około 7kropli daję, czasami trochę więcej nakrapiam, bo i tak wszystkiego z łyżeczki nie zlizuje.bumbum lubi tę wiadomość
-
Lady E ja też mam brzuch duży. Mój dr mówił , że dziecko przygniatalo narządy wewnętrzne i one wtedy bardziej się ukrwiły i są lekko jeszcze opuchnięte. Poza tym u mnie to kilka kilo więcej niż przed ciaza. Pierwszy raz mam brzuch.
zawsze miałam płaski. Teraz mi przeszkadza. Chciałabym juz ćwiczyć ale na to trzeba poczekać kilka miesięcy.
Ja mam fride do noska i mecze się z wyciąganiemboje się tych do odkurzacza, że zrobię krzywdę. ..
Co do szczepionek to podobno pentaxim mają wprowadzić do aptek za tydzień. Ja jednak zdecydowałam się na hexacime i prevenar.
Co do krostek to dzisiaj jedna pediatra powiedziała, że to trądzik i żeby kąpać dziecko z kropelkami z drzewa herbacianego. A inna powiedziała, że to łojotokowe zapalenie skóry i żeby stosować bepanthen sensiderm i mleko zmienić na bebilon comfort.
Na razie małą wykąpałam w wodzie z dodatkiem kropelek i posmarowałam bepanthenem. Dam znać jak to wygląda i czy zdało egzamin.
Co do szwow po cc to u mnie jest fałdka brzucha taka galaretowata
Moja mała ma bączki bez zapachu za to kupka dzisiaj malo ciekawaprzesypia po 2,5-3 godz. Dostaje delicol
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 22:23