Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas tez to może być od płaczu bo mała strasznie płacze, aż się zanosi. Niestety czasami ciężko ją uspokoić
najczęściej takie sytuacje są w godzinach popołudniowych i wieczornych. Mam nadzieje ze jej przejdzie. Jak jutro nie będzie poprawy to w środę znowu pojadę do pediatry.
-
nick nieaktualnyMoja ma chyba problem z brzuszkiem.kupe wczoraj taka mala zrobila,ale prezy sie i mocno placze,momentami az lzy leca.dalam jej dzis probiotyk.co jeszcze moge poza masowaniem brzuszka czy tzw. rowerkow? Po placzu tez chrype miala i tez mam zagadke czy od placzu czy choroba,starszak przeziebiony wiec caly czas ja obserwuje.Zobacze jak jutro będzie ale jak bez poprawy trzeba będzie sie na wizyte prywatna umowic.niestety u nas taka pediatra ze powie mi albo ze to moja zla dieta albo ze panikuje dlatego poki co odkladam wizyte ale jak sie cos będzie dzialo to zdrowie dziecka jest najwazniejsze...
Bumbum nad kompotami się nigdy nie zastanawialam ale pije te co sobie sama zrobilam. Wychodze z założenia ze wiem z czego sa zrobione a w tych napojach ze sklepu sklad jest czasem bardzo ciekawy,co nie znaczy ze ich nie pijamPytanie co gorsze?
-
Lady_E daj znać kochana czy ci przeszło czy konieczna była wizyta na ip 😔
Ruda a czy zagęszczasz mleko ? Kurcze ja chyba wybrałabym się do pediatry moze jakieś mleko na receptę by pomogło?
A tak z innej beczki , doszłyście już do wagi sprzed ciąży ? Mi zostało jakieś 7 kg 😬😲 ale brzuchbcałkiem przyzwoicie się wciągnął. Zastanawiam się nad jakimiś ćwiczeniami bo wiadomo przy kp nie będę katować się dietą . -
ruda90 wrote:Nie zageszczam karmię piersią...jak tak dalej pójdzie to na pewno pójdziemy do pediatry i gastrologa...chciałabym dalej karmić piersią... Nie wiem może mój pokarm jest mało wartościowy ???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W szpitalu mała zrobiła siku jak ściągałam ją z wagi. Specjalnie położyłam ją drugi raz i było 20g mniej
Młoda w dzień mi prawie nie śpi, budzi ją chyba ciągle synek. Śpi pięknie na spacerze. No i wczoraj jak zasnęła po kąpieli to spała 6h! Pierwszy raz tyle spała bo zawsze było max 3h (przeważnie 2.5)
-
U nas Mała zasypia tylko na rękach. Nie ma mowy ze w łóżeczku czy na bujaczku. Urzadzi awanturę ze jej się chxe spać wiec na ręce. I wystarczy wziąć ja podnieść przytulic i śpi.
Z czystym sercem mogę ją pochwalić za dwie ostatnie noce. Śpi od 21 do 1.30 i od 2 do 6. O 6 akurat mąż wstaje do pracy
Ale jaka noc będzie kolejna? Nie ludze się nawet ze tak samo dobra... -
Dziewczyny ile może trwać katarek? I po jakim czasie iść znowu do lekarzami nie przechodzi. U nas już 5 dni o nic nie odpuszcza. Z tym że tylko katarek ma. Nic więcej. Humorek dopisuje:)
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady_E wrote:Dziewczyny ile może trwać katarek? I po jakim czasie iść znowu do lekarzami nie przechodzi. U nas już 5 dni o nic nie odpuszcza. Z tym że tylko katarek ma. Nic więcej. Humorek dopisuje:)
-
nick nieaktualnyBaranosia ja tez tak w szpitalu musialam robic przy synku bo za duzo z wagi spadł a to jest faktycznie sposób zeby spr czy cos zjada. Wazysz w ubraniu przed karmieniem,karmisz i po znowu wazysz.w tej samej pieluszce itd ale to tylko sprawdzisz czy cos zjada. A spadek wagi lepiej skonsultowac z lekarzem.moze mala sie nie najada. Ruda a probowalas odciagac i jej z butli dawać zeby widzieć ile zje? Probuj bo faktycznie kp moze i lepsze ale jezeli spada z wagi caly czas to cos nie do konca jest tak jak powinno.
-
Chciałam Wam tylko podpowiedzieć: teraz już są lekarze z certyfikatami i zamiast RTG można zrobić USG klatki piersiowej. Bez szkodliwości i bez konieczności współpracy ze strony dziecka. Przekonałam się bo my aktualnie mamy zapalenie płuc po tym cholernym wirusie RS. 😷 Także szukajcie takich lekarzy w razie potrzeby, polecam, widać super.
My na spadki wagi dostaliśmy (z którymi też niestety walczymy) pomiędzy karmieniami piersią małe ilości Infantrini Peptisorb. Zaczyna przybierać super.
Straciatella nawet nie wiesz jak świetnie Cię rozumiem! Trzymam kciuki. Za Ciebie i wszystkie nasze chorowitki!Ewelcia85 lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
U mnie katar od dwóch dni tylko w nocy... Jak to możliwe? W dzień nic nie przeszkadza, a w nocy nos zatkany... Któraś z Was tak ma też?
Co do mojej wagi to mi zostało 4 kg, i to niestety jest głównie brzuchWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2019, 11:02