Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mila_85 wrote:Zazdroszczę tak szybkiego zgubienia kiolgramow u mnie jeszcze 5kg. Od około tygodnia codziennie ćwiczę mój zestaw na rozejscie mięśni prostych. Jak będę mieć więcej czasu to zacznę ćwiczyć z Chodakowką.
-
-Mamunia- wrote:
Dziewczynh co polecacie na plesniawki, lekarka znowy przypisala nystatyne onanwg. Mnie wcale nie działa.
My dostaliśmy Fluconazone ale też powracają. Lekarka powiedziała że ma keipska morfologię i mogą go częściej łapać.
Daje też Wit C żeby sobie pociumkal i rozprowadził po jamie a czasami nasączane gazik witaminą i sama przecieram ale nie chce za bardzo tam ruszać. Mnie to od razu brodawki bolą jak jemu zaczynaja się pojawiać.
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
ruda90 wrote:Nie z tego powodu nie. Ale i tak je robiliśmy że względu na upadek z łóżka...a co to ma wspólnego z asymetria ?
No właśnie nie wiem, co ma wspólnego. Pani Doktor nam właśnie w związku z asymetrią zaleciła. I oczywiście martwię się czy to może oznaczać, że np. asymetria jest wynikiem czegoś poważniejszego...
Edit: Doczytałam co napisała Pau. Em i to mi trochę rozjaśniło sprawęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 08:12
-
Dziewczyny, jestem po raz pierwszy od dawna wyspana! Mój synek nie lubił owijania, więc tego nie robiłam, ale ostatnio w akcie desperacji, jak przed uśnięciem cały chodził, owinęłam ciasno otulaczem i cud - spał od 19.00 do 2.00. Dziś też jest super - teraz śpi od ostatniego karmienia o 4.00 do teraz.
Czy waszym dzieciom ropieją oczka?
U nas wczoraj zaczęło łzawić jedno oko a teraz widzę, że ma aż zaklejone ropą. I teraz nie wiem - zapchany kanalik czy jednak jakieś zapalenie spojówek?
baranosia lubi tę wiadomość
-
U mnie to samo, ostatnie noce to bylo ciagle wybudzanie przez raczki, wczoraj wlozylam jej raczki do środka rozka i mocniej zacisnelam zeby nie wyciagnela i zaraz zasnela po kapieli czyli od 21 do 2:30 i pozniej o 7:30. Czuje sie mega wyspana:) zasnanawiam sie nad kupieniem takiego specjalnego otulacza bo rozek coraz mniejszy, macie coś sprawdzonego?
Black_Lilith lubi tę wiadomość
-
SiSi111 wrote:U mnie to samo, ostatnie noce to bylo ciagle wybudzanie przez raczki, wczoraj wlozylam jej raczki do środka rozka i mocniej zacisnelam zeby nie wyciagnela i zaraz zasnela po kapieli czyli od 21 do 2:30 i pozniej o 7:30. Czuje sie mega wyspana:) zasnanawiam sie nad kupieniem takiego specjalnego otulacza bo rozek coraz mniejszy, macie coś sprawdzonego?
My mamy Gro SwaddleSiSi111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pau.Em wrote:U mnie to norma..
A przedwczoraj od 22 wstawal co godzinę do 5 rano:D A chora córka w domu, to nawet nie ma kiedy usiąść;p masakra.
Wiecie co... Kornelia chodzi za mną z kubkiem i prosi o mleko,o moje mleko 🙈 Sciagnelam jej 50 ml, dałam i teraz codziennie chce A jak wypije to mowi:"mama jeszcze daj" 🙈🤦♀️ -
nick nieaktualnyPau.Em wrote:U mnie to norma..
A przedwczoraj od 22 wstawal co godzinę do 5 rano:D A chora córka w domu, to nawet nie ma kiedy usiąść;p masakra.
Wiecie co... Kornelia chodzi za mną z kubkiem i prosi o mleko,o moje mleko 🙈 Sciagnelam jej 50 ml, dałam i teraz codziennie chce A jak wypije to mowi:"mama jeszcze daj" 🙈🤦♀️
Zasmakowalo jej 😄
U mnie synek mowi ze mala je z mamy brzuszka i któregoś razu przyszedl ze chce jesc, to pytam sie co chce jesc? A on ze z mojego brzuszka tak jak dzidzka,ale mu nie dalam...
A corcia ostatnio tylko przy cycu chce spac ewentualnie na podworku.no i tylko by jadla,mialam wielkie plany sprzątać prac prasować ale niestety nic nie moge... -
jeeenyy 5h snu? co im dajecie?
tez dam mojej.
Młoda od urodzenia non stop się budziła przez bóle brzucha, teraz po nutra jest niebo lepiej i budzi się co 2 max 2,5h na karmienie. Nie zdarzyło się, żeby dłużej spałaU nas katar znacznie mniejszy, jutro mam nadzieje ostatni raz na kontrole
za to mnie boli mega gardło, aż jeść nie mogę
jak nie urok to s...czka
-
Mila_85 wrote:Byłam u fizjoterapeuty ale to było po zeszłej ciązy i teraz robie te same ćwiczenia. W tym miesiącu chce pójść na konsultacje i po skierowanie na usg miesi brzucha
Mila_85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny przybijam z Wami piątkę!👏 U nas też pobudki co 2 godziny i do tego dochodzi sapka więc snu mamy jak na lekarstwo... Jedyne co mnie pociesza to, to że już odrazu zasypia u siebie w łóżeczku i nie musimy jej bujac po 2 godziny w środku nocy jak wcześniej 😁
Pau.em słyszałam że to bardzo zdrowe żeby dawać czasami starszakowi mleko odciągniete z piersi 😉
Co do otulania to u nas jest zupełnie na odwrót, Hela budzi się jak ma ręce skrepowane w rożku a najbardziej lubi spać rozłożona jak na krzyżu 🤷♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2019, 13:30
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza