Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Di mnie jutro przychodzi cdl. Może on cos poradzi. Jednak mimo starań nir daje rady ściągać tak często. Jeszcze 4 dni pod rząd to ok. Ale samej w domy masakra. Po prostu nie mam sił się bawić z Mala czy wczorsj wieczorem podnieść jej...A nie o to chodzi przecież....
-
nick nieaktualny
-
Tez uwazam ze nic na sile, dziecko bedzie szczesliwe gdy od many bedzue bila pozytywna energia, uwazam ze ten terrror laktacyjny nas wykancza. Czasem naturacdecyduje ze jednak lepiej j karmić mm i trzeba to zaakceptowac.
A ja mam dola z innej beczki, mała plakaka wczoraj wieczorem bardzo chyba z godzine, zjadła troche a jak ja przystawialam to byl płacz, w nocy spala spokojnie dzis rano tez troche marudzi i tez jadla ale krótko. Teraz spi.mam doła bo jeszcze moja mama chodzi i gada ze to nienormalne zeby dziecko tak płakało, ze moze chora albo schynieta, a ja sie czuje podle bo sie martwie o corcie a to gadanie nie pomaga. Jedyne co mnie martwi to to ze czesto robo kupy, w kazdej pieluszce po karmieniu jest, ale ona od urodzenia dużo kup robila. Myślicie ze powinnam isc f o lekarza bo płacze? -
nick nieaktualny
-
Sisi daj spokój, jakby złe podnoszenie miało psuć dzieci to wszystkie byłyby schynięte
Aczkolwiek mojej zaczęło przeszkadzać moje podnoszenie (brałam za pupę i drugą ręką za plecki, kark szyję). Popatrzyłam filmiki i teraz podkładam całą rękę od pupy do karku a drugą głowę. Staram się też bardziej bokiem.
Od kiedy można nosić dzidzie w pionie? Mojej się bardzo spodobało, a chyba na to za wcześnie -
Ale mieliśmy wczoraj wieczór.. tak źle to jeszcze nigdy nie było. Mała z krótkimi przerwami płakała od 19 do północy. We troje padlismy wykonczeni.
Dziś też jest jakaś marudna.. Boże dziewczyny jak Wy dajecie radę z więcej niż jednym dzieckiem.
Też coś tam próbuje sprzątać na święta ale idzie mi słabo.beates lubi tę wiadomość
-
Sisi moze skok? Moj tez teraz robi kupy z kazdym pierdnieciem bo zmienilam diete i nie jem juz slodyczy, a dieta lekkostrawna.
Co do dawania rady, ti wszystko zalezy od dziecka starszego i mlodszego, u mnie jest tak ze starszak bawi a ja robie swoje, tak gi zalulał ze spi już ponad 3 godziny, jak nigdy!! -
U mnie się mówi że dziecko jest przełamane albo ktoś urok rzucił 😝😂😂😂 na szczęście u nas nic z tych rzeczy nikt mi nie mówi bo bym chyba wzrokiem zabiła 😆 Moj mały teraz to złote dziecko i poleży i prawie nie płacze za to Ala nadrabia za niego 😉
Kupiłam strój na chrzest ale zapomniałam o butach 🙈 no nic kupie jutro i z ciekawostek wzięłam rozm.74 i jest tylko trochę za duży .
A to moj mały przystojniak 😍
url=https://naforum.zapodaj.net/9a47f91033db.jpg.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a47f91033db.jpg[/urlruda90, malami91, Lutyska, KaroKaro, baranosia, artemida27, symbolica, Jonesey, Paulaa25, Karletka, Papapatka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia, mamy podobne wdzianko
. Też nie kupiłam butów i zastanawiam się czy muszą koniecznie być 🤔.
Edit: znalazłam jakieś używki w czeluściach szafy, nadadzą się.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2019, 15:24
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia ale masz ciasteczko w domu
do schrupania
uwielbiam wystrojone dzieci
a moja tesciowa komentuje ze moje dzieci nie wiedza co to śpiochy. Odp jej ze wiedza i w nocy w takich śpi:D a w dzien koszulki/body i leginsy albo spodnie jakies luzne.. Na imprezy synowi zawsze koszule ubieram a nie dresy.no przeciez dziecko tez musi jakos wyglądać...
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie do mam zakatarzonych dzieciaczków. U nas od wczorajszego popołudnia mała ma spory katar i do tego mokry kaszel jakby ksztusila się tym spływającym katarem i ogólnie momentami nie może powietrza złapać... Zaraz idziemy do pediatry, byliśmy w poniedziałek i była il osluchowo czysta kataru też nie miała, jedyne co to ta nieszczęsny sapka ale od wczoraj jest masakra normalnie!
Czy Wasze pociechy też tak się ksztuszą tym katarem i nie mogą złapać oddechu? Bo ja się zaczynam zastanawiać czy to czasem nie jakaś alergia bo wczoraj byliśmy rekordowo długo na dworze, a mąż jest alergikiem...
Jak katar się u Was objawiał? Bardziej ciekło z noska czy raczej był zatkany i dopiero po odciagnieciu asporatorem było go widać?🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny