Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa byłam dziś kontrolnie z dziećmi u pediatry prywatnie. Kacper w płucach czysto, ten kaszel od tygodnia to krtan. Mówiła, że uaktywnily mu się slinianki, zaczęły puchnac dziąsła - powoli będą szły zęby. Mówiła, że z 2 miesiące jeszcze, bo to długa droga,ale zw widać po dziaslach, że się szykują. Poza tym krtan już tak się nie zapada, powoli się uwapnia więc wielka ulga, że to się powolutku zaczyna normowac.
Córka dostała Zentel na robaki...ehh
Karletka, symbolica lubią tę wiadomość
-
Ale za to później jak beda odrastac!
Wtedy rewelacyjnie stoją, kolezanka musiała sobie grzywnę robic bo wygladala jakby jej córka w trakcie snu nożyczkami ostrzygła.
Pau em A reszta rodziny tez coś dostała? U nas to norma... przedszkole.
Melduję że od czwartku w pepco super rzeczy dla niemowlaków!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 22:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia85 wrote:Dziewczyny zmotywowałyście mnie💪 ściągnęłam aplikacje na telefon i od dzisiaj ćwiczę 💪 a no i delikatna zmiana diety tzn więcej kasz, wody i warzyw 😉 pieczywo ciemne jemy wszyscy więc chociaż tego zmieniać nie muszę 😜
Ewelcia co to za aplikacja, pochwal się
Ruda trzymamy kciuki żebyś nie zemdlala na szczepieniu ani nie uciekła z z ośrodkaBędzie dobrze mimo iż mała zakwili, tego się trzymaj
Dziś w końcu pogoda fajna na spacer, jutro ma już jakiś deszcz być więc zobaczymy.. -
Ewelcia85 wrote:Symbolica to "Lose weight in 30 days " ,także będę ćwiczyć i zobaczymy 😉 w tym momencie moje BMI to 25,48 więc mam nadwagę 🙈 masakra
Czy Ty aby nie przesadzasz...? dopiero na świat trzecie dziecko wydałaś, cud nad cudami.. niejedna nieródka chciałaby takiego BMI))