Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Papapatka wrote:Dziewczyny jak sobie radzicie z rączkami w buzi? Moja strasznie pcha nawet po jedzeniu. Smokiem pluje.
Myję jego rączki mydłem i wodą.. odkrył rączki to wiadomo, że będzie je pchał.. non stop tego nie robi, zazwyczaj kiedy głodny się robi, ale nie tylko. Z czasem zamieni rączki na zabawki..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 12:12
-
nick nieaktualnyRuda wszystkiego najlepszego! Zdrówka, spokoju i spelnienia marzen oraz samej radosci z Alicji
na chrzcinach powodzenia i oby malutka byla spokojna
Haha ja sobie nie radze z rekami w buzi u malej. Daje jej smoczka to się oburza, daje gryzaka czy inne zabawki ale to wyrzuca i dalej pcha palce, ale ewidentnie szuka cos w buzi i to zapewne zeby bo dziasla wydają sie byc napuchniete a synek tez mial szybko (na 5 m-cy mial juz 2 zeby) także tylko czekac kiedy sie pojawia...oczywiscie staram sie czesto myc jej raczki woda a juz wogole jak widze ze synek czy ktos obcy ja za raczki lapieruda90 lubi tę wiadomość
-
Baranosia, miałam to samo i bralam ibuprom 3x400,prenalen saszetki, strepsils (tylko nie intensiv), rutinoscorbin i witamina D 2000. Szybko przechodzi. To mi lekarz wszystko przepisal.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 18:01
Aniołki 8tc 2016 i 6tc 2017
Kochana Kruszynka - hipotrofia 2019 -
Byłam u lekarza i dostałam tantum verde do psikania, paracetamol 500. Mam zaognione gardło i mam próbować do poniedziałku w ten sposób. Dobrze że można Ibuprom bo on też działa przeciwzapalnie. Wzięłam od mamy sok z malin i czarnego bzu i będę się leczyć
-
Ruda Wszystkiego Najlepszego
.
Baranosia Szybkiego powrotu do zdrówka
Mój od jakiegoś miesiąca już pcha rączki do buzi i nic z tym nie idzie zrobić. Dziewczyny jak ubieracie swoje dzieciaczki na noc? A no i mój synek puszcza strasznie śmierdzące bąki, aż go chyba brzuszek zaboli, bo płacze w tym momencie.. nie wiem co poradzić na to ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2019, 23:30
-
nick nieaktualny
-
Pajac:) I kołderką przykrywam. Niestety śpiworka nie toleruje:( Jak się zrobi cieplej to będą zakładać samo body na dlugi.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny