Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
My śpimy w pajacu:)
Już po chrzcinachwszystko super mała grzeczniutka
jestem bardzo zadowolona !!!
Dla tych którzy są jeszcze przedodsprzedam koronkowa sukienkę z Reserved + wianek rozmiar 68 - 60zł plus koszty wysyłki ( sukienka + wianek kosztowała 120 zł) odziwo nie została obrzygana
bo po mszy się przebralysmy:D
https://www.reserved.com/pl/pl/vg263-00x/short-sleeve-dress-in-laceEwelcia85, symbolica, Moniiiikaaaa lubią tę wiadomość
-
No i się zaczęło. Blanka zaczęła się przewracac z pleców na brzuszek:) Raz jej się udało i koniec;p Ale z brzuszka na olecy jeszcze bie umie swiadomie. Czaeem przypadkiem sie przewroci. Nim się obejrzę będzie chodzić gdzie ten czas tak szybko leci...
Ewelcia85, Karola94c lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Pytanie do dziewczyn, które karmią odciagnietym mlekiem. Ile maluszki wypijają za 1 razem?
Dzisiaj mieliśmy 1 raz karmienie butelką, chciałam zobaczyć czy w ogóle zaakceptuje. Karmiłam dwa razy, raz wypiła 100 ml i dojadla cycka, a kolejne karmienie tylko 50 ml... -
Lady E zgadzam się ze czas leci za szybko. Dzisiaj pakowalam kolejne za małe ubranka. Znalazłam jeszcze body w którym wychodzila ze szpitala. To przecież już na jedną nogę by nie weszło...
My dzisiaj byliśmy z Mala w kościele. Słuchała pieśni z zaciekawieniem. My wyspowiadani. Za tydzień chrzciny)))
Kupiłam tulebardzo zadowolona jestem. Mam ja w wózku i jak Mała wpadnie w płacz nagle to ją pakuje do tuli i na spokojnie wracam do domu a nie jak wcześniej biegnąc prawie.
-
bumbum wrote:Pytanie do dziewczyn, które karmią odciagnietym mlekiem. Ile maluszki wypijają za 1 razem?
Dzisiaj mieliśmy 1 raz karmienie butelką, chciałam zobaczyć czy w ogóle zaakceptuje. Karmiłam dwa razy, raz wypiła 100 ml i dojadla cycka, a kolejne karmienie tylko 50 ml...
Moja zazwyczaj je 120 ml. Zdarza się i 70 i max 220 ml na raz. Ale przewaznie kolo 120 -
bumbum wrote:Pytanie do dziewczyn, które karmią odciagnietym mlekiem. Ile maluszki wypijają za 1 razem?
Dzisiaj mieliśmy 1 raz karmienie butelką, chciałam zobaczyć czy w ogóle zaakceptuje. Karmiłam dwa razy, raz wypiła 100 ml i dojadla cycka, a kolejne karmienie tylko 50 ml... -
Któraś z Was pisała o świetnej zabawce dla maluchów w postaci balonika z helem... wczoraj na odpuście zakupiłam najbardziej kolorowy i mały szaleje za nim - przywiązuję mu do kostki
3miesiące skończone - leci leci ten czas... takiego noworodka 3miesięczego chciałabym dostać, kumate i kontaktowe dziecko już
Papapatka, właśnie jak tam karmienie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2019, 09:00
Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość
-
Dzięki ze pytacie.
Kręci się. Zośka tylko na moim mleku. W nocy je tylko cycka. W dzień róznie. Wiec jestem i kp i kpi. Ale teraz bez spiny. Ważne było żeby było 3 mc. A zaraz będą 4 😎symbolica, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Właśnie pierwszy raz podałam Niuniowi Devicap. Fuj czemu ono jest aromatyzowane anyzem?
Do pierwszej łyżeczki wpadły mi 2 kropelki I sama wypilam. Obrzydliwe.
Też podajecie to na łyżeczkę, nawet przy kp? Dziś wycisnelam trochę pokarmu I do tego dokroplilam witaminę. Trochę upierdliwe:)
Franek jak okazjonaln8e je sc8agniete mleko to wciąga ok 110-130.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2019, 14:09
-
bumbum wrote:U mnie złagodniały po esputiconie i delicolu a potem minęły właśnie w okolicy 3 mca
Ruda piękna uśmiechnięta laleczka 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2019, 14:43