Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHeh u mnie pajac to tylko w nocy, w ciagu dnia body i leginsy.wogole stwierdzilam ze leginsy duzo lepsze od spodni. Moja ma dlugie i chude nogi wiec spodnie jej sa szerokie i krotkie,jakbym dopasowala nogawki to na tylku 2 razy bym owinela jakby sie dalo :p a leginsy jednak sa duzo wezsze
Karola94c lubi tę wiadomość
-
Lutyska wrote:Heh u mnie pajac to tylko w nocy, w ciagu dnia body i leginsy.wogole stwierdzilam ze leginsy duzo lepsze od spodni. Moja ma dlugie i chude nogi wiec spodnie jej sa szerokie i krotkie,jakbym dopasowala nogawki to na tylku 2 razy bym owinela jakby sie dalo :p a leginsy jednak sa duzo wezsze
A mój pulpet tylko w spodniach. Leginsy ja opinają bardzo a żeby zmieścić uda to bym musiała zakładać 74 i są wtedy za długie... -
Symbolica, genialne
nasz już trochę nisko lata pomimo że nadal jest twardy. Pani kramary chyba miała chrzczony Hel Heheheh
Papatka, ja czyszcze tylko skrzydełka ucha patyczkiem. Mocze go w ciepłej wodzie albo soli fizjologicznej. Franek tez ma sporo woskowiny.symbolica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysymbolica wrote:Tak się młody bawi https://youtu.be/MC7eq26e6gM
Mój ma swoją ulubioną zabawkę- słonia.
Ja przecieram uszy wacikiem zakoczonym w ciepłej wodzie. W środku nie myje, tylko przemywam na zewnątrz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 08:30
symbolica lubi tę wiadomość
-
Robię tak jak Moniiikaaa, czyli tylko na zewnątrz ścigam patyczkiem to co już wyleci z uszu.. ale nie robię tego często - może raz na miesiąc, jak zauważę.. przy Weronice też tak robiłam - nigdy nie miała w życiu zapalenia ucha
a to dość częste u dzieci..
Pau.Em super nogi podnosi do góry, Jacek jeszcze nie chce tego robić-kopie nogami jakby gdzieś szedł.. i raczej wali rękami w zabawki (świadomie) i czasem tylko złapie, raczej przypadkowo. Z tym balonem dziś ponad godzinę leżał i się bawił - normalnie szok ile mu to frajdy sprawia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2019, 21:04
Pau.Em lubi tę wiadomość
-
SiSi111 wrote:Dziewczyny jak tak dalej pojdzie to bede łysa, włosy leca ze serce pęka. Czym mozna sie ratowac jak sie karmi?
Możesz pić skrzyp i pokrzywę - ja sobie parzę rożne ziółka i to tak mocno bo po trzy torebki... są też suplementy z tym, ale wiadomo lepiej krzem naturalnie uzupełnić. Mi o dziwo włosy prawie nie wypadają i raczej to zasługa tych ziół..
Hitem ponoc jest odżywka hasna: https://allegro.pl/oferta/odzywka-hasna-ratunek-dla-wypadajacych-wlosow-hit-5739682715
Nie miałam, ale jak widać wiele osób ją chwali. Gdzieś na forum mi się to rzuciło w oczy i zapamiętałam.SiSi111 lubi tę wiadomość
-
SiSi111 wrote:Dziewczyny jak tak dalej pojdzie to bede łysa, włosy leca ze serce pęka. Czym mozna sie ratowac jak sie karmi?
Symbolica i Pau.Em jakich wy macie przystoinych synków 😍 bawią się pięknie 😘Pau.Em lubi tę wiadomość
-
Ja codziennie przy wieczornej k
Pielęgnacji czyszcze uczy. Ale oczywiście nie w środku bo nie można. Na zewnątrz przecieram.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka