Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola94c wrote:Coś w tym jest Wszystkie piękne imiona zajęte w rodzinie . Moja chrześniaczka ma na imię Natalka
Dokładnie Mi generalnie podobają się imiona mojego rodzeństwa. Chyba mam z mamą podobny gust
Mojemu P. bardzo podoba się Oliwia,albo Karolina. Mi niezbytKarola94c lubi tę wiadomość
❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
paprot.ka wrote:mi się marzy gabrysia dla dziewczyny, ale nijak nie mogę przekonać męża
dokładnie, to nasz typpaprot.ka lubi tę wiadomość
-
U nas będzie Helenka albo Alek na szczęście zgodnie z mężem podobają nam się tzw. starodawne imiona🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aneczka86 wrote:Ja bardzo bym chciała dla dziewczynki Laura Ale coś czuję, że jednak będzie chłopiec.. I tu brak jakiegokolwiek pomysłu. Mężowi podoba się Borys..Ale mnie jakoś nie bardzo.
Ja zaś wyczuwam drugą dziewczynkę, ciekawe czy przeczucia nas nie mylą❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
Wiecie, te typy imion jeszcze 100 razy nam się pozmieniają Moja Hania miała być początkowo Emilką, albo Lilianką, ale im bliżej było porodu tym mniej nam się te imiona podobały, aż w końcu wybraliśmy zupełnie inne
Kurcze, coś mnie dzisiaj podbrzusze pobolewa..❤ Mikołaj 1.02.19 ❤
❤ Hanna - 11.04.16 ❤
-
Ja chcem jak chlopak Mieszko mąż nie... ojj bedzie spór A dla dziewcztnki nie mam pojęcia...
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualnyMamusiagusia wrote:Ja chyba jestem jedyna, która nie ma jeszcze żadnego imienia:( Czekam do 13 tygodnia, żeby troszeczke mniej sie bac:)
My tez nie mamy żadnego imienia wybranego. Ani dla chłopcy ani dla dziewczynki.
Narazie sobie robię listę i zapisuje imiona, które gdzieś mi wpadną w ucho albo przeczytam i sie spodoba...a z czasem moze cos z tego wybierzemy
Z imionami dla mnie największym problemem są zdrobnienia. Jest wiele imion, które mi się podobają, ale w pełnej wersji np. Małgorzata podoba mi się bardzo, ale jak myśle o tym, że bedą wołać Gośka, Gocha itp. to zupełnie przestaje mi sie podobać i tak mam z wieloma imionami. -
my poki co wybralismy Artur i Weronika, ale czy sie nam nie zmienia to nie wiem
i tez mnie troche irytuje jak pomysle ze ktos mialby wolac do mojego syna Artek, no ale nie mozna miec wszystkiego a inne imiona sie nam nie podobaja jak narazie -
nick nieaktualnyJonesey wrote:my poki co wybralismy Artur i Weronika, ale czy sie nam nie zmienia to nie wiem
i tez mnie troche irytuje jak pomysle ze ktos mialby wolac do mojego syna Artek, no ale nie mozna miec wszystkiego a inne imiona sie nam nie podobaja jak narazie
Imię Artur bardzo ładne.
Wiadomo, ze zdrobnień sie nie uniknie. Sama mam córkę Antoninę i Eleonorę i rzadko kiedy zwracam sie do nich pełnymi imionami tylko właśnie zdrobnieniami. Wiec to oczywiste, ale akurat podobają mi sie zdrobnienia od tych imion Chodzi mi głownie o kilka szczególnych imion, które w pełnej wersj mi sie bardzo podobają, ale zdrobnienia w ogóle, a przecież nie bede sie za każdym razem zwracać do córki „Małgorzato” albo „Barbaro” czy „Gabrielo”Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 16:09
-
U nas w pierwszej ciąży miał być Franek. Imię bardzo nam się podoba ale słyszę wciąż, że każdy Franek to łobuz..
Jak chcieliśmy dac córce Lena to każdy ostrzegał, że Lena to urwis. Nie brałam tego do siebie i mam w domu Lene urwisa Zaczęłam więc teraz patrzeć również na znaczenie imion
-
nick nieaktualny