Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa się nie orientuje jak to było z fb ale chętnie dołączę do tej, która chce zreaktywowac papapatka bo faktycznie lepiej i łatwiej będzie się tam wymieniać jakimiś zdjęciami i choćby tylko po to bo tu niestety mam blokadę przed wrzucaniem zdjęć. A do tej która teraz „działa” podobno nie można się dostać bo straciatella za to odpowiada? Poprawcie mnie jeśli się mylę
Ja wpisałam Patka Pat zamiast Pat Patka nijak kliknęłam „pokaz więcej” to od razu mi pokazało Papapatke -
nick nieaktualnyU nas się wyklarowało chorowanie małej. Dopadła nas trzydniówka. Dzisiaj Laure wysypało cała od głowy po stopy. Podobno za 3/4 dni ma zejść wysypka i będzie okej i ma tez minąć marudzenie 🤣. Ale póki co mamy siedzieć w domu i ominie nas taka ładna pogoda 😞
-
Właśnie odebrałam zabawke dla małego ship hop do raczkowania pszczółkę i muszę zwrócić bo mały się jej boi ... nie pełzał za nią a obserwował skupiony i jak podniósł pszczółkę to podstawka kręci się w kółko z głośnym dźwiękiem i to tak po chwili ciszy i tego się boi aż za któryśmy razem prawie zaczął płakać 🤷♀️
-
Paulina9191 wrote:Właśnie odebrałam zabawke dla małego ship hop do raczkowania pszczółkę i muszę zwrócić bo mały się jej boi ... nie pełzał za nią a obserwował skupiony i jak podniósł pszczółkę to podstawka kręci się w kółko z głośnym dźwiękiem i to tak po chwili ciszy i tego się boi aż za któryśmy razem prawie zaczął płakać 🤷♀️
poza tym puszczam na macie, bo po panelach większy hałas, chociaz teraz sie nie boi juz nawet jak po panelach jeżdzi. Może aż tak bardzo ją to nie bawi jak w reklamie, ale zawsze patrzy i próbuje łapać jak koło niej przejedzie
-
Dziewczyny, mój mały zaczął mnie gryźć podczas karmienia 😕. Nie wiem o co chodzi, zęby ma od dawna, a gryzie od kilku dni. Jedną brodawkę mam tak obolałą, że szok. Jak się przysysa to widzę gwiazdy 😰😰😰.
Dzisiaj miałam akcję, bo zamknął mi się w sypialni. Ja byłam w dużym pokoju a on pełzał sobie jak zwykle po mieszkaniu, wszedł do sypialni i zaczął bawić się drzwiami. Drzwi się zamknęły, a dziecko zostało po drugiej stronie. Był przy samych drzwiach, siedział tam i płakał, bo mu zniknęłam z pola widzenia. Ledwo udało mi się do niego dostać, bo tłumaczenie, żeby się odsunął oczywiście nie skutkowało.
Któraś używa Pampers Pants? Jaka cena jest ok? Przerzucamy się na pantsy, bo zmiana pieluchy trwa po 10minut, to nie na moje nerwy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2019, 19:16
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Moja też się kiedyś bała grających zabawek ale z czasem się oswoila i teraz się ładnie bawi daj Maksiowi czas
U nas upadek mała uderzyła się w ramę lozeczka...byłam tak blisko a nie zdarzylam zareagować...gmerala przy sznurkach od ochraniacza i się jej omsknela ręka i bach...guz na pół czoła