X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2019, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się nie orientuje jak to było z fb ale chętnie dołączę do tej, która chce zreaktywowac papapatka bo faktycznie lepiej i łatwiej będzie się tam wymieniać jakimiś zdjęciami i choćby tylko po to bo tu niestety mam blokadę przed wrzucaniem zdjęć. A do tej która teraz „działa” podobno nie można się dostać bo straciatella za to odpowiada? Poprawcie mnie jeśli się mylę

Ja wpisałam Patka Pat zamiast Pat Patka nijak kliknęłam „pokaz więcej” to od razu mi pokazało Papapatke

• bumbum Autorytet

Wysłany: 15 października 2019, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już znalazłam, wpisałam Patka Pat Warszawa :)
    Tak, ta druga chyba jest straciatelli, ale nic się nie dzieje.
    Papapatka, mogę być 2gą adminką :)

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 15 października 2019, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej_est, nie, nie, Grzechotka ją zakładała, mnie się pomyliło, że Straciatella i tak tutaj kiedyś napisałam. Mój błąd.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2019, 11:03

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • amir Autorytet

Wysłany: 15 października 2019, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A możecie dać linka do tej grupy Papatki? Bo ja należę do tej drugiej na której się nic nie dzieje :)

Już nie trzeba ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2019, 11:06

• bumbum Autorytet

Wysłany: 15 października 2019, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami straciatella zakładała ta druga grupę 🤪

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2019, 11:10

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 15 października 2019, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bumbum wrote:
    Malami straciatella zakładała ta druga grupę 🤪

OMG. Aktualnie nie należę do żadnej, więc wszystko mi się pomieszało chyba 😁.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2019, 11:15

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 15 października 2019, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malami.91 wrote:
    OMG. Aktualnie nie należę do żadnej, więc wszystko mi się pomieszało chyba 😁.
    Widzę, że wisi zaproszenie dla Ciebie do tej papatkowej grupy :) poznaję po zdjęciu w tle :)

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 15 października 2019, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic z tego już nie rozumie 😉 nie należę do żadnej grupy na fb ale jak najbardziej bym chciała należeć do tej która ma zacząć działa na nowo 😉 znalazłam Cię papatka na fb i wysłałam zaproszenie

961l20mmezoojidp.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 15 października 2019, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie znalazłam :(

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 15 października 2019, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok. Już ogarniam. Należałam kiedyś do tej drugiej grupy, tą pierwszy raz na oczy widzę 😁. Ale skoro Wy tam jesteście to dołączam się 🙂.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • Papapatka Autorytet

Wysłany: 15 października 2019, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2019, 08:42

Zosia! Spełnienie marzeń...km5scwa1f3mt6hq0.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 15 października 2019, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papapatka wrote:
    Ruda,

a sprobuj
    https://www.facebook.com/patrycja.gajowiec

Dzięki zaproszenie poszło :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2019, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas się wyklarowało chorowanie małej. Dopadła nas trzydniówka. Dzisiaj Laure wysypało cała od głowy po stopy. Podobno za 3/4 dni ma zejść wysypka i będzie okej i ma tez minąć marudzenie 🤣. Ale póki co mamy siedzieć w domu i ominie nas taka ładna pogoda 😞

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 15 października 2019, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie odebrałam zabawke dla małego ship hop do raczkowania pszczółkę i muszę zwrócić bo mały się jej boi ... nie pełzał za nią a obserwował skupiony i jak podniósł pszczółkę to podstawka kręci się w kółko z głośnym dźwiękiem i to tak po chwili ciszy i tego się boi aż za któryśmy razem prawie zaczął płakać 🤷‍♀️

961l20mmezoojidp.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 15 października 2019, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina, a może się oswoi z tym dźwiękiem? Mój się bał ośmiornicy, płakał jak ją usłyszał, a teraz się nią bawi 🙂.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 15 października 2019, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina9191 wrote:
    Właśnie odebrałam zabawke dla małego ship hop do raczkowania pszczółkę i muszę zwrócić bo mały się jej boi ... nie pełzał za nią a obserwował skupiony i jak podniósł pszczółkę to podstawka kręci się w kółko z głośnym dźwiękiem i to tak po chwili ciszy i tego się boi aż za któryśmy razem prawie zaczął płakać 🤷‍♀️
    ja mam tą zabawke, moja tez sie przestraszyla i rozplakała, zakleilam tasma klejącą glosniczek i mała sie przyzwyczaila. Teraz się nią bawi super z odklejoną taśmą :) poza tym puszczam na macie, bo po panelach większy hałas, chociaz teraz sie nie boi juz nawet jak po panelach jeżdzi. Może aż tak bardzo ją to nie bawi jak w reklamie, ale zawsze patrzy i próbuje łapać jak koło niej przejedzie :)

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 15 października 2019, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może dam jej szanse kilka dni i zobaczymy 😊 spróbuje puścić na macie i zaklejenia głośniczek jak coś.
    Myślałam ze mu się spodoba bo za roomba która sprząta lata po całym mieszkaniu i włazi na nia

961l20mmezoojidp.png
  • amir Autorytet

Wysłany: 15 października 2019, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój na początku też nie był zachwycony ta pszczoła ale teraz się nią bawi

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 15 października 2019, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, mój mały zaczął mnie gryźć podczas karmienia 😕. Nie wiem o co chodzi, zęby ma od dawna, a gryzie od kilku dni. Jedną brodawkę mam tak obolałą, że szok. Jak się przysysa to widzę gwiazdy 😰😰😰.

Dzisiaj miałam akcję, bo zamknął mi się w sypialni. Ja byłam w dużym pokoju a on pełzał sobie jak zwykle po mieszkaniu, wszedł do sypialni i zaczął bawić się drzwiami. Drzwi się zamknęły, a dziecko zostało po drugiej stronie. Był przy samych drzwiach, siedział tam i płakał, bo mu zniknęłam z pola widzenia. Ledwo udało mi się do niego dostać, bo tłumaczenie, żeby się odsunął oczywiście nie skutkowało.

Któraś używa Pampers Pants? Jaka cena jest ok? Przerzucamy się na pantsy, bo zmiana pieluchy trwa po 10minut, to nie na moje nerwy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2019, 19:16

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 15 października 2019, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja też się kiedyś bała grających zabawek ale z czasem się oswoila i teraz się ładnie bawi daj Maksiowi czas :)

U nas upadek mała uderzyła się w ramę lozeczka...byłam tak blisko a nie zdarzylam zareagować...gmerala przy sznurkach od ochraniacza i się jej omsknela ręka i bach...guz na pół czoła :/

‹‹ 1268 1269 1270 1271 1272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ