Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O to może spróbujemy też Dada pants. Póki co kupiłam na allegro 104sztk. Pampers Pants za 85zł ( rozmiar 4), ale właśnie nie miałam rozeznania w cenach pantsów w ogóle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2019, 08:17
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
ruda90 wrote:Dzięki !!! Nie znałam tej strony
https://www.pepper.pl/promocje/wielka-wyprzedaz-przemyslowa-w-biedronce-od-1810-do-2110-193511
A od 18.09 w piątek wielkie wyprzedaże przemysłòwki i tekstylii w wybranych sklepach biedronkach czyli -50% ròwnież od cen promo, opròcz rzeczy z ost. dwóch tygodni w gazetkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2019, 08:43
ruda90 lubi tę wiadomość
-
Paulina9191 wrote:Słuchajcie moj mały dorasta coraz częściej ma 3 drzemki zamiast 4 chociaż podobnie ilościowo śpi w dzień bo ok 3 godziny 😉 2 drzemki za zazwyczaj po ponad 1 godzinę i jedna niecała godzinkę
A teraz to nie wiem co się stało, maly poszedł spać 18.15, wstał ok 20 zjadł na śpiocha i odłożyłam go zeszłam na dol i po 5min wstał ale oczy jak 5zl i gadał do mnie uśmiechał się cieszył 🤷♀️ Jeść nie chciał wiec skacze na piłce a kawka stygnie ja dole 🥺Moja od ponad miesiaca ma 2 drzemki w dzień 45min max
Ale w nocy śpi od 19 do 8 rano z 2 pobudlami na butle.
My używamy od miesiaca tylko pampers pants. Dla nas mega wygoda.
Bumbum wiadomo nie zawsze to działa. U nas zadzialalo super. Ale ja uważam ze młda sie nie najadała kp. Nie dosć ze spi pieknie to w koncu waga poszła super w góre. Na kp trzymała sie ledwo 25 centyla teraz jest na 50Dla mnie kp to była katorga niestety. Ale jak u was kp jest ok karmcie jak najdluzej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2019, 08:53
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Dziewczyny miałam Wam pisać o ciągle zapominam.. dla tych dzieci ktòre nie mogą (bo tam jajka) bądź nie potrafia jeść makaronu fajna alternatywą jest kuskus czy drobną kasza z pszenicy durum. Czyli taki makaronik bezjajeczny w formie kaszki ( zalewa się tylko wrzątkiem i czeka aż wchłonie wodę), u mnie się sprawdził. Drugą rzecz: kupiłam jakiś czas temu wraz amarantusem płatki jaglane na allegro i dziś pierwszy raz ugotowałam, bo trzeba je gotować.. do tego owoce i jest zdrowy posiłek ☺️ a konsystencja gładsza niż sama kasza jaglana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2019, 09:32
-
Bumbum, kupiłam kiedyś w Rossmanie małą paczuszkę 3 na próbę i były takie na styk. Mocno się odciskały na brzuszku i były jakby za niskie, więc wzięłam 4. Długi ten mój Jaś jest 🙂.
Symbolica, ja nigdy nie gotuję płatków jaglanych. Zalewam gorącą wodą/mlekiem, kilka minut i gotowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2019, 09:38
symbolica lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
baranosia wrote:Symbolica box za 19.99zł?! Czyli opakowanie za 10zł?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2019, 09:46
-
nick nieaktualnyBumbum ja mam pantsy 3, moja mala wazy 7,4kg jest dluga i chuda i te 3 sa ok dla nas ale nie wyobrazam sobie zeby do 11kg miala miec te 3, no chyba ze bedzie tylko rosla a nie tyla ;P faktycznie wydaja sie male
proponuje kupic mala paczke i sprawdzic. Ja dostalam kiedys 2 paczki po 2 pantsy jako gratis i fajnie jakby tak czesciej dawali
ostatnio jak zamawialam pampersy 3 to dostalam pantsy 4 (chyba 4szt tam sa) jako gratis. Akurat byla fajna cena pamperow a że dodatkowo gratis to jeszcze lepiej wyszlo
ja kupuje jak widze ze malo sie w paczce robi i spr ceny na ceneo. Czasem trzeba troche poszperac i porownac jak z przesylka wychodzi ale idzie pare gr albo raczej zl zaoszczedzic
Tak wlasnie na empiku maja fajna promocje na zabawki, niektore cenowow super wychodza