WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2019, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ile kup robią wasze maluchy ? Ala je 3 razy dziennie około 150 g a kupy są 3 albo 4 😃

symbolica lubi tę wiadomość

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2019, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj robi czasem 1 na dzień czasem co 3-5 dni czasem co 2 dni różnie

961l20mmezoojidp.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2019, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, u nas ze 2-3 kupy dziennie.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2019, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malami.91 wrote:
    Ruda, u nas ze 2-3 kupy dziennie.

U nas to samo :-)

da8300b52b.png
  • amir Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2019, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas czasami raz na dwa dni a czesami 2x dziennie takze nie zgadniesz :D no i mój taka porcje 150 to rzadko zje na raz raczej w okolicach 80-100

A i wczoraj kolejny sukces zjadł domowa kalafiorowa i racuchy :) także przestawia się powoli chlopak

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2019, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas kupa raz na 2-3 dni.
    My jesteśmy na etapie grudek Ale z bułką ładnie sobie radzi.
    Franek dostał na przyspieszonego Mikołaja rowerek biegowy. Na 3 kołach. Wsadzilam go żeby przymierzyć tylko A ten na nim pojechał bez trzymania. Jak by to zobaczył jakiś fizjo to by mnie za piety chyba powiesił:D

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2019, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I od tygodnia jestem zombie bo Franek wstaje o 4.20-4.40. Wieczorem próbujemy ho przetrzymać A to nic nie daje. masakra

• symbolica Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2019, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniiiikaaaa wrote:
    u nas kupa raz na 2-3 dni.
    My jesteśmy na etapie grudek Ale z bułką ładnie sobie radzi.
    Franek dostał na przyspieszonego Mikołaja rowerek biegowy. Na 3 kołach. Wsadzilam go żeby przymierzyć tylko A ten na nim pojechał bez trzymania. Jak by to zobaczył jakiś fizjo to by mnie za piety chyba powiesił:D

Franek to przegigant XD

Co do spania to mój po 5 wstaje codziennie ostatnio, ale usypiam cyckiem jakieś pół godziny albo dłużej i uciekam młodą szykować do szkoły. Kiedy ona wychodzi to on się akurat budzi więc w sumie mam ze spania nici. Ale gdyby nie ta jego drzemka z rana to cały dzień rozwalony, a tak teraz ładnie o 10 i 15 idzie na drzemkę ok 1,5h... własnie zasnął.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 15:15

da8300b52b.png
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2019, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilościowo u nas słabo z jedzeniem, 30-50g max. No chyba że kaszką kukurydziano-ryzowa z bananem to omnomnom.
    U nas kupy co 1-2dni.
    Wykluła się górna jedynka u nas, usłyszeliśmy po zgrzytaniu 😋
    Dziewczyny, dzisiaj mam wychodne, po pracy męża idę do nowego Dino bez dziecka 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 15:58

Moniiiikaaaa, amir lubią tę wiadomość

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2019, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo rozpusta :D

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2019, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bumbum miłego popołudnia 😁 nie szalej za bardzo

My byliśmy dzisiaj na basenie ale mały poszalał 😊 po basenie zregenerował się na drzemce 1.20h i dalsze szaleństwo 😁 teraz idzie ja drzemkę a ja z mężem ogarniamy trochę mieszkanie

961l20mmezoojidp.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2019, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah bumbum, też miałam dziś wychodne. Byłam sama samiutka w urzędzie miasta i sklepie z drzwiami 😁😁😁.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2019, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam w biedronce sama ale moje chłopaki byli blisko bo w parku obok 😁 i to w deszczu spacerowali 😉

961l20mmezoojidp.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2019, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko dopiero zasypia 😈😈😈

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2019, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda90 wrote:
    Moje dziecko dopiero zasypia 😈😈😈

Ojj. Mój śpi od 19:30, ale ogólnie od jakiegoś tygodnia mocno wymyśla żeby nie iść spać wieczorem. Jest senny, trze oczy, ziewa, ale jak tylko wejdę z nim do sypialni to jest afera i ciągnięcie się w kierunku drzwi. Wczoraj 2h się bronił, dziś poszło trochę lepiej, bo zrobiliśmy zupełną ciemność w mieszkaniu.

Ktoś mi się włamał na konto na Facebooku i wysłał kilkudziesięciu moim znajomym wiadomość, która miała na celu wyłudzenie pieniędzy 😠. Na szczęście szybko brat do mnie zadzwonił i powiedział co się dzieje, bo nie dał się nabrać na wiadomość, że potrzebuję pożyczyć 1000zł na zakupy i chcę od niego kod BLIK...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 21:38

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2019, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo a ja wyjątkowo dziś nigdzie nie wyszłam - nie licząc wyjścia ze śmieciami😉 w Biedronce ostatnio bywam sama kiedy młody ma pierwsza drzemkę a teściowa jest w domu, jakby co.. wracam po 20-30minutach więc ekspresowe zakupy. Jutro może wyjdziemy razem do sklepu bo ma być pogoda choć zimno. Dziś od 12 co chwilę ulewa więc sobie darowaliśmy.

Robiłam wieczorem kanapki w nowym opiekaczu i gofry - rewelacja. Naprawdę szybko piecze. Pierwsze gofry miały pięć się z jakiegoś przepisu 6 minut, a już po 4 minutach zaczęły brązowieć, także ma moc ten Tefal. Dzięki dziewczyny za polecenie 😘

O matko Malami, masakra.. 😮 dobrze że brat trzymał rękę na pulsie i od razu Cię powiadomił.

Dziś w DDTvn rano facet z niebezpiecznik.pl pokazywał sztuczkę - znał nr prowadzącego i tyle wystarczyło by połączyć się ze swojego laptopa ze znajomym prowadzacego i ten znajomy widział połączenie z telefonu kolegi, a telefon "dzwoniący" leżał wyłączony w tym czasie. Mòwił że hakerzy tak się podszywają pod banki, kurieròw czy InPost żeby wyłudzić dane czy dobrać się do konta.. mogą wysyłać smsy i e-maile że jest jakaś dopłata bo paczka np. jest cięższa itd. z konta dowolnej instytucji także masakra.. co za czasy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 21:54

da8300b52b.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2019, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proszę tylko nie cytujcie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2019, 06:22

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • baranosia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2019, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica kiedyś czytałam że jak dziecko wstaje za wcześnie to żeby je przestawić trzeba kłaść później na pierwszą drzemkę. Jeśli dziecko idzie na nią bardzo szybko traktuje ją jako przedłużenie snu nocnego, a nie jako drzemkę

l22ndf9hjjthdw9s.png
    f2wljw4zidqv9ms6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2019, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę mała ma chyba opryszczkę 😱 co robić?
    Podczas ubierania jej w pidżamie zauważyłam na jej górnej wardze coś co wyglada jak początki opryszczki. Jeśli to naprawdę to, wiadomo rano bije do pediatry, ale może powinnam reagować od razu?

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2019, 03:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej est, oby to była opryszczka. Daj znać jak rano.
    U nas właśnie pobudka na zabawę. Ale uspilam go.

‹‹ 1303 1304 1305 1306 1307 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ