Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
u nas kupa raz na 2-3 dni.
My jesteśmy na etapie grudek Ale z bułką ładnie sobie radzi.
Franek dostał na przyspieszonego Mikołaja rowerek biegowy. Na 3 kołach. Wsadzilam go żeby przymierzyć tylko A ten na nim pojechał bez trzymania. Jak by to zobaczył jakiś fizjo to by mnie za piety chyba powiesił -
Moniiiikaaaa wrote:u nas kupa raz na 2-3 dni.
My jesteśmy na etapie grudek Ale z bułką ładnie sobie radzi.
Franek dostał na przyspieszonego Mikołaja rowerek biegowy. Na 3 kołach. Wsadzilam go żeby przymierzyć tylko A ten na nim pojechał bez trzymania. Jak by to zobaczył jakiś fizjo to by mnie za piety chyba powiesił
Franek to przegigant
Co do spania to mój po 5 wstaje codziennie ostatnio, ale usypiam cyckiem jakieś pół godziny albo dłużej i uciekam młodą szykować do szkoły. Kiedy ona wychodzi to on się akurat budzi więc w sumie mam ze spania nici. Ale gdyby nie ta jego drzemka z rana to cały dzień rozwalony, a tak teraz ładnie o 10 i 15 idzie na drzemkę ok 1,5h... własnie zasnął.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 15:15
-
Ilościowo u nas słabo z jedzeniem, 30-50g max. No chyba że kaszką kukurydziano-ryzowa z bananem to omnomnom.
U nas kupy co 1-2dni.
Wykluła się górna jedynka u nas, usłyszeliśmy po zgrzytaniu 😋
Dziewczyny, dzisiaj mam wychodne, po pracy męża idę do nowego Dino bez dziecka 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 15:58
Moniiiikaaaa, amir lubią tę wiadomość
-
ruda90 wrote:Moje dziecko dopiero zasypia 😈😈😈
Ojj. Mój śpi od 19:30, ale ogólnie od jakiegoś tygodnia mocno wymyśla żeby nie iść spać wieczorem. Jest senny, trze oczy, ziewa, ale jak tylko wejdę z nim do sypialni to jest afera i ciągnięcie się w kierunku drzwi. Wczoraj 2h się bronił, dziś poszło trochę lepiej, bo zrobiliśmy zupełną ciemność w mieszkaniu.
Ktoś mi się włamał na konto na Facebooku i wysłał kilkudziesięciu moim znajomym wiadomość, która miała na celu wyłudzenie pieniędzy 😠. Na szczęście szybko brat do mnie zadzwonił i powiedział co się dzieje, bo nie dał się nabrać na wiadomość, że potrzebuję pożyczyć 1000zł na zakupy i chcę od niego kod BLIK...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 21:38
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ooo a ja wyjątkowo dziś nigdzie nie wyszłam - nie licząc wyjścia ze śmieciami😉 w Biedronce ostatnio bywam sama kiedy młody ma pierwsza drzemkę a teściowa jest w domu, jakby co.. wracam po 20-30minutach więc ekspresowe zakupy. Jutro może wyjdziemy razem do sklepu bo ma być pogoda choć zimno. Dziś od 12 co chwilę ulewa więc sobie darowaliśmy.
Robiłam wieczorem kanapki w nowym opiekaczu i gofry - rewelacja. Naprawdę szybko piecze. Pierwsze gofry miały pięć się z jakiegoś przepisu 6 minut, a już po 4 minutach zaczęły brązowieć, także ma moc ten Tefal. Dzięki dziewczyny za polecenie 😘
O matko Malami, masakra.. 😮 dobrze że brat trzymał rękę na pulsie i od razu Cię powiadomił.
Dziś w DDTvn rano facet z niebezpiecznik.pl pokazywał sztuczkę - znał nr prowadzącego i tyle wystarczyło by połączyć się ze swojego laptopa ze znajomym prowadzacego i ten znajomy widział połączenie z telefonu kolegi, a telefon "dzwoniący" leżał wyłączony w tym czasie. Mòwił że hakerzy tak się podszywają pod banki, kurieròw czy InPost żeby wyłudzić dane czy dobrać się do konta.. mogą wysyłać smsy i e-maile że jest jakaś dopłata bo paczka np. jest cięższa itd. z konta dowolnej instytucji także masakra.. co za czasy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2019, 21:54
-
nick nieaktualny