Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNa szczęście to chyba nie jest opryszczka. Rano udało mi się przyjrzeć temu dokładniej i wyglada bardziej nam małe skaleczenie, a ze wiem kiedy i czym mogła się skaleczyć to trochę się uspokoiłam. Ale dalej obserwuje.
Baranosia zdążyłam na szczęście wczoraj zobaczyć zdjęcie i zapomniałam napisać, ze cudne!! Bardzo mi się podoba, a twoja córeczka jest śliczna 🥰symbolica lubi tę wiadomość
-
Malami dobrze ze szybko zorientowałam się co się dzieje
Ej_est dobrze ze to nie opryszczka, maluchy pchają rzeczy do buzi nie trudno o skaleczenie się w okolicy ust 😊
Słyszałam ze większość z nas jest nosicielami wirusa opryszczki tylko u wielu nigdy opryszczka się nie pojawi
Baranosia ja tez nie zdążyłam zobaczyć zdjęcia 😞Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2019, 09:41
ruda90 lubi tę wiadomość
-
Amir, może nie będzie potrzebował dużo mleka skoro ostatnio ładnie je stałe. Jakoś powoli trzeba te nasze maluchy przyzwyczajać do tego, że mama wychodzi i jakiś czas jej nie ma (jeśli ktoś wraca do pracy 😏), chociaż łatwe to nie jest. Ja wczoraj wyszłam na 3h i ciągle byłam w stresie, a mały się super bawił z tatą i nawet nic nie jadł przez ten czas. Jak wróciłam to musiałam się w biegu rozbierać i od razu był atak na cyca. Siedział wtulony we mnie chyba z 20minut i cały szczęśliwy, że mama już jest 🙂.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2019, 10:48
symbolica lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
U nas w dzień już mało mleka zjada bardziej się napije.. Dłużej possie tylko przed drugą drzemka i na noc rano chce jeść z nami śniadanie cyc mu nie w głowie
zresztą od 3 co godzinę na cycu wisi to wcale mu się nie dziwię
Bardziej myślę o sobie i odciaganiu mleka po toaletach w szpitalu, słaba wizja :p -
nick nieaktualnyJa pare dni temu wyszłam sama do sklepu. Nie było mnie moze z 40 minut, ale ta radość mojej małej po moim powrocie, nie do opisania. Jak tylko mnie zobaczyła to sie od razu rzuciła w moja stronę i takiego przyspieszenia na czworakach dostała jak nigdy. A potem sie wtulała we mnie 😍
Ahhhhh choćby dla takich chwil warto wyjść czasem z domu 😃 -
Ala też się cieszy jak wracam np ze sklepu
Byliśmy dziś na rehabilitacji mała robi postępy teraz mamy ćwiczenia na równowagęprzy okazji wstapilismy do logopedy twierdzi ze to nie jest normalne że mała sobie jeszcze nie radzi z kawałkami
kazała nam masowac policzki i język i dawać jej jabłko w gazie do gryzienia na pewno się nie zadlawi a może się nauczy...
-
Ehh.. Kurier przywiózł zakupy, rozpakowywalam a mały sobie chodził z boku no i szedł w moją stronę coś mu się rączki zaplataly o poleciał czołem centralnie w rant puszki z mlekiem kokosowym.. Masakra mam nadzieję że nic mu nie będzie
Przestał płakać póki co się bawi normalnie -
nick nieaktualnyA bumbum ty sie o wlosy pytalas? Ja doradzam spineczki albo opaskę
ja kupilam takie male spineczki bo mala ma włosy slabe ale grzywka sie dluga robi. Fryzjerka doradza nam sciac te cieniutkie wlosy ale nie zaglebialam tematu a w domu pomyślałam ze przeciez jej na łyso nie zetne
ma slabe wloski za tata i pewnie tak zostanie...
U nas dzis byl problem z kupa i pomasowalam malej brzuszek i posadzilam na nocnik i sie udalochyba juz ja bede troche do nocnika przyzwyczajac skoro siedzi ladnie
symbolica, bumbum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmir szkoda ze maly sie uderzył aczkolwiek to jest nieuniknione przy chodzeniu
moja uwielbia paczki,wczoraj kurier przywiozl body dla niej z Reserved i malej sie najbardziej kartonik podobal
a teraz rozrywa na strzepy pudelko od zelu na dziasla...dziewczynka a broi bardziej od brata
-
amir wrote:Wygląda jak Harry Potter z odbitą puszką na środku czoła..
Hehu nas na czole 2 cm kreski po wczorajszym bliskim spotkaniu z szufladą.
Ciekawe kiedy jej sie znudzi wywalanie wszystkiego 🙈
Ostatnio mala najbardziej lubi bawic sie mokrymi wacikami i chusteczkami nawilzanymi. Obowiazkowo musi dostac jedna do reki przy przebieraniu.
Nie wiem co z moja jest nie tak.. niby jak dostanie kawalek czegos do buzi to sobie poradzi ( o ile jest w miare miękkie) ale sama z raczki nic nie zje. Wszystko co niejadalne wklada do buzi i gryzie, rzeczy jadalne pogniecie w reku i wywala na podłogę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2019, 15:03
-
Matko mòj zjadłby i te pudełka i te chusteczki mokre gdyby mu dać.. strach cokolwiek do rąk dawać.. przeciwieństwo còry - jej mogłam dać wsztstko - coś jak Ala od Rudej, te same problemy z kawałkami itd.
Ruda jakie ćwiczenia robicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2019, 15:10