Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
symbolica wrote:Łączę się w bólu.. a tak fajnie było bez niego. Z drugiej strony świadczy o tym że wszystko prawidłowo u nas działa, bo tragedią to jest menopauza w wieku np. 30 lat i konieczność brania hormonów
Symbolica, nie strasz, że ze mną coś nie tak 😞😞😞.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ja dwie @temu też w maju... 😉 Pamiętna data bo dziecko.pierwszy raz gdzieś bez rodzicòw na tydzień jechało, a mnie dosłownie krew zalała 😂 nie no taki luz i relaks miałam po pracy, że zleciał mi ten czas ekspresowo. To se ne vrati, a przynajmniej nieprędko 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2019, 12:11
-
Paulina9191 wrote:Baranosia wygrałas 😁
Moj mały wytrzymał w wózku prawie godzinę 😊
Łaskawe te nasze dzieci dziś 😁. My byliśmy robić wizualizację łazienki, trwało to ponad 2h i mały się super spisał. Wyspał się przed i humorek dopisywał. W ogóle ostatnio ma koło 9:30 drzemkę 1,5h i drugą koło 15 -1h. Odkąd odpuściłam mu spanie w łóżeczku (na rzecz wózka) to w końcu śpi dłużej niż 30min.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Amir, wkładam go do wózka w domu jak już jest śpiący, włączam oczyszczacz żeby szumiało i jeżdżę chwilę w tę i z powrotem, trochę bujam i zasypia. Jak tylko słyszę, że się rusza to podchodzę i chwilę bujam. Na spacery teraz wychodzimy po drzemce, więc na dworze nie śpi, mi to pasuje🙂. Jak ma drzemkę w domu to prędzej mogę cokolwiek zrobić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2019, 08:47
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ruda może za dużo stałych? Albo zobaczyła że łatwiej jej się najeść w ten sposób? Mój w dzien to w zasadzie tylko do drzemki i czasami po drzemce mleko ciągnie, no i czasem popołudniu jak się mocno rozszaleje to musi się chwilę napić a tak to mleko głównie nocą
-
Amir no właśnie też mi się wydaje że chodzi o stałe posiłki je 3 duże posiłki śniadanie obiad i podwieczorek. Cycek tylko do pociumkania w dzień w nocy troszkę lepiej. Nie chce żeby się odstawila od piersi ale też nie chce jej zmiejszac stałych porcji skoro tak ładnie je
-
Wszędzie piszą że jak się zbyt agresywnie dietę rozszerza to właśnie prosta droga do odstawienia dziecka ok 9 miesiąca a to trochę za wcześnie bo w mleku jednak jest wszystko czego maluch potrzebuje.
Może spróbuj przez parę dni podać troszkę mniejsze porcje i zobaczysz jak będzie z piersią