Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Bumbum jak Kornelka lubi tak z torebki wciągać to mogłabyś i w ten sposób jej obiadki podawać albo swoje owoce dawać bo są torebki wielorazowe w tym celu - na allegro od groma.
Lutyska i widzisz, mała nie głoduje, a pediatra nie panikuje
Artemida ładne przyrosty maciei wbrew tym liczbom mało waży, pewnie w normie do wzrostu na siatkach dziewczęcych.
Mój co 8tygodni miał równo 1kg do przodu przez ost. 4 miesiące patrząc... wg pediatry powinno być na tym etapie 300g miesięcznie, co zrobić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2019, 11:12
-
U nas pierś co około 3H. Ale nie zawsze jest to posiłek czasem tylko kilka łyków
mała ewidentnie coś męczy chyba górne 1 ale nic nie widać
w dzień jako tako w nocy tragedia...płacze kręci się itp
Ja nigdy nie zamawilam nic z Allie
Byłam w galerii święta już na całego:)🎅🎅🎅🎅malami.91 lubi tę wiadomość
-
artemida27 wrote:Jesli chodzi o siatki to jestesmy caly czas miedzy 10 a 25.
Ja czasem kupuje na ali, nigdy nic dodatkowo nie placilam
Zamówiłam malej sukienke na święta i juz lada dzień powinna być
Tez juz myślę o prezentach..
Pokażesz sukienkę ? -
No właśnie artemida pokaz sukienkę 😊 ja mam dla małego koszule w leśne zwierzatka i ostatnio zamówiłam w 51015 body świąteczne i są już do odbioru ale jutro odbiorę albo mąz bo z małym siedzę w domu 🤷♀️
Na aliexoress nic dodatkowo nie płaciłam a zamawiałam kilka razy.
Ja powoli tez zaczynam myśleć nad prezentami i jak co roku mam z tym problem 😏
Moj ostatnio przybrał 0,5kg w 2 miesiące 🤷♀️ Wcześniej jakoś przybrał prawie 1kg w 2 miesiące ale niestety jest bardzo energiczny i wszędzie go pełno a z rozszerzanie diety niewiele je ale mleka je dużo i ma apetyty wiec to najważniejsze 😊 -
Witajcie dawno mnie nie bylo ale to dlatego ze pan mąż na wyjezdzie kolejny tydzień, małej ida chyba zabki wiec armagedon. Wczoraj na noc zasneka o21:30. Ogólnie mam dola bo jak gadam z kupelami to ich dzieci super śpią lub spały jak byly w wieku mojej, wszytko pieknie jadly, noce przesypialy i ogolnie bajka a u nas zycie teraz,to nie bajka a bardziej bym powiedzila film grozy:/ az czlowiek dola lapie ze sie nie nadaje do.niczego i zycia dziecku nie potrafi zorganizowac tak aby kazdy byl zadowolony. My teraz budzimy sie czesto w nocy na cyca, w dzien tez glownie cyc, z jedzonkiem ciezko chyba ze cos w kawałkach bo papki odpadaja... dobrze ze jej tulenie, usmieszki i całusy rekopensuja te wszytkie niedogodnosci:)
-
SiSi, tutaj na forum to chyba większość kiepsko śpi w nocy i z jedzeniem też różnie. Jesteś super mamą i nie wolno Ci myśleć inaczej 🙂.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2019, 17:03
SiSi111 lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021