Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Amir, może to i jest jakiś trop🤔. Ja dodaję do kaszki najczęściej jabłko, gruszkę albo banana, więc też na słodko, tyle że z nieprzetworzonym owocem.
Mam ambitny plan odkładać małego dziś w nocy do łóżeczka po każdej pobudce. Ciekawe po której wymięknę... Rano wstaję tak obolała jak śpimy we 3, że pora coś z tym zrobić.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Sisi u nas podobnie 🤷♀️😉 podobno tak już jest zd niektóre dzieci od razu ładnie jedzą inne pokarmy a są takie za dłużej uznają głównie tylko mleko i nagle odmienia im się np jak maja rok czy półtorej .... nic ja sile nie zrobimy trzeba proponować
-
Lutyska, do mnie ostatnio jedna babcia z tekstem, że mały marudzi (chciał wyjść z wózka jak czekaliśmy w kolejce w warzywniaku) bo pewnie mu zimno, bo "buzia taka goła"😁. To się zapytałam czy mam mu zasłonić, żeby oddychać nie mógł 😋.
Co do nocy to o jakiejś 3 przegrałam i spaliśmy razem. To i tak nieźle, bo od dawna mały śpi z nami prawie całą noc. Dziś będę próbować znowu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2019, 09:57
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Lutyska zazdrosne śniegu 😊 u nas właśnie pada dzisiaj deszcz 🤷♀️
Malami fajnie ze Ci się udaje, wiesz są takie czapki ze widać tylko oczy i usta może babcia miała taka ba myśli 🤪
Mały wstał dzisiaj 6.15 ale marudził podpłakiwal wiec uspilam go i zasnął szybko i wstał 8.15 😁 i teraz poszedł 10.30 na drzemkę
-
Malami a kupilas ten konik na biegunach z lidla?
Maz wczoraj byl na zakupach i widzial w sklepie, nawet pytal czy nie chcemy
Dziewczyny musicie probowac, wreszcie sie przekonaja. Jak moja brokuła polubila to nie ma rzeczy niemożliwych
Jeszcze zeby zupki chciała. Nie poddaje sie 💪 -
Śląsk jest dziś w tym oknie pogodowym więc i słońca dużo mamy od rana.. teraz cos się chmurzy jak mamy plan wyjść spacerkiem do Biedronki.. Nie ma smogu i świetne powietrze jakościowo. Jeszcze obiadek małemu podam i zmykamy..
Jacek dziś mi pospał jak nigdy... wstal 4:55 i gadał i siedział włóżeczku... wzięłam go nakarmić bo nie jadł tej nocy... a on mi pięknie usnął przy 20minutowym karmieniu i spał do 6:45, co u nas jest rekorodem.. za to usłyszałam jak jego siostra biegnie do łazienki - wymiotowała z rana, potem drugi raz po skromnym śniadaniu i ponoć się dobrze czuje - zobaczymy.. muszę herbatniki i paluszki jej kupić.
Artemida zabawki są teraz w promocji w Lidlu i rożne np. perfumy/kremy poprzeceniane nawet -90%... trzeba trafić. Ja niestety mam za daleko..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2019, 12:42
-
malami.91 wrote:Artemida, zamówiłam kolejny raz on-line, czekamy, może tym razem dotrze 🙂.
Oby sie udalo
Jak cos to jeszcze dzis przy Limanowskiego byly
Pogoda dzis dopisala wiec poszlismy podziwiac dekoracje swiateczne
malami.91 lubi tę wiadomość
-
Mąż dzisiaj w pracy jest (wróci po 22) wiec my zwiedziliśmy okoliczne zakamarki 🤪 ale cieplutko było i powietrze super to trochę pospacerowalismy i wytrzymał aż godzinę w wózku 👍🏻
Uwielbiam takie spacery przy świątecznych dekoracjach zwłaszcza jak już jest ciemno 😊 byliśmy kilka dni temu może za kilka dni znowu się uda -
Symbolica moja córka w listopadzie z przedszkola takiego rota przyniosła właśnie... W nocy wymioty i biegunka a rano jak ręką odjal i w sumie potem znajomi tak samo mieli i u nas też jednodniowo (mały tylko luźna kupa) więc u was też może być jednodniowy wirus...
symbolica lubi tę wiadomość
-
baranosia wrote:3 noc po odstawieniu kp była przespana- chodziłam sprawdzać czy żyje
A dawałas mm czy po prostu zabrałaś cyca?ja po dzisiejszej nocy jestem tak polamana że już mi się normalnie płakać chce..
Małami jak tam odkładanie do łóżeczka?
Ja jak tylko mojego zdejme z siebie to obudzony i wtedy znowu chce cyca na usypianie i to takie błędne koło -
Amir, mój na całe szczęście śpi obok mnie, ale i tak połamana jestem, bo prawie całą noc na jednym boku śpię 😐. Dziś udało mi się go odłożyć tylko po dwóch pierwszych pobudkach, potem się rozbudzał momentalnie i nie chciał być w łóżeczku. Zeszłej nocy miał twardszy sen i szło lepiej.
Przebija się u nas ostatnia dwójka i jest dramat z gryzieniem. Na szczęście jakimś cudem przy piersi przestał to robić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2019, 09:22
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021