Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój się odkurzacza nie boi, za to lęk przed słoniem z pozytywką- maskotka np. na łóżeczko ma wielki.. uciekał aż się kurzy gdy włączałam i na samo słowo słoń nie chce mieć z nim do czynienia. Musiałam go na strych wynieść. Blendować mi się przy nim nie zdarzyło bo śpi na piętrze wtedy.. Amir lęk separacyjny? albo coś go bolało, sprawdż uszy przy okazji. Mój kilka pobudek nocnych miał i o 5:30 juz rozbudzony na maxa. 7 ząb przebity (dolna dwójką) i bliźniaczy w natarciu..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 09:36
-
Ruda, wg mnie to nie jest źle skoro tylko chce na ręce. Mój się darł jak opętany jak włączyłam odkurzacz np. Generalnie napad paniki strasznej, teraz to ma napady, ale śmiechu 😁.
Dżemu nie dawałam jeszcze. Mam sporo domowych, ale wszystkie mocno słodzone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 09:44
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ruda fajnie ze zjadła 2 kromeczki
Są do kupienia dżemy bez cukru 😊 nie kupuje wiec nie wiem dokładnie ale widziałam takie
Amir może rzeczywiście przeżywał wrażenia z całego dnia skoro wstał zadowolony to raczej stawiałabym ma to
Moj wczoraj druga drzemkę tez miał długi jakiś półtorej godziny wiec spać poszedł po 20 ale wstał przed 8 😉
Moj ostatnio bal się odkurzacza nie wiem jak teraz, thermomiksa się nie boi ale jak używam na dużej mocy przy nim to najlepiej jak widzi jak włączam
Mamy nowa zabawę mowię i daje „ręce do góry” i tez podnosi ręce do góry strasznie się przy tym cieszy -
Franek w pewnym momencie sam zaczal nic brawo. jak uczyłam to n8e szło. A teraz ciągle. za to nie umie robić papa.
Super zabawa w ręce do góry. spróbujemy
U nas najlepsza zabawa z tatą. Tata ustawia na łóżku gore z koldry I poduszek o wolą "Franek nura" I Franek rzuca się na Ta górę. I Mąż zasypuje to poduszkami A ten próbuje się wygramolic. jak się wygrzebie to mega radocha. -
Mój jadł kiszonego ogórka, paprykę i kapustę. Ogórka daje w plasterkach, normalnie odgryza kawałki, bardzo lubi, ale daję od czasu do czasu ze względu na sól. Papryka mu nie smakowała. Kapustą bardziej się bawił, ale coś tam do buzi trafiło - normalnie poszatkowana kapusta w formie surówki z marchewką, cebulą i oliwą, bo my akurat mieliśmy do obiadu 🙂.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 13:01
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ja jeszcze nic kiszonego nie dawałam muszę spróbować
Oj tak pogoda śliczna byliśmy na spacerku i w piekarni i znowu wytrzymał w wózku godzinę 😍 trzeci dzień pod rząd
Muszę mojego nauczyć klaskać 😏
Wasze dzieci tez tak często uderzają o coś jak w bębenek? Zawsze jest przy tym radość i często w tym momencie siedzi tak z nóżkami z tylu i cały podskakuje 😁
Dzisiaj zaczynam świąteczne porządki, wieczorem ogarniam kuchnie, mały bedzie miał zakaz łapania swoimi małymi rączkami moich wymytych szafek -
Ja też dawałam ogórka kiszonego. Całego żeby odmamlal troszkę. 2 razy spróbował I się poplakal.
u nas też porządki. Dziś w szafach
Górną jedynka w natarciu. już ja widać pod dziasłem. Szeroka. biedny dziś jest. nie chce jeść A ja mam już mniej mleka. teraz dałam paracetamol I usnal. -
https://www.siepomaga.pl/alex
Kto może niech przekaże symboliczna kwotę 😞 odkąd Maksiu się urodził jeszcze bardziej takie historie łapią mnie za serce ....
Niewyobrażalny ból rodzicow i jaka ogromna siła do walkiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 14:39