Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina9191 wrote:Artemida ale ona słodko powinna wyglądać przynosząc Ci czapeczkę szalik 😍
Tak, to uroczeszczegolnie jak chce isc jeszcze przed śniadaniem
Paulina buraki jesli lubi, sa tez kaszki z zelazem- sinlac. U nas malej srednio smakuje wiec robie jej pol na pol z owsiana.
Zauważyłam, ze ona juz ogarnia jakies powtarzajace sie scenariusze, wie ze jak wychodzimy to przebieramy sie, wyciagam kurtke itd, schemat jest codziennie i juz go zna. Wie gdzie wlaczyc kazda grajaca zabawkę,ma swoje ulubione książki.
Duzo czasu siedzimy przy oknie, mieszkamy na 7 pietrze, mamy dobry widok z okna na ulice, patrzymy na samochody i autobusy, zawsze pokazuje mi jak zobaczy pieska na spacerze
Za to sprzatania, ukladania klockow itd nie łapie, pa pa i tego typu rzeczy przestala robic. Nie rozumiem czemu..
-
Artemida, my na 9 i też w oknie przesiadujemy 😁. Uwielbia jak gołębie przylatują na balkon, robi im papa, psów też wypatruje, ogólnie dużo bardzo wskazuje paluszkiem.
Spacery u nas są nieciekawe, nie lubi wózka.
Czasami podobno tak jest, że jak dziecko nabywa jakieś nowe umiejętności to zapomina chwilowo o starych.
Paulina, jest coś takiego jak Fe-book. Sprawdź sobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 08:19
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Powiedzcie mi gdzie się wyłącza baterie dziecku... Jak zaczął dzień ok 4:30 to do teraz szaleje i w dodatku jak małpa woła a a a a... masakra jeśli tak ma wyglądać dziecko PO skoku rozwojowym 😱
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 08:08
-
Symbolica Kuba nie wymiotował ale w złą godzinę powiedziałam że mu lepiej bo od rana 2 kupy już mamy przy czym teraz pielucha zielonej wody ze śluzem.. , daje mu smecte- to mam w domu i zobaczymy co będzie, gorączki nie ma, bułkę na śniadanie chętnie zjadl
-
Dzięki za rady dziewczyny zobaczę sobie Malami na tego Fe-booka.
U nas dzisidj leje deszcz 🙄 mały zjadł troszkę bułki takiej która ma siemię lniane, żółtko o trochę kaszy manny z jabłkiem k bananem do ktotej dosypalsm amarantus 👍🏻 Pierwsza dawka żelaza za nami nawet ładnie zjadł 😉
Kurczę żeby te atrakcje dziewczyny u Waszych maluchów się skończyły, dobrze zeogolnje humorki im dopisują
Czy słyszałyście opinie ze podobni dwójki często boleśniej wychodzą niż jedynki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 10:21
-
Paulina, u nas chyba faktycznie z dwójkami było gorzej. Przy jedynkach zaczęły się jakieś akcje dopiero jak było je trochę widać, a przy dwójkach zaczęło się dziać sporo wcześniej.
Co szykujecie na Dzień Babci i Dziadka? Ja myślałam żeby oprawić w ramkę jakieś ładne zdjęcie Jasia + dla babci jakiś kwiatek a dla dziadka czekoladki np.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 10:35
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ruda od początku było wiadomo że to alergia, przynajmniej wiesz że tylko białka unikać. Panie w żlobku będą czuwały bo muszą.. być może alergików razem posadza przy stoliku bo takich dzieci będzie więcej bo to popularna alergia.
Amir tak to byś że jak człowiek się ucieszy że jest lepiej to coś znowu wraca.. u nas też tak bylo, że po poprawie nagle się pogorszyło na szczęście po tym.juz było tylko lepiej... Do wyzdrowienia! -
Ruda bułę dodaj albo może amarantus?
Moja córa "gwiazda" okładki:
https://scontent.fktw1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/81781129_1319843738199883_5634562098064261120_o.jpg?_nc_cat=109&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_oc=AQm0qetvC5WMiZ5hjakZrIPr97CWawOLu4uXLTj34630Ynd0r9nq5khSc-L7LGRTZZ8&_nc_ht=scontent.fktw1-1.fna&_nc_tp=12&oh=28a9f7aecd750a75e44705ccdb095d1d&oe=5E904776
Otwiera się?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 14:33
malami.91 lubi tę wiadomość
-
Dzięki! Nie spodziewaliśmy się.. dopiero dziś wychowawczyni młodej powiedziała żeby sobie gazetę kupiła bo jest na okładce 🙊 😆
Ruda zamiast jajka dodajesz kisiel z zaparzonego siemienia lnianego. Amarantus z tego co widzę to popularny zamiennik bułki, no i zdrowszy zapewne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 14:38
ruda90 lubi tę wiadomość