Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde, mam jakieś delikatne plamienia co jakiś czas. Pierwszy raz jak mi się to przytrafiło to myślałam, że okres wrócił, ale nie rozkręciło się... Wczoraj znowu to samo. Gin dopiero za 2tyg., u mnie w przychodni na nfz się miesiąc czeka.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
malami.91 wrote:Kurde, mam jakieś delikatne plamienia co jakiś czas. Pierwszy raz jak mi się to przytrafiło to myślałam, że okres wrócił, ale nie rozkręciło się... Wczoraj znowu to samo. Gin dopiero za 2tyg., u mnie w przychodni na nfz się miesiąc czeka.
Malami może test zrób jeśli obstawiasz, że to może być ciąża.
Dziewczyny współczuję tych rotawirusów.. Amir niezły agencji z tym bieganiem podczas jedzenia..
Mój na 4Dada od trzech-czterech miesięcy.. niby do 18kg są a zapas mam jeszcze spory. Raczej mi nie przesikuje tych fioletowych Dada w nocy (sporadycznie się zdarzy).. zielone Dada ma na dzień na zmianę z pampers-ami które zawsze wychodzą mniejsze od innych marek..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 18:45
-
O to u mnie okres od razu przywalił z grubej rury obydwa razy... żadnych plamień. Może i tak może być, że plamieniami daje znać..
Ja kiedyś kupowałam Ruda używany taki z Britax kiedy jeszcze popularne to nie było w Polsce. A Britax nie miał dystrybucji w Polsce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2020, 19:18
-
Ruda współczuję alergii... Moja jeszcze nie jadła białka bo póki co zoltkiem pluje jak tylko wyczuje, że się je np w zupce przemyci. Ale lekarka kazała jej dawać żeby sprawdzić czy może. A czy Ty w swojej diecie też masz wyeliminować białko? Czy trzeba będzie odroczyć przez to szczepienie mmr?Aniołki 8tc 2016 i 6tc 2017
Kochana Kruszynka - hipotrofia 2019 -
Migotka z tego co mówiła pediatra to szczepienie na MMR nie będzie odroczone ale jeszcze zobaczę co powie alergolog...ja mogę jeść jajka w takiej ilości jak do tej pory wg pediatry odstawienie przezemnie całkowicie jajek tylko pogorszy alergię...tak samo Ala może jeść to co do tej pory (a zawiera jajka) np makaron.
Ja muszę podaj jej żółtko ale bardzo się boję... Niby kilka razy jadła ale kto to wie... -
Dokładnie tak jak pisze malami baza sygnalizuje tylko dobrze wpięty fotelik ale nie jego stan. Często po wypadku są mikro pęknięcia których nie widać ale przy kolejnym wypadku już mogą się ujawnić i fotelik nie spełnia swojej funkcji podczas wypadku. No ale każdy robi jak uważa
są przecież ludzie którzy wożą dzieci bez fotelika lub na pięknych nic nie znaczących fotelikach z biedronki
-
Ja miałam używany pierwszy fotelik ale po siostrze wiec źródło pewne 😊 drugi kupiliśmy nowy.
Ja używany to wzięłabym tylko od rodziny ze 100% pewnością ze bezwypadkowy a takto nowy. Jest to niestety droga rzecz ale najważniejsza bo chodzi o bezpieczeństwo naszych dzieci -
Lutyska, u nas pogoda paskudna. Ciemno, ponuro, nie cierpię takiej aury 😐. Jeszcze ta pobudka o 5. Jutro mąż wstaje z małym a ja śpię do oporu 😁.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 14:08
symbolica, Lutyska lubią tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
malami.91 wrote:Lutyska, u nas pogoda paskudna. Ciemno, ponuro, nie cierpię takiej aury 😐. Jeszcze ta pobudka o 5. Jutro mąż wstaje z małym a ja śpię do oporu 😁.
Mój mąż spał dziś na moją prośbę piętro niżej i od razu młody się poprawił ze spaniem.. wstał przed 6 rano 👌
Lutyska żótko to skarbnica witamin i mikroelementów, specyficznych kwasów tłuszczowych, choliny, ksantofilów, foswityny oraz immunoglobulin. No mega zdrowe jest. Poza tym po to się je podaje dzieciakom własnie od maluszka żeby anemii nie miały. Dlatego też ubolewałam, że mały nie mógł do pewnego momentu jeść jajek (były wymioty), a teraz codziennie je pół jajka lub pół żółtka bo tak zalecane zawsze było u starszych niemowląt. Oczywiście można więcej, ale wtedy raczej nie codziennie.
https://bonavita.pl/zoltko-jaja-wartosci-odzywcze-i-wlasciwosci-lecznicze-jak-wykorzystac-zoltkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2020, 14:45