Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina, gratulacje dla siostry!
U mnie by się goście mocno zdziwili jakbym podała kupny tort, bo to ja jestem dostawcą tortów dla całej rodziny 😁. Nie wiem jak ja ogarnę tą imprezę z Jasiem u nogi, na szczęście u nas nie będzie dużo osób (tylko bliska rodzina męża - 5 osób i moja siostra studiująca w naszym mieście). Jaś będzie miał dwa przyjęcia, drugie u moich rodziców🙂.
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Małami mam z tortem ta sama sytuację, ale biorąc pod uwagę że juz będę pracować to ciężko mi sobie wyobrazić jeszcze pieczenie tortu 😂 jak miałam czas to męża siostrzeńcom nawet figurki z masy cukrowej lepiłam więc głupio byłoby własnemu dziecku nie zrobić.
malami.91 lubi tę wiadomość
-
U mnie tort będzie robić mama a ja tylko udekoruje zielonym lukrem/barwnikiem (muszę cis takiego znaleść) bo motywvuridzin będą zwierzęta leśne, a Wy jaki motyw wybralycye dziewczyny?
Ja będę robiła osobny tort dla maksia taki ktory będzie mógł sobie zjeść 😊
Dzisiaj jadlam kolacje I dałam małemu do spróbowania dzem truskawkowy domowy i rany jak mu posmakował tak buzie otwierał 😊 dałam mu kilka razy go dziubnac
Okazało się ze tam w szpitalu wejście ja oddział jest praktycznie od razu wiec dzieci w ogóle nie mogę wchodzić na teren szpitalu 🤷♀️ Wiec dopiero w domu ich odwiedzimy a my pojechaliśmy na basen 😊 mały się wyszalal -
Amir, ja może zrobię szpinakowy z przepisu alaantkowych https://alaantkoweblw.pl/tort-na-roczek-przepisy-blw-alaantkoweblw/
Muszę jeszcze poprzeglądać przepisy, ale lubię ciasta szpinakowe, więc chyba w tą stronę pójdę.Lutyska lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
U mnie prawdopodobnie teściowa zrobi z biszkopta, mascarpone i śmietany + np.jagody albo brzoskwinie. Pycha! A jak nie to zamówimy bo mamy sprawdzone torty. Małemu nie zamierzałam dawać, zobaczymy.
Mały dziś mi też pięknie pospał, ale w dzień wczoraj tylko 1,5h spał w 3 ratach..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2020, 10:42
-
Oo a ja właśnie chce zrobić babeczki szpinakowe 😊 będą pasować do mojego motywu
Takie ciasto szpianakowe kiedyś już robiłam ale z innego przepisu i wyszło pyszne 😊 nawet pakietem jak szlam do szpitala przed porodem to właśnie dziej przed do upiekłam i wzięliśmy jeszcze po kawałku do szpitala i jedliśmy 😁
Wczoraj zamówiłam różne ozdoby na urodziny ... ile to wszystko kosztuje 🤭
Mąż dzisiaj pojechał na szkolenie z rana a my posypaliśmy do 8 👍🏻 Czyli pospal ponad 12h. Wczoraj wieczór to padł w 5min po tym basenie ☺️ Muszę go tam jeszcze częściej braćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2020, 11:13
-
Mąż razem z nami 😊 ciężko byłoby mi w przebieralni, mały nie może wyleżeć w czasie przebierania po basenie i nie wiem ci bym miała z nim zrobić żeby samej się ogarnąć 😁 odkąd Maksiu zrobił się ruchliwy to po basenie idziemy do przebieralni dla niepełnosprawnych bo możemy być dam razem (mąż małego przebiera a ja siebie) potem wychodzimy a mąż wraca do męskiej przebierani. Jak był młodszy i leżał grzecznie to sama sobie radziłam z nim ale i tak zawsze chodziliśmy razem. Teraz otwarli nowy basen (byliśmy tam właśnie wczoraj) i przebieralnie są wspólne ale jedyny minus jest zimno w nich wiec małego okrylam ręcznikiem męża jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2020, 17:03
-
malami.91 wrote:Ale tu cisza dziś... Super pogoda (mam nadzieję, że wszędzie) to pewnie wszyscy spacerują 🙂. My już w domu, ale dotleniliśmy się porządnie 🙂.
My tez, chodzilysmy ponad godzine a teraz mala spi mi na rękach.
Był szał, widziala mnostwo pieskow, ludzie sie smiali widzac jej reakcje; piszczy, kiwa głową, klaszcze, śmieje sie, krzyczy cos jak "oo uuu haaa".
Kolejna ciezka noc, zęby dalej nam idą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 14:23