Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, po mmr, my mamy we wtorek sesję roczkowa , więc mam nadzieję, że nie pojawi się u nas szybciej a najlepiej w ogóle.
Ja suplementuje DHA, też słyszałam o tym, że dzieci z suplementowana dha śpią lepiej. Nie widzę zmiany, ale dopiero od tygodnia podaje, a poza tym na tapecie mamy ząbkowanie, więc muszę jeszcze trochę poczekać na ewentualne efekty
Dzisiaj wyszła nam ostatnia dwójka. Czy teraz mogę się spodziewać przerwy? Czy któremuś z Waszych pociech wychodzą trójki ? -
nick nieaktualnyTak po dwojkach zwykle 4 wychodza. Mala jeszcze nie ma zadnej 2. Jakos dlugo jej zeby wychodza. Z ta przerwa to raczej indywidualna sprawa. U syna regularnie wychodzily co 2 miesiace po 2 zeby na raz
Zamowilam malej kuchnie drewniana z lidla. Dla malej jest troche wysoka ale miala zabawe piekarnikiem i lodowka, otwiera wsadza garnek i zamyka,za chwile wyciaga i tak w kolkosyn tez zachwycony nia. Ma stan podgoraczkowy i budzi sie co chwile i przewaznie majaczy cos o kuchni,ze bedzie mamie pomagał itp
mam nadzieje ze posluzy im na lata
-
Mój od dawna ma dwójki i zęby spauzowały choć mam wrażenie że trójki, czyli kły ma opuchnięte - szczególnie prawa strona... Już dość długo tak ma więc nie wiem co myśleć.. mały w nocy jadł ok 2/3 i normalnie jak z budzikiem obudził się 5:20.. ale przy cycku przy mnie podrzemał jeszcze godzinę, cud 😊
Ruda MMR jest darmowy, jest szczepionką obowiązkową. Synflorix (pneumokoki też) a Prevenar 13 odpłatny - zależy co wybrałaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2020, 08:26
-
No właśnie nie może się wygoić. Ciągle noszę wkładki laktacyjne to ostatnio aż mi się wkładka przykleiła bo chyba po karmieniu zaczęła lekko lecieć ropa
Przez kapturek nawet nie ma opcji...
Znalazłam maść którą stosowałam na podrażnione i bolące sutki może coś pomożeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2020, 11:23
-
Jeju dopiero was nadrobiłam, przez pracę nie mam czasu na nic ale nie żałuję decyzji o wcześniejszym powrocie, dziś mam urlop bo mama miała wizytę u lekarza. I mimo że mały zaczął tragicznie spać to muszę przyznać że w pracy się odpoczywa hehe
Małami nasza gorączka okazała się trzydniówka, we wtorek małego wysypalo, podziwiam za decyzję o drugim dziecku z tak małą różnicą wieku
No i wczoraj Kuba skończył roczekimpreze przekładamy na następny weekend chce żeby mały trochę odetchnął po tej chorobie tym bardziej że męża siostrzeńcy w wieku zlobkowo przedszkolnym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2020, 13:02
bumbum lubi tę wiadomość