Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda spokojnie to wszystko jest po to właśnie żeby to zatrzymać i nie doprowadzić do tego co jest np we Włoszech. Lepiej szybko zdecydowane kroki wprowadzić żeby to zahamować 🙂
Od jutra sklepy oprócz spożywczych zamknięte, i bardzo dobrze jak można chodzić teraz do galerii na ciuchy 😱 -
nick nieaktualnyPaulina lepiej późno niż w cale
dobrze ze sklepy beda zamkniete. a knajpy? bo nie jestem na biezaco z info...
Jakby ktoras faktycznie potrzebowala przepis na bulkija robie z polowy porcji i wychodzi mi zwykle 9 bulek
sama dzis pieklam, tzn na kolacje zrobilam, syn je uwielbia
http://www.kuchniawformie.pl/2012/07/ekspresowe-bulki-sniadaniowe/
jak ktoras ma sprawdzony przepis na chleb to tez moze sie podzielic, moze warto sprobowac choc raz zrobic -
nick nieaktualnyCoś czytałam, ze od jutra czy niedzieli maja być pozamykane restauracje, puby, kluby itd. Wszystkie sklepy w galeriach pozamykane z wyłączeniem aptek, drogerii i sklepów spożywczych. Chodzą nawet plotki, ze od poniedziałku czeka nas prawdziwa kwarantanna, zakaz wychodzenia z domów, sklepy otwarte tylko kilka godzin, wybrane apteki itp.
Robi się naprawdę poważnie. Najgorsze, ze nie ma nigdzie pampersow 🙈 -
Też jestem za taką kwarantanną. W niedzielę teraz będą mogły sklepy robić zatowarowanie - bez sprzedaży.. tyle im poluzowali. Z tymi krótkimi godzinami otwarcia to źle bo wszyscy przyjdą w jednej porze, więc ryzyko wzrasta raczej..?
Ej_est przez internet zamów jak rzeczywiście nigdzie nie ma.. -
nick nieaktualnyAle ze nikt nie wychodzi z domu? Mialam do pracy wracać....
Ja kupilam w Lidlu i te Lupilu i Pampers. Wczoraj slyszalam ze Lidl pusty a dzis tata byl i mowil ze wszystko bylo. Przywiozl nam Lidlozaura bo mialam pare naklejek i mu je dalam.
Szczerze to ja jestem za taka kwarantanna calowita... Boje sie jednak ze jak polacy beda na swieta wracac z zagranicy to dopiero zacznie sie dziac... -
Kościoły pozamykali - w końcu!!!!
Lutyska dziś ponoć wiekszy luz był w sklepach i zdążyli uzupełnić.. pewnie jutro będzie większy nalot jak to w soboty.. dzięki za przepis na bułki, mój mąż nie wierzy że upiekę, to się zdziwi..Jak będzie zagrożenie to zamkną calkowicie granice... rejsy lotnicze juz zamknęli. Zobaczymy co to będzie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 21:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam zacząć prace w poniedziałek- dzwonili do mnie i dostanę jakieś procedury do poczytania na mejla jakieś dokumenty o, tyle. I mam czekać na telefon kiedy do biura pójdę. Masakra.
Odwołaliśmy jutrzejsze urodziny moje i Męża.
Mamy zapas jedzenie (z tych niedoszłych urodzin...) i cóż- podjęliśmy decyzje ze siedzimy w domu. Mąż pracuje zdalnie już od paru dni i teraz ma tak pracować do 26.03. Nie przyjmujemy teściów.
I... jako ze mieszkam w bloku z winda i dużo ludzi się kręci w ogóle po osiedlu to podjęliśmy decyzje ze nie wychodzimy na razie w ogóle. Tak będzie bezpieczniej.