Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2020, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie mi mąż wkleił że pacjent nr 13 ktòry był.uznawany za zarażonego z miejscowości 5km ode mnie ma wynik negatywny... Uff tyle dobrego. Zakład pracy mojego męża drży bo zatrudnia ok 700 osòb w tym miasteczku..

da8300b52b.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2020, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej jest dlaczego odwolane?

• symbolica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2020, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda90 wrote:
    Ej jest dlaczego odwolane?
    Nakaz z gòry Towarzystwa Pediatrycznego. Ogłoszono stan epidemiczny. Mama Pediatra to wklejała rozporządzenie w swojej relacji na Fejsie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 19:41

da8300b52b.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2020, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki juz znalazlam informacje w internecie :)

Rzad wprowadza coraz większe zakazu ciekawe czy to cos da...

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2020, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda spokojnie to wszystko jest po to właśnie żeby to zatrzymać i nie doprowadzić do tego co jest np we Włoszech. Lepiej szybko zdecydowane kroki wprowadzić żeby to zahamować 🙂

Od jutra sklepy oprócz spożywczych zamknięte, i bardzo dobrze jak można chodzić teraz do galerii na ciuchy 😱

961l20mmezoojidp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2020, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina lepiej późno niż w cale ;) dobrze ze sklepy beda zamkniete. a knajpy? bo nie jestem na biezaco z info...
    Jakby ktoras faktycznie potrzebowala przepis na bulki ;) ja robie z polowy porcji i wychodzi mi zwykle 9 bulek ;) sama dzis pieklam, tzn na kolacje zrobilam, syn je uwielbia ;)

http://www.kuchniawformie.pl/2012/07/ekspresowe-bulki-sniadaniowe/

jak ktoras ma sprawdzony przepis na chleb to tez moze sie podzielic, moze warto sprobowac choc raz zrobic ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2020, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś czytałam, ze od jutra czy niedzieli maja być pozamykane restauracje, puby, kluby itd. Wszystkie sklepy w galeriach pozamykane z wyłączeniem aptek, drogerii i sklepów spożywczych. Chodzą nawet plotki, ze od poniedziałku czeka nas prawdziwa kwarantanna, zakaz wychodzenia z domów, sklepy otwarte tylko kilka godzin, wybrane apteki itp.
    Robi się naprawdę poważnie. Najgorsze, ze nie ma nigdzie pampersow 🙈

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2020, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff kupiłam pampersy w biedronce 2 paczki potem zamówiłam w rossmanie a w między czasie mąż kupił Happy w Carrefourze 👍🏻

961l20mmezoojidp.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2020, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jestem za taką kwarantanną. W niedzielę teraz będą mogły sklepy robić zatowarowanie - bez sprzedaży.. tyle im poluzowali. Z tymi krótkimi godzinami otwarcia to źle bo wszyscy przyjdą w jednej porze, więc ryzyko wzrasta raczej..?

Ej_est przez internet zamów jak rzeczywiście nigdzie nie ma..

da8300b52b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2020, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ze nikt nie wychodzi z domu? Mialam do pracy wracać....
    Ja kupilam w Lidlu i te Lupilu i Pampers. Wczoraj slyszalam ze Lidl pusty a dzis tata byl i mowil ze wszystko bylo. Przywiozl nam Lidlozaura bo mialam pare naklejek i mu je dalam.
    Szczerze to ja jestem za taka kwarantanna calowita... Boje sie jednak ze jak polacy beda na swieta wracac z zagranicy to dopiero zacznie sie dziac...

• symbolica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2020, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kościoły pozamykali - w końcu!!!!
    Lutyska dziś ponoć wiekszy luz był w sklepach i zdążyli uzupełnić.. pewnie jutro będzie większy nalot jak to w soboty.. dzięki za przepis na bułki, mój mąż nie wierzy że upiekę, to się zdziwi.. ;-) Jak będzie zagrożenie to zamkną calkowicie granice... rejsy lotnicze juz zamknęli. Zobaczymy co to będzie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 21:57

da8300b52b.png
  • malami.91 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2020, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lutyska, ma być 14dniowa kwarantanna dla wszystkich, którzy przyjadą do kraju (obywateli, bo cudzoziemcy mają zakaz wstępu).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 21:54

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2020, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami a gdzie ta kwarantanna? w domu rodzinnym pozarażają resztę rodziny, a ona w kwarantannie racze nie będzie.. To tak wszystko ładnie brzmi..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 22:02

da8300b52b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2020, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina9191 wrote:
    Uff kupiłam pampersy w biedronce 2 paczki potem zamówiłam w rossmanie a w między czasie mąż kupił Happy w Carrefourze 👍🏻

Odsprzedaj paczkę 😂

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2020, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica mogłabym zamówić, ale przyjadą pewnie za kilka dni, a ja mam końcówkę. Mogłam wczoraj zamówić w rossmanie jak jeszcze były. Dałam ciała.

• symbolica Autorytet

Wysłany: 13 marca 2020, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej_est a skąd jesteś? może z którąś dziewczyną masz blisko to Ci udostępni..?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

da8300b52b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2020, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki symbolica, ale udało mi się zamówić w rossmanie. Zmieniłam drogerie na trochę dalsza i była jakaś końcówka. Pytanie tylko kiedy będą do odbioru 🤔

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2020, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej_est jak coś dawaj znać mogę wysłać jeżeli Ci zabraknie 😊

Niech robią co mogą zamykają grancie galerie kościoły jestem na wszystko na tak, im więcej tych zakazów kwarantanny itd tym szybciej się z tym uporamy !!!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

961l20mmezoojidp.png
  • Papapatka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2020, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam zacząć prace w poniedziałek- dzwonili do mnie i dostanę jakieś procedury do poczytania na mejla jakieś dokumenty o, tyle. I mam czekać na telefon kiedy do biura pójdę. Masakra.
    Odwołaliśmy jutrzejsze urodziny moje i Męża.
    Mamy zapas jedzenie (z tych niedoszłych urodzin...) i cóż- podjęliśmy decyzje ze siedzimy w domu. Mąż pracuje zdalnie już od paru dni i teraz ma tak pracować do 26.03. Nie przyjmujemy teściów.
    I... jako ze mieszkam w bloku z winda i dużo ludzi się kręci w ogóle po osiedlu to podjęliśmy decyzje ze nie wychodzimy na razie w ogóle. Tak będzie bezpieczniej.

Zosia! Spełnienie marzeń...km5scwa1f3mt6hq0.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2020, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my zdecydowaliśmy ze chodzimy jedynie na spacery, zakupy większe mamy zrobione na 1-2 tygodnie spokojnie a pieczywo czy jak coś nagle zabraknie to albo ja albo mąż sami pójdziemy do mniejszego sklepu czy piekarni.

961l20mmezoojidp.png
‹‹ 1444 1445 1446 1447 1448 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ