Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedna Ala, tez trzymamy kciuki zeby wszystko bylo ok i do domku. Rzeczywiscie macie ostatnio pecha z tymi upadkami.
Ja rok temu kupilam kubelkowa 3w1 (demontuje sie zabezoieczenia) i jest spoko. Na allegro w ksztalcie misia. Szwagierka ma bocianie gniazdo. Tez super bo mozna sie bujac razem. U nas hustawka jest mega do usypiania. -
Monika, a na czym macie zawieszoną huśtawkę? Jakiś stelaż? My mamy taką fajną belkę, na której możnaby zawiesić, ale jest nad kostką brukową i tak się waham czy nie lepiej żeby leciał na trawę jakby co.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2020, 09:20
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ruda, super. Ciezka noc za Wami ale dobre zakonczenie.
Malami, u nas na podworku jest trzepak z przyspawanymi haczykami pod hustawke. 30letni jeszcze zza mojej kadencji. Wokol trawa. Z tej kubelkowej nie zdarzylo mi sie zeby wypadl. One sa dosc ciasne. Ze trzeba "wytrzasac" nogi zeby wyszly.
Nie wiem czy polecac bocianie gniazdo szwagierki. Ono ze sznurkow to troche wchodzi w tylek Ale ma poduszeczki. Chociaz w sumie nie wiem czy sa inne Te krzesla brazylijskie tez fajnie wygladaja. Cuda teraz w tych sklepachmalami.91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda współczuję przeżyć. Dobrze ze się dobrze skonczylo. Oby więcej takich wypadków juz nie było.
My mamy kubelkowa huśtawkę póki co w domu bo nie mamy na podwórku stelazu ale planujemy zrobić z drewnianych słupków. W obi były ale takie słabe że masakra. -
nick nieaktualnyMalami opinii nie czytałam ale z daleka widziałam ze słabe i w życiu bym dla dzieci tego nie chciała ani za darmo...
Ruda już chyba kiedyś pisała ze Ala nie patrzy pod nogi. Moja czasem też ma takie dni że we wszystko wchodzi ale nie codziennie i właściwie już co raz mniej...
Paulina powiedzenia jutro 😉 oby gładko poszło.
Zrobiłam dziś 17 słoików dżemu truskawkowego 😁 i miseczkę na szybkie zjedzenie 😆 -
nick nieaktualny
-
Malami myślę że to normalne odczucia ale zrozumie to tylko druga matka
Paulina powodzenia na pobraniu daj znać jak będziesz miała wyniki
Ala jest struś pędziwiatr najpierw coś robi potem myśli...wszędzie jej pełno...nie usiedzi 5 min na tyłku...biega skacze kombinuje... -
Lutyska, ja na stronie internetowej oglądałam. Na zdjęciu spoko, gorzej w rzeczywistości tak jak mówisz.
Ruda, może Ala z wiekiem stanie się ostrożniejsza - jak zacznie się uczyć na błędach. Mój też jest szybki i lubi psocić (jak chyba większość dzieci 😁) ale na szczęście jeść dość asekuracyjny. Jeśli już to spada jak 🐈 na 4 łapy. Żebym tylko nie zapeszyła...
Lutyska, pierwsza noc ok. Tzn. nie przesypia sam całej nocy, i tak przychodzi do nas do łóżka, ale znacznie później niż wcześniej. Stwierdziliśmy, że czas go przyzwyczajać do swojego pokoju tym bardziej, że we 3 śpi nam się coraz gorzej.
Dzięki za zrozumienie, lepiej mi się zrobiło ♥️.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2020, 10:18
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021