Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Malami myśle ze to cecha wrodzona większości matek jak nie wszystkich 😁
Ruda Ala na pewno z czasem będzie ostrożniejsza 😊 mój tez nie usiedzi długo lata wszędzie, zdarza mu się poślizgnąć potknąć o coś przewrócić się ale jakoś tak ma ze wie jak upaść i pierwsze ci wystawia ręce do przodu, jak ma coś w rączce to zdąży to wypuścić żeby ręce mogły go ochronić😊 za to jak już upadnie na polu to wystawia rękę do gory i czeka aż mu pomogę wstać mimo ze sam by sobie poradził. Ostatni pchał tak pociąg pchacz i nogi nie nadążały za prędkości i upadł na kolanka i biedny wstał podniósł jedna nóżkę pokazując na kolanko coś tam syczał 😁
My już po pobraniu krwi 🙄 kolejka aż na zewnątrz ale przepuścili nas z małym dzieckiem 👍🏻 Poprosiłam i nie było problemu.
Ale Maksiu zaczął płakać jeszcze zanim jeszcze usiadł z tata na fotelu, najpierw mama dała przykład jak być dzielnym ale nie pomogło. Rozpłakał się przed i już brakowało mu sił jak doszło do samego wkłucia, na szczęście Pani wbiła dobrze za 1 razem i jakoś poleciało, chociaż trzymały go 4 osobny a i tak mieliśmy problem tak się wyrywał I płakał okropnie 🤭 Dostał po wszystkim 2 naklejki i takie serduszko gniotke . Szybko zapomiał o tym co zle jak dojechaliśmy po 10min do domu to zaparkował z tata samochód w garażu i już była radość kręcił kierowica mówiąc brum brum włączył wycieraczki światełka 🥰 Teraz czekam na wynikisymbolica lubi tę wiadomość
-
ruda90 wrote:No właśnie u nas jest ten problem ze Ala w ogóle się nie asekuruje
U Was też taka paskudna pogoda ?
Tak u nas też paskudna pogoda. Jacek też często zapomina o asekuracji i uderza glową.. czasem wyciągnie ręce a czasem leci jak długi.
Linkuję Wam świetne promki w Biedrze od owocòw dziś (50% maks. 20zł w voucherze dziś.. jutro kosmetyki (4szt) i pieluchy Dada maks. 2szt/karte też 50%w voucherze i w środę ponoć zabawki ponoć 100%)
https://www.pepper.pl/promocje/biedronka-voucher-50-na-dada-i-kosmetyki-274736
Malami normalne, ale nie martw się, zawoła jak będzie mamy potrzebował. Ja miałam gorzej bo dziecko wyprowadzało się na inne piętro.. a tak nie miałabym skrupòłòw z maluchem do pokoju obok. Koniec koncòw panna sama zdecydowała że idzie do swojego nowego/odnowionego pokoju piętro niżej.
Paulina dzielny Maksiu ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2020, 11:53
-
Symbolica dzięki za informacje o promocjach szkoda ze mąż jutro jedzie w delegacje 🙄
U nas tez paskudnie, oby udało się wyjść na spacer chodź na chwile... wieczorem na 18 mamy neurologpede zobaczymy czy mój mlekolubny synek tak po prostu ma ze mleko najlepszesymbolica lubi tę wiadomość
-
Ruda zapłacisz 100% na pieluchy a 50% dostaniesz w voucherze i prawdopodobnie będzie do wykorzystania tylko w tę niedzielę ( tak mam z vouchera za owoce) bo będzie handlowa (przy zakupach min. 1zł większych niż wartość vouchera i z tą samą karta mb). Voucheròw nie wolno łączyć w ramach jednej transakcji. Więc przy dwóch trzeba voucherach trzeba będzie rozbić na dwa paragony zakupy - kasjerki robią to bez problemu.
Paulina gratulacje, super hemoglobiną.. też młodemu muszę zbadać. Ostatnio miał 11,5 w marcu (z tego co pamiętam 🤔 ).Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2020, 15:17
-
Paulina, super wynik
Ja musze zapisac na szczepienie 5w1. Nic jeszcze po roku nie zaszczepilam. Ale sie zbieram...
Tez dzis bylam w diagnostyce ale ze soba. Strasznie tam ciasno i nie ma gdzie parkowac i samochod zawisl mi na krawezniku a kolo wpadlo w bloto z kaluza i boksowalo w powietrzu. 3 facetow mnie wypychalo i nie mogli. Ale w koncu na linke wyciagneli Laboratorium od 7 a o 6.55 juz 10 osob bylo. Dobrze ze bylam jeszcze wczesniej
Jestem dzis podekscytowana bo wymienilam swoj bon z walentynkowych czekoladek (pamietacie? ) i 1 wrzesnia jedziemy do trojmiasta. Ale do Jelitkowa. Tam duzo parkow i mam nadzieje ze we wrzesniu bedzie juz spokojniej. A jeszcze hotel wyglada fajnie i bardzo przyjazny dzieciom. Uwielbiam ten moment jak juz zaklepie nocleg -
nick nieaktualny
-
Monika wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 😘😘😘 Udanych wakacji we wrześniu - dużo☀️🏖️ 👩❤️👨 (widać emotki?)
Plus bocianiego gniazda jeszcze jedny że można bujać we wszystkich kierunkach a to bardzo stymulujące na mòzg ☺️ zazdroszczę. My mamy te krzesło brazylijskie, ale po remoncie będziemy instalować czy pewnie w sierpniu, bo będzie na czym wieszać.
Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość
-
Monika, wszystkiego najlepszego!
Jaki masz plan na podróż? Dzień? Noc? Franek lubi jeździć? My jedziemy w sierpniu i już przeżywam jak to będzie, bo Jaś za jazdą samochodem nie przepada. My mamy 7-8h drogi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2020, 20:30
Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość
♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021