Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
W DoZ zamawiałam przez internet ( odbiòr osobisty i płatność) i płaciłam coś 345-350zł. Zawsze w DoZ kupuję w sumie.
Edit: teraz kosztuje 360zł:
https://www.doz.pl/apteka/p80159-Bexsero_szczepionka_przeciw_meningokokom_zawiesina_do_wstrzykniec_05_ml_1_ampulko-strzykawkaigla
Lutyska rozumiem, ja też majtki zakładałam còrce..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2020, 16:02
-
Wynika z tego że podrożały ogòlnie... Bo w doz było też 10-15 zł taniej, a najlepsze ceny bylybu Malami zawsze no.i jest.. ale też drozej niż było. Inflacja szaleje. W DoZ już masz 30zł w kieszeni.. ja bym nie patrzyła na cenę już tylko szczepiła bo warto, zdrowia nie da się przeliczyć..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2020, 17:18
-
Ruda a mnie wręcz zapraszano na bilans w lutym.. także zadzwonisz i wypytasz, to jest bardzo ważny bilans bo pozwala wiele wychwycić i skorygować w razie czego.
Zarobiłam przed chwilą fajną kaskę.. sprzedałam perfumy, ktòrych nie używałam i ze wzg. na alergię na środki zapachowe nie mogę używać. ☺️ Pòl roku chyba aukcja wisiała i udało się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2020, 15:29
-
Wystawiłam na allegro lokalnie, ale prowizję niemałą też przytulili. Może na vintage jest bez..? Bo tak się reklamują. Mam na olx wystawione ubranko do chrztu ale oglądających jest dużo na razie.. wòzek za darmo oddałam głęboki ( odkupiłam wcześniej używany) a i tak ludzie problemy mieli żeby go odebrać a miejsce w garażu chcieliśmy szybko zwolnić.. wszyscy chcieli rezerwować tylko odebrać, nie było komu odebrać. W końcu trafiła się jedna zdecydowana osoba ☺️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2020, 15:36
-
nick nieaktualnySymbolica najlepiej żebyś im ten wozek pod chate zawiozła i jeszcze gratis dorzuciła 😆
Ja mam miejsce więc nie sprzedaje nic dla dzieci bo liczę że jeszcze w niedalekiej przyszłości się zdecydujemy 😉 póki co siostra w ciąży więc ubranka jej oddam 😊
A wystawialyscie już na vintage? Bo reklamują właśnie że nic nie płacisz. A jak jest w praktyce? Paru rzeczy bym się chętnie pozbyła...symbolica, Moniiiikaaaa lubią tę wiadomość
-
Lutyska dokładnie tak było jak piszesz.. myślałam że wyjdę z siebie jak ludzie umawiali się na konkretny dzień i nie przyjeżdżali, przekładali termin w nieskonczoność itd. Podziękowałam im grzecznie bo ciągle dostawałam wiadomość od nowych zainteresowanych.. kto pierwszy ten lepszy rzekłam 🙂
Nie wystawiałam nic na vintage, ale trzeba zgłębić temat. Na olx też da się bez prowizji (są opłaty przy promowaniu itd ale można też bezpłatnie) bo sama korzystałam kilka razy 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2020, 17:03