Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, może macie racje ze to się złożyło pare wydarzeń na takie akcje, choroba, powrót do żłobka po 3 tygodniach, w żłobku zaczęła teraz zajęcia z angielskiego i gordonki, a ja tez mam zaraz w pracy zamknięcie kwartału i o... I chyba boi się ciemności. Tak mi się wydaje, bo jak wzięłam ja ba przedpokój gdzie jest ciemno to zaczynała marudzić. Natomiast w pokoju gdzie jest lampka lepiej ale chciała dotknąć a to żyrandola a to obrazów. Wiec może boi się ciemności (wcześniej się nie bała), albo coś innego jej nie pasuje i gdy widzi światło to się interesuje co widzi, eh.
Poza tym widzę ze ona chce mówić a coś jej bie wychodzi jeszcze i się denerwuje. No, teraz już śpi, na szczęście poszło w miarę ok odwracałam jej uwagę.symbolica lubi tę wiadomość
-
U nas tez budzi się z płaczem ale cyc i po płaczu i tez nie wiąże tego ze żłobkiem
Wczoraj był ciężki wieczór, mały zasnął 19.30 przy cycku i niby ciezko przez nosek oddychał ale jakoś dawał radę, jak zaczęłam się ewakuować już miałam wychodzić z pokoju a mały jakby zakrztusił się smarkiem, słychać było jakby taka gula nie chciała podejść i stało w gardle j oczywiście to go obudziło i rozpłakał się co momentalnie napełniło nos, psiknelam woda ale płakał wyrywał się bronił rączkami i sama nie dałam radę wyczyścić a mąż w pracy (w dzień bez problemu daje sobie czyścić). Wzięłam przytuliłam i podchodziłam po pokoju już usnął ale tylko odłożony krzyczał nie nie nie i płakał, cycka nie było jak dac bo nosek zatkany i nawet nie chciał, i tak półtorej godziny próbowałam odkładać, leżałam przytulona bo co poczuł ze wstaje to płacz. Czekałam na męża żeby nosek wyczyścił żeby spokojnie zasnal ale akurat jak mąż wrócił i stał w gotowości z aspiratorem to udało mi się wstać i już nie obudził się, chyba już padł ze zmęczenia.
O dziwo noc w miarę spokojna, charczał noskiem ale raczej częściej się nie budził chyba ze nie pamietam.
Rano humor wyśmienity trochę zasmarkany ale poza tym super
Za to ja kiepsko się czuje nic mnie nie boli ale czuje się słabo i czuje ze coś próbuje mnie rozłożyć wypiłam mleko z miodem i czosnkiem i obym wygrała 😄 popołudniu spacer jeżeli pogoda się nie popsuje bo zapowiadają jakieś deszcze na potem 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2020, 10:33
-
nick nieaktualny
-
Kuba też ostatnio tak ok 2 tygodnie gorzej śpi myślałam że to wychadzacr na raz wszystkie trójki ale sama nie wiem i też mamy gluta.. Tzn aktywuje się to tylko w nocy charczy tak jak Paulina pisze i tak jakby mu gula w gardle stała co oczywiście go wybudza.. W dzień ma dobry humor i z nosa nic nie cieknie także nie wiem o co kaman
-
Amir pewnie suche powietrze.. może inhalacje by pomogły i nawilżanie noska. Teraz powinno się poprawić bo deszczowo ma być 😏 mojemu też coś ciągle zasycha w nocy i ciężej my się oddycha przez nos wtedy.. jak mu nawilżę solą morską nos wieczorem i odciagnę to oddycha już fajnie. Kataru nie ma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2020, 18:36
-
Moje dziecko poszło wczoraj na druga drzemkę o 16.00 (pierwsza trwała 45min i skończyła się o 11 przez katar) i ze spał już spokojnie i katar mu nie przeszkadzał postanowił wstać dopiero rano po 6 😱😱
Już kataru praktycznie nie ma za to ja czuje się fatalnie głowa mnie boki katar mam, zatkany nos i trochę gardło 😫
Siedziałam na fotelu rano bo głowa mnie bolała to biedny przychodził do mnie z książeczkami i wciskał się ze mną na fotel a potem leżała chusteczka obok mnie to wziął i zaczął mi nos wycierać 🥰symbolica lubi tę wiadomość