Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
malami.91 wrote:Słyszałyście co orzekł dziś TK w sprawie aborcji?
Wspòlczuję wszystkim, ktòrzy planują dzieci. Gotują piekło kobietom. Tak z pewnością zachęca Polki do rodzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2020, 19:54
-
malami.91 wrote:Słyszałyście co orzekł dziś TK w sprawie aborcji?
To się w głowie nie mieści!!! Aż mnie ciarki przechodzą jak pomyślę jak wiele par zostało teraz postawionych w sytuacji bez wyjścia 🤬🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Straszne. Nie dosc ze tala sytuacja jest bardzo obciazajaca dla pary to jeszcze brak ludzkich warunkow... Nie przeforsowali ustawa to w ten sposob... Bez protestow... Takie to priorytety w epidemii. Az mi sie juz nie chce tego komentowac nawet.
-
Nie Monia ciaża pozamaciczna nie ma szans i zagraża bezposrednio matce więc będzie operowana. Te ktòrych nie będzie stać na podziemie czy zagraniczny wyjazd w celu aborcji pozostanie sznur, oddanie dziecka albo opieka 24h i rezygnacja z dotychczasowego życia. Czuję, że będzie fala samobòjstw lub pròb samobòjczych.. już teraz nie jest kolorowo, ostatnio jakaś fala była wsròd kobiet w średnim wieku (majacych dzieci).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2020, 21:43
-
Psychicznie nastawiam sie ze donosze/przenosze jak Franka. Na tym etapie szyjka 4cm i zero aktywnosci brzucha.
Ale to dobrze. Niech siedzi jak najdluzej, zdrowiej dla niej. W tych czasach strach urodzic wczesniaka bo dostep do lekarzy tragiczny.
Dzis (po 2 tyg opoznienia) beda montowac drzwi i moze (po 1,5 mies opoznienia) kuchnie. Jak stolarz jednak postanowi dzis przyjsc (to juz chyba jego 6 termin -dzis juz obiecywal na 100%) to za tydzien sie przenosimy.
symbolica, malami.91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj Monia jeszcze przeprowadzka Cię czeka... Współczuję bo wiem jak to jest 😉 u nas przed świętami będzie 2 lata od przeprowadzki, czyli to był jakis 34-35tc 😁 nie chciałabym kolejny raz przez to przechodzić aczkolwiek może i przez to nie przenosilam jak z synem 😉 życzę żebyście zdarzyli przed porodem. I myśl pozytywnie 😉 na pewno będzie wszystko dobrze i już niedługo będziesz tulic mała Alicję 🥰
Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość
-
Monikaaaa, powiem Ci że z tą szyjka jest różnie, ja miałam zamknięta na cztery spusty o 7:00 a o 11:05 tulilam Kornelke
Co do wyroku, oby społeczeństwo się opamiętało przy najbliższych wyborach...
A badania niestety we własnym zakresie za opłatą lekarze na pewno zrobią, nie przepuszcza takiego zarobku.Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość