Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRuda masz już jakieś konkretnego Duplo na oku?
Ja wogole nie mam pomysłu co na święta dla corki. Ona najlepiej bawi się samochodami ale tego mamy dość no i kuchnia się bawi. Lalke tylko wyrzuca z wózka... Musze zacząć się rozglądać, żeby chociaż pomysł zlapac.
Swoją droga mama mi opowiadała że ja kiedyś sobie na święta traktor zamówiłam i go dostałam 😁 pozniej mi zginął i znalazł się u sąsiada. Skubaniec mi go zabrał a dziś jest komornikiem 😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2020, 18:12
malami.91 lubi tę wiadomość
-
Apropo traktora 😊 w tamtym tyg kupiłam Interaktywny traktor ze zwierzątkami Dumela niuni bardzo się podoba
Mamy tez muzyczny pociąg z Mega Bloks tez się bawi.Ostatnio duzo też kolorujemy i u nas sprawdzaja się moje pierwsze kredki z maped.
Drukuje jej obrazki i potem kolorujemy -
nick nieaktualnyMy mamy traktor ale firmy Smiki. Ten Dumel'a mi się bardziej podobał ale dostaliśmy ten. Malej już się znudził trochę. Teraz znikopis na tapecie. Syn już nie korzysta to mała odziedziczyła 😉
Ja też często drukuje dzieciom obrazki, syn już ma życzenia odnośnie obrazków, mała zwierzątka naśladuje więc też powie co chce 😉 u nas kredki Bambino się najlepiej sprawdzają. Mamy różne ale tymi mala sobie radzi. Ja często z tej strony drukuje. Ostatnio był lew 😆
http://www.supercoloring.com/pl/kolorowanki/lew-afrykanski
Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość
-
My tez mamy grube Bambino
Jutro many szczepienie. Ostatnia dawka pmeumokokow. Czy ktokolwiek jeszcze nie ma zaliczonych? Od konca sierpnia nie bylo nigdzie Prevenaru. Starsi ludzoe wykupili przez lato. 2 razy w tyg. dzwonilam po aptekach. Mowili ze w zadnej hurtowni nie ma. w piatek jedna miala dostawe i zdobylam. Martwilam soe bardzo ze nie bede miala czym zaszczepic. -
nick nieaktualnyMalami ja kupiłam teczki na gumkę i każdy ma swoją gdzie ma układać (czyt. mama uklada). Syn chętniej maluje pojedyncze kartki niż w kolorowance. A mala kolorowanki rozrywa i kończy się że mamy pojedyncze kartki z kolorowanki 😆
malami.91 lubi tę wiadomość
-
Helenka raczej ogarnęła już nowy czas i to z plusem dla nas, chodzi spać ciut wczesniej a wstane tak jak zawsze między 6 a 7.
Dziewczyny dostałam pracę w Rossmanie i trochę się cykam jak to będzie z opieką nad Helenką i w ogóle z pracą po takiej długiej przerwie.🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Malami.łaczę się w bòlu... U mnie z dnia na dzień coraz wcześniej.. dziś grubo przed szòstą już nie spał i nie potrafił zasnąć.. mimo iż przesunęłam mu drzemkę i spanie to na razie nie działa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2020, 14:04
-
Moja chodzila spać o 21 i liczyłam że zacznie o 20, niestety dalej chodzi o 21 co śmieszne, już w niedzielę wstała o 7 czyli spala dłużej o 1 godzinę, bo prawie zawsze o 7 wstaje
Karo, gratuluje nowej pracy, będzie dobrze trzymam kciuki dawaj info o dobrych promkach -
Karo, my tez gratulujemy
Franek wstaje i kladzie sie bez zmian. On sie budzi o swojej porze tylko na zegarku inna godzina.
Jal Wasze dzieci lubia muzyke powazna to jest fajna aplikacja "wild symphony". Na kazdej stronie jest zwierzatko i krociutku utwor nagrany przez orkiestre. Bylismy na etapie skakania po lozku i rzucania sie na mame (ktora tylko probuje oslaniach brzuch) i zauwazyl telefon. No to awantura zeby cos wlaczyc. i Odpalilam to. Obrazki sie nie ruszaja wiec nie pobudza a w tle piekne utwory. A najwazniejszy jest efekt. SPI. Do tego jest ksiazka z wierszykami wydana przez Dana Browna. Kupowalam na prezent na chrzest i tak odkrylam apkeWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2020, 20:56
-
Karo Karo gratulacje i powodzenia w nowym miejscu! Helenkę z kim zostawisz pod opieką? Będziecie z mężem się zmieniać?
Monika obadam ja mòwisz, że fajna apka ☺️ u nas ostatnio to działa usypiająco, też poważna ( tekst wymiata 😉😂):
https://youtu.be/Pa5yG1JdvLA