X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2020, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda masz już jakieś konkretnego Duplo na oku?
    Ja wogole nie mam pomysłu co na święta dla corki. Ona najlepiej bawi się samochodami ale tego mamy dość no i kuchnia się bawi. Lalke tylko wyrzuca z wózka... Musze zacząć się rozglądać, żeby chociaż pomysł zlapac.
    Swoją droga mama mi opowiadała że ja kiedyś sobie na święta traktor zamówiłam i go dostałam 😁 pozniej mi zginął i znalazł się u sąsiada. Skubaniec mi go zabrał a dziś jest komornikiem 😆

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2020, 18:12

malami.91 lubi tę wiadomość

• symbolica Autorytet

Wysłany: 25 października 2020, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lutyska ale jaja 😂

da8300b52b.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 25 października 2020, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lutyska widać zawód z powołania 😁

961l20mmezoojidp.png
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 25 października 2020, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozbroilas mnie z tym sasiadem!!! hahaha

• Paulaa25 Autorytet

Wysłany: 26 października 2020, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo traktora 😊 w tamtym tyg kupiłam Interaktywny traktor ze zwierzątkami Dumela niuni bardzo się podoba ;)
    Mamy tez muzyczny pociąg z Mega Bloks tez się bawi.Ostatnio duzo też kolorujemy ;) i u nas sprawdzaja się moje pierwsze kredki z maped.
    Drukuje jej obrazki i potem kolorujemy ;)

klz99vvj0gp9lsbd.png
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 26 października 2020, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, swietny pomysl z drukowaniem. Taka oczywiastosc a zapomnialam. Do tej piry malowalismy na czystych kartkach.
    Masz ulubione strony czy za kazdym razem z innego zrodla?

• Paulaa25 Autorytet

Wysłany: 26 października 2020, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam ulubionych ;) wpisuje sobie tylko co chce np.Peppa,Maja itp.nawet z telefonu robie screena i drukuje 😊

Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość

klz99vvj0gp9lsbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2020, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy traktor ale firmy Smiki. Ten Dumel'a mi się bardziej podobał ale dostaliśmy ten. Malej już się znudził trochę. Teraz znikopis na tapecie. Syn już nie korzysta to mała odziedziczyła 😉
    Ja też często drukuje dzieciom obrazki, syn już ma życzenia odnośnie obrazków, mała zwierzątka naśladuje więc też powie co chce 😉 u nas kredki Bambino się najlepiej sprawdzają. Mamy różne ale tymi mala sobie radzi. Ja często z tej strony drukuje. Ostatnio był lew 😆

http://www.supercoloring.com/pl/kolorowanki/lew-afrykanski

Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 26 października 2020, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tez mamy grube Bambino :)
    Jutro many szczepienie. Ostatnia dawka pmeumokokow. Czy ktokolwiek jeszcze nie ma zaliczonych? Od konca sierpnia nie bylo nigdzie Prevenaru. Starsi ludzoe wykupili przez lato. 2 razy w tyg. dzwonilam po aptekach. Mowili ze w zadnej hurtowni nie ma. w piatek jedna miala dostawe i zdobylam. Martwilam soe bardzo ze nie bede miala czym zaszczepic.

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 26 października 2020, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś drukowałam, ale że nie lubię walających się po domu kartek to kupuje kolorowanki, takie z dużymi elementami. Z wydawnictwa Martel mamy fajne i tanie 🙂.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2020, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami ja kupiłam teczki na gumkę i każdy ma swoją gdzie ma układać (czyt. mama uklada). Syn chętniej maluje pojedyncze kartki niż w kolorowance. A mala kolorowanki rozrywa i kończy się że mamy pojedyncze kartki z kolorowanki 😆

malami.91 lubi tę wiadomość

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 27 października 2020, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam u Was po zmianie czasu? Bo moje dziecko się niestety nie przestawiło 😓. Wstajemy przed 6 😐.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 27 października 2020, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala wczoraj wstała o 6 dziś o 7 🙂 kładziemy się spać normalnie koło 20 :) zobaczymy jak dalej będzie...

• KaroKaro Autorytet

Wysłany: 27 października 2020, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helenka raczej ogarnęła już nowy czas i to z plusem dla nas, chodzi spać ciut wczesniej a wstane tak jak zawsze między 6 a 7.

Dziewczyny dostałam pracę w Rossmanie i trochę się cykam jak to będzie z opieką nad Helenką i w ogóle z pracą po takiej długiej przerwie.

🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
    💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
    🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
    💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
    Niedoczynność tarczycy
    Endometrioza
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 27 października 2020, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój w niedziele wstał zaraz po 5 nowego czasu ale poszedł spać 19.30 czyli jakby 18.30. Wczoraj wstał o 6 a dzisiaj 6.30 ;) chodzi spać już normalnie Ok 20. Zawsze wstawał właśnie Ok 6-7 czasami po 7 ale rzadko

961l20mmezoojidp.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 27 października 2020, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malami.łaczę się w bòlu... U mnie z dnia na dzień coraz wcześniej.. dziś grubo przed szòstą już nie spał i nie potrafił zasnąć.. mimo iż przesunęłam mu drzemkę i spanie to na razie nie działa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2020, 14:04

da8300b52b.png
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 27 października 2020, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja chodzila spać o 21 i liczyłam że zacznie o 20, niestety dalej chodzi o 21 :D co śmieszne, już w niedzielę wstała o 7 czyli spala dłużej o 1 godzinę, bo prawie zawsze o 7 wstaje :D
    Karo, gratuluje nowej pracy, będzie dobrze :) trzymam kciuki ;) dawaj info o dobrych promkach :)

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 27 października 2020, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo, my tez gratulujemy :)
    Franek wstaje i kladzie sie bez zmian. On sie budzi o swojej porze tylko na zegarku inna godzina.

Jal Wasze dzieci lubia muzyke powazna to jest fajna aplikacja "wild symphony". Na kazdej stronie jest zwierzatko i krociutku utwor nagrany przez orkiestre. Bylismy na etapie skakania po lozku i rzucania sie na mame (ktora tylko probuje oslaniach brzuch) i zauwazyl telefon. No to awantura zeby cos wlaczyc. i Odpalilam to. Obrazki sie nie ruszaja wiec nie pobudza a w tle piekne utwory. A najwazniejszy jest efekt. SPI. :) Do tego jest ksiazka z wierszykami wydana przez Dana Browna. Kupowalam na prezent na chrzest i tak odkrylam apke :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2020, 20:56

• symbolica Autorytet

Wysłany: 27 października 2020, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo Karo gratulacje i powodzenia w nowym miejscu! Helenkę z kim zostawisz pod opieką? Będziecie z mężem się zmieniać?

Monika obadam ja mòwisz, że fajna apka ☺️ u nas ostatnio to działa usypiająco, też poważna ( tekst wymiata 😉😂):
    https://youtu.be/Pa5yG1JdvLA

da8300b52b.png
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 27 października 2020, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha moj maz tez zawsze spiewa kaszanke jak sie mecz zaczyna :D

symbolica lubi tę wiadomość

‹‹ 1612 1613 1614 1615 1616 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ