X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • artemida27 Autorytet

Wysłany: 30 października 2020, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy piasek kinetyczny.

Ciezko nad tym zapanowac, w sensie lepi sie do ubrań, mala zaraz gdzies cos rozsypie, od czasu do czasu sie bawimy ale jest troche sprzątania później.

bl9cdf9hojouibxw.png

p19u3e3kecvrs0g3.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 30 października 2020, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bumbum u nas to samo jak Ala nie jest w żłobku...wszystko ja nudzi ...odpukac narazie chodzimy do żłobka strach pomyśleć co będzie jak je zamkną...

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 30 października 2020, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, pewnie nie zamkną. Kasa na zasiłki dla rodziców by się wtedy musiała znaleźć.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 30 października 2020, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha tak to jest jak pisze się na szybko i nie przeczyta się tego co się napisało 😄

Melina to tzw Empik ;)

symbolica lubi tę wiadomość

961l20mmezoojidp.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 30 października 2020, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bumbum ja mam w planach piasek kinetycnzy 😊 nusama tez nad play doh masa plastyczna.

Mhmm rzeczywiście jak nie można wyjść na spacer to trzeba się nagimnastykować z organizacja czasu dla malucha bo w tym wieku dzieci szybko się nudzą 🤷‍♀️ U nas ostatnio naklejki wielokrotnego użytku się sprawdzają, nadmuchała dużo balonów i tez była zabawa, mamy tez kolorowankę malowana woda, zrobiłam „garaż” z pudełka po butach i zabawa samochodami, puzzle mhmm co jeszcze 🤔

961l20mmezoojidp.png
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2020, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm to u nas chlopako robili ocieplenie wiec Franek bawi sie wkretarka do ktorej jest podlaczony mieszalnik. I miesza w wiadrze z woda. Takze tego...
    Ewentualnie zwykla wkretarka z wyjeta koncowka. Urwanie glowy mam z nim teraz jak wszedzie porozrzucane graty remontowe.

malami.91, symbolica lubią tę wiadomość

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 31 października 2020, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwale sie. Dzis bedziemy spac w nowym domu :)
    Niespodziewanie miesiac przed czasem przyszla kanapa wiec juz w ogole jest lux :) Mamy kuchnie, lazienki, drzwi, stol, kanape i materac :D
    I komode z ikei na dzieciece ubranka. Wezmiemy ze soba tylko ubrania na jutro i spimy juz u siebie. Dziwne uczucie :)

Lutyska, malami.91, symbolica, KaroKaro lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2020, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika super i gratulacje 😘 samych dobrych snów 😉 daj jutro znac jak tam Franek 😉

Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 31 października 2020, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, super! 🙂 Nie ma jak na swoim, mówię Ci 🙂. A z kanapą to faktycznie fart.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 31 października 2020, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika ale super 🥳, nie ma to jak na swoim, teraz już z gòrki. No i Franek już się przyzwyczai trochę do nowego domku zanim siostra się pojawi🤱♥️

da8300b52b.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 31 października 2020, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika super że już u siebie :)

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 31 października 2020, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sie bardzo ciesze :) Mysle ze z Frankiem nie bedzie tak zle. Przez ostatnie kilka tygodni moj maz po pracy ogarnial wykonczenie wiec my tam codziennie bylismy po kilka razy dziennie. Teoretycznie jest zaznajomiony. Zobaczymy jak spanie :)
    Niepokoi mnie tylko reakcja na kanape. Zaczal po niej ostro skakac. A w salonie sa plytki wiec chyba w kasku bedzie chodzil heheh

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 października 2020, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika powtarzaj do skutku że nie można skakać. Moja też skakała po kanapie ale za każdym razem ja lapalam i mówiłam że nie można tu skakać i że może po podłodze skakać. W końcu to przyjęła mimo że zwykle robi co jej się podoba a nie co mi 😉

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 31 października 2020, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak bede probowac. Bo za duze niebezpieczenstwo.

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 31 października 2020, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika super gratulacje 😊

961l20mmezoojidp.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2020, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika widziałaś ( haha kolejna książka na liście 😉 ale tego nigdy dość, prawda?) :
    https://m.ceneo.pl/94880487?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting#tab=spec

Apka nam się bardzo podoba choć szkoda że nie można "pętli" zrobić z utworu)

Dziś zakupiłam sobie książkę medyczną napisana przez anestezjologa, dwie kicie kocie z okienkami ( na BN i urodziny) i " Na wakacjach" Bieber (na wakacje weźmiemy) bo ta "w mieście" to ta sama w niemieckiej wersji zakupiona przez ze mnie na allegro lokalnie ostatnio (dobrze, że się połapałam i nie zamòwiłam polskiej wersji - jest to mniejsza ksiazka niż ta niemiecka).
    Na livro.pl jest darmowa dostawa do paczkomatòw jest od 69zł (dla zarejestrowanych z wyrażonymi zgodami marketingowymi, promocja do jutra). Ceny książek mają ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2020, 15:44

da8300b52b.png
  • Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 1 listopada 2020, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Symbolica, tak! Widzialam. Kupilam ja jak szlam na chrzest. Zeby dziecko mialo jakas pamiatke. I stamtad wlasnie sciagnelam apke :)

symbolica lubi tę wiadomość

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2020, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu ostatnio cicho ;)
    Jakbyście wiedziały o jakiejś promce na pieluchy Dada to dawajcie znać !

• bumbum Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2020, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się czaje na Lidlowe pieluchy :)

• symbolica Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2020, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Hebe jak zainstalujecie lub zaaktualizujecie aplikację przychodzi kod rabatowy 10 zł (do wykorzystania przy zakupach za min.50zł)i łączy się z darmowa dostawa teraz od 15 zł i promocjami na stronie. Polecam Holika aloes 250g za 21zł.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2020, 10:05

da8300b52b.png
‹‹ 1614 1615 1616 1617 1618 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ