Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Bumbum ja mam w planach piasek kinetycnzy 😊 nusama tez nad play doh masa plastyczna.
Mhmm rzeczywiście jak nie można wyjść na spacer to trzeba się nagimnastykować z organizacja czasu dla malucha bo w tym wieku dzieci szybko się nudzą 🤷♀️ U nas ostatnio naklejki wielokrotnego użytku się sprawdzają, nadmuchała dużo balonów i tez była zabawa, mamy tez kolorowankę malowana woda, zrobiłam „garaż” z pudełka po butach i zabawa samochodami, puzzle mhmm co jeszcze 🤔 -
Hmmm to u nas chlopako robili ocieplenie wiec Franek bawi sie wkretarka do ktorej jest podlaczony mieszalnik. I miesza w wiadrze z woda. Takze tego...
Ewentualnie zwykla wkretarka z wyjeta koncowka. Urwanie glowy mam z nim teraz jak wszedzie porozrzucane graty remontowe.malami.91, symbolica lubią tę wiadomość
-
Chwale sie. Dzis bedziemy spac w nowym domu
Niespodziewanie miesiac przed czasem przyszla kanapa wiec juz w ogole jest lux Mamy kuchnie, lazienki, drzwi, stol, kanape i materac
I komode z ikei na dzieciece ubranka. Wezmiemy ze soba tylko ubrania na jutro i spimy juz u siebie. Dziwne uczucieLutyska, malami.91, symbolica, KaroKaro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez sie bardzo ciesze Mysle ze z Frankiem nie bedzie tak zle. Przez ostatnie kilka tygodni moj maz po pracy ogarnial wykonczenie wiec my tam codziennie bylismy po kilka razy dziennie. Teoretycznie jest zaznajomiony. Zobaczymy jak spanie
Niepokoi mnie tylko reakcja na kanape. Zaczal po niej ostro skakac. A w salonie sa plytki wiec chyba w kasku bedzie chodzil heheh -
nick nieaktualnyMonika powtarzaj do skutku że nie można skakać. Moja też skakała po kanapie ale za każdym razem ja lapalam i mówiłam że nie można tu skakać i że może po podłodze skakać. W końcu to przyjęła mimo że zwykle robi co jej się podoba a nie co mi 😉
Moniiiikaaaa lubi tę wiadomość
-
Monika widziałaś ( haha kolejna książka na liście 😉 ale tego nigdy dość, prawda?) :
https://m.ceneo.pl/94880487?utm_source=rtbhouse&utm_medium=retargeting&utm_campaign=rtbhouse-retargeting#tab=spec
Apka nam się bardzo podoba choć szkoda że nie można "pętli" zrobić z utworu)
Dziś zakupiłam sobie książkę medyczną napisana przez anestezjologa, dwie kicie kocie z okienkami ( na BN i urodziny) i " Na wakacjach" Bieber (na wakacje weźmiemy) bo ta "w mieście" to ta sama w niemieckiej wersji zakupiona przez ze mnie na allegro lokalnie ostatnio (dobrze, że się połapałam i nie zamòwiłam polskiej wersji - jest to mniejsza ksiazka niż ta niemiecka).
Na livro.pl jest darmowa dostawa do paczkomatòw jest od 69zł (dla zarejestrowanych z wyrażonymi zgodami marketingowymi, promocja do jutra). Ceny książek mają ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2020, 15:44
-
W Hebe jak zainstalujecie lub zaaktualizujecie aplikację przychodzi kod rabatowy 10 zł (do wykorzystania przy zakupach za min.50zł)i łączy się z darmowa dostawa teraz od 15 zł i promocjami na stronie. Polecam Holika aloes 250g za 21zł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2020, 10:05