Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasy sporo, ale to jest sprawa do końca życia raczej, więc lepiej nie oszczędzać na tym, bo można żałować
Ja kiedyś się zastanawiałam, ale nikt nie daje gwarancji, że mi się nie znudzi jakiś wzór. Niby można przerobić, ale jakoś niespecjalnie jestem fanką -
Ja tez nie mam tatuaza i tez nie moje klimaty 😊 ale nawet nie wiedziałam ze one są takie drogie ....
Ruda a gdzie byś chciała sobie zrobić?
Ostatnio Maksiu zrobił mini awanturę bo chciał iść rowerkiem w inna stronę gdzie jeżdżą samochody wąski chodnik wiec tłumaczyłam mu ze tam jest niebezpiecznie itd i czekałam cierpliwie aż się przekona, siedział na rowerku w miejscu coś to sobie tupał chwile coś tam gadał ale dramatu nie było, po czym przeszedł starszy Pan i zapytał czy to chłopiec ja na to ze tak a on ze widać ... 😅 jak widać w jego myśleniu dziewczynki to aniołki 🤪 -
Paulina mòj dzis zrobił awanturę bo zamiast wyjść gdzieś na spacer jak zawsze z wòzkiem to chciałam wypuścić nasz plac zabaw.. był wrzask, histeria, chłopiec galaretka ,kładzenie się na kostkach/trawie i naciskanie na klamkę żeby wròcić do domu - trwało to dlugieee 5minut zanim go przekonałam że też może być fajnie.. wszyscy go wokòł słyszeli 🙉 mòwię mu: chodź mama Co puści "o La La" ( w telefonie) i poszedł już i jak zobaczył swoją piaskownicę i auta to zapomniał o wszystkim i dobrze się bawił.. było bardzo ciepło i zdjęłam mu bawlnaną czapkę i apaszkę a on znowu awantura bo muszą być i mam założyć 🤪 😅 dodatkowo kròtko pospał bo w pokoju sauna się zrobiła... Byle do wieczora 😉
Nie mam tatuaży, nie mam w planach więc nie wypowiadam się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2021, 15:15
-
U mnie była wtedy łagodna awantura siedział na rowerku w miejscu i tupał sobie nogami jak prosiłam żebyśmy poszli tam gdzie ja chce 😁 wiec cierpliwie czekałam tłumaczyłam aż ruszył w ta stronę gdzie ja chciałam.
Dzisiaj wyciągnęłam rzeczy do piaskownicy wiaderko łopatki foremki i nie mogłam go z placu zabaw wyciągnąć z piaskownicy 😁 niedługo musze ogarnąć balkon po zimie bo w końcu tam tez mamy piaskownice -
Paulina mòj -jak nie chce-to mnie nie słucha gdzie ja chcę iść i jak kot chodzi swoimi ścieżkami.. muszę mieć wòzek bo nosić go nie będę.
Piaskownicę mam ogarniętą, tylko trochę wody tam.się dostało pomimo przykrycia i czekam aż wyparuje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2021, 09:27
-
Mój tez często pokazuje gdzie chce żebyśmy szli i jeśli możemy tam iść do Ok idziemy ale czasami idzie w całkiem innym kierunku gdzie jeżdżą samochody itd i czasami od razu idzie tam gdzie mu powiem czasami chwile to przekonuje a czasami zdarzy się ze jest ciezko go przekonać i jest bunt chodź zazwyczaj to się dzieje gdy jest już zmęczony 😊
Teraz jak się zrobiło tak cieplutko ciezko go do domu zaprowadzić siedział w piksownicy i już widziałam ze ledwo na oczy patrzy ale twardo nie chciał wrócić 😅
Bez wózka rzadko idziemy na spacer, rano często idziemy coś załatwiać wiec jedzie w wozku i dopiero jak załatwimy wsyztsko to do wypuszczam obok parku a jak nie mamy nic do załatwienia to bierzemy wózek rowerek i zaraz go wypuszczam a wózek jest w razie gdyby był już zmęczony bo czasami wróci do domu na rowerku czy na nogach a czasami już w wozku -
Cześć dziewczyny. Odkopałam swój stary e-mail i odkryłam że nasz wątek żyje 😉 Pewnie mnie nie pamiętacie , ale jeżeli nie będzie to problem chciałabym się znowu tu udzielać .Widzę, że nie tylko mój Wojtuś lubi postawić na swoim 😂 Mi czasami już ręcę opadają bo o ile dziewczynki( Oliwka 11 lat i Ala 3latka) są grzeczne i słuchają o co ich proszę to mój synek jest zupełnym przeciwieństwem. Postaram się nadrobić posty ale pewnie nie wszystkie dam radę 🥰😘
-
Ewelcia, witaj z powrotem
My też walczyliśmy, teraz jest już ok. Czy u Was powiązane jest to z alergią na jakiś produkt? Często zimą, jesienią jest pogorszenie - grube ubrania, ogrzewanie nie pomagają. Pewnie jesteście pod opieką lekarza, ale jeśli mogę coś doradzić to chętnie.