X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 1 marca 2021, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, ja nie mam, co za wzór robisz?

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2021, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokażę Wam jak się zdecyduje na 100 % ☺️

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2021, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie mam ale w weekend podczas mysia szaf naogladalam sie tatuazy z tego nowego programu. Ale cudenka tam robia 😉

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2021, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam, nie moja bajka. Co dziwne, jeśli już, to podoba mi się jak ktoś ma zrobiony cały rękaw. Czyli albo grubo albo wcale 😁.

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2021, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam coraz większą ochotę :) ale szkoda mi kasy trochę...900 zł za tatuaż około 10 cm ☺️

• malami.91 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2021, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, sporo 😲

♂️ styczeń 2019
    ♀️ maj 2021
  • artemida27 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2021, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na plecach ale dość maly ;)
    Juz chyba z 7 lat :-D normalnie nawet nie pamiętam ze jest ;)
    Tatuaże to droga sprawa..

bl9cdf9hojouibxw.png

p19u3e3kecvrs0g3.png
  • bumbum Autorytet

Wysłany: 1 marca 2021, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasy sporo, ale to jest sprawa do końca życia raczej, więc lepiej nie oszczędzać na tym, bo można żałować :)
    Ja kiedyś się zastanawiałam, ale nikt nie daje gwarancji, że mi się nie znudzi jakiś wzór. Niby można przerobić, ale jakoś niespecjalnie jestem fanką :)

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może na urodziny w maju sobie zafunduje :D

• Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie mam tatuaza i tez nie moje klimaty 😊 ale nawet nie wiedziałam ze one są takie drogie ....

Ruda a gdzie byś chciała sobie zrobić?

Ostatnio Maksiu zrobił mini awanturę bo chciał iść rowerkiem w inna stronę gdzie jeżdżą samochody wąski chodnik wiec tłumaczyłam mu ze tam jest niebezpiecznie itd i czekałam cierpliwie aż się przekona, siedział na rowerku w miejscu coś to sobie tupał chwile coś tam gadał ale dramatu nie było, po czym przeszedł starszy Pan i zapytał czy to chłopiec ja na to ze tak a on ze widać ... 😅 jak widać w jego myśleniu dziewczynki to aniołki 🤪

961l20mmezoojidp.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina na przedramieniu od wewnątrz :)

• symbolica Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina mòj dzis zrobił awanturę bo zamiast wyjść gdzieś na spacer jak zawsze z wòzkiem to chciałam wypuścić nasz plac zabaw.. był wrzask, histeria, chłopiec galaretka ,kładzenie się na kostkach/trawie i naciskanie na klamkę żeby wròcić do domu - trwało to dlugieee 5minut zanim go przekonałam że też może być fajnie.. wszyscy go wokòł słyszeli 🙉 mòwię mu: chodź mama Co puści "o La La" ( w telefonie) i poszedł już i jak zobaczył swoją piaskownicę i auta to zapomniał o wszystkim i dobrze się bawił.. było bardzo ciepło i zdjęłam mu bawlnaną czapkę i apaszkę a on znowu awantura bo muszą być i mam założyć 🤪 😅 dodatkowo kròtko pospał bo w pokoju sauna się zrobiła... Byle do wieczora 😉

Nie mam tatuaży, nie mam w planach więc nie wypowiadam się.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2021, 15:15

da8300b52b.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie była wtedy łagodna awantura siedział na rowerku w miejscu i tupał sobie nogami jak prosiłam żebyśmy poszli tam gdzie ja chce 😁 wiec cierpliwie czekałam tłumaczyłam aż ruszył w ta stronę gdzie ja chciałam.

Dzisiaj wyciągnęłam rzeczy do piaskownicy wiaderko łopatki foremki i nie mogłam go z placu zabaw wyciągnąć z piaskownicy 😁 niedługo musze ogarnąć balkon po zimie bo w końcu tam tez mamy piaskownice ;)

961l20mmezoojidp.png
  • symbolica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina mòj -jak nie chce-to mnie nie słucha gdzie ja chcę iść i jak kot chodzi swoimi ścieżkami.. muszę mieć wòzek bo nosić go nie będę.

Piaskownicę mam ogarniętą, tylko trochę wody tam.się dostało pomimo przykrycia i czekam aż wyparuje..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2021, 09:27

da8300b52b.png
  • Paulina9191 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój tez często pokazuje gdzie chce żebyśmy szli i jeśli możemy tam iść do Ok idziemy ale czasami idzie w całkiem innym kierunku gdzie jeżdżą samochody itd i czasami od razu idzie tam gdzie mu powiem czasami chwile to przekonuje a czasami zdarzy się ze jest ciezko go przekonać i jest bunt chodź zazwyczaj to się dzieje gdy jest już zmęczony 😊

Teraz jak się zrobiło tak cieplutko ciezko go do domu zaprowadzić ;) siedział w piksownicy i już widziałam ze ledwo na oczy patrzy ale twardo nie chciał wrócić 😅

Bez wózka rzadko idziemy na spacer, rano często idziemy coś załatwiać wiec jedzie w wozku i dopiero jak załatwimy wsyztsko to do wypuszczam obok parku a jak nie mamy nic do załatwienia to bierzemy wózek rowerek i zaraz go wypuszczam a wózek jest w razie gdyby był już zmęczony ;) bo czasami wróci do domu na rowerku czy na nogach a czasami już w wozku

961l20mmezoojidp.png
  • Ewelcia85 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Odkopałam swój stary e-mail i odkryłam że nasz wątek żyje 😉 Pewnie mnie nie pamiętacie , ale jeżeli nie będzie to problem chciałabym się znowu tu udzielać .Widzę, że nie tylko mój Wojtuś lubi postawić na swoim 😂 Mi czasami już ręcę opadają bo o ile dziewczynki( Oliwka 11 lat i Ala 3latka) są grzeczne i słuchają o co ich proszę to mój synek jest zupełnym przeciwieństwem. Postaram się nadrobić posty ale pewnie nie wszystkie dam radę 🥰😘

f2wli09kebrdx746.png

km5sdf9hrbv8wz69.png

zem3df9hlpgxzhqc.png

• ruda90 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2021, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia witaj :) napisz coś o Was :) wróciłaś do pracy czy jesteś z Wojtkiem w domu ?

• Moniiiikaaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2021, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ewelcia, witamy ponownie. Grupa preznie dziala :)

• Ewelcia85 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2021, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hej dziewczyny na jeszcze jestem w domu z Wojtkiem ale na jesieni planuję wrócić do pracy. Czekam czy młody dostanie sié do tego samego przedszkola co Ala. U nas walka z AZS .Na razie przegrywamy😞

f2wli09kebrdx746.png

km5sdf9hrbv8wz69.png

zem3df9hlpgxzhqc.png

• bumbum Autorytet

Wysłany: 4 marca 2021, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia, witaj z powrotem :)
    My też walczyliśmy, teraz jest już ok. Czy u Was powiązane jest to z alergią na jakiś produkt? Często zimą, jesienią jest pogorszenie - grube ubrania, ogrzewanie nie pomagają. Pewnie jesteście pod opieką lekarza, ale jeśli mogę coś doradzić to chętnie.

‹‹ 1683 1684 1685 1686 1687 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ