Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda super, a gdzie jedziecie? Po ile doba? Domek, pokòj czy hotel?
Paulina no niestety.. widzę teraz, że teraz ta druga grupa obawia się publikowania wizerunku bo jest bo inny łowca z Polsatu zaskarżył ich w sądzie w związku z tym - czyżby robili mu konkurencję..? 😶
Amir jak tam egzaminy? Daj znać 👍👍Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2021, 18:51
-
Ruda super! ubierz ją już tak do jazdy w jakiś dres czy coś wygodnego ( w zależności od temperatury) no i przeniesiesz ja do tego auta.. ona i tak ledwo pitomna będzie, a Ty obok niej i w razie hamowania głowę jej przytrzymasz 😉 w razie obudzenia jakieś słone paluszki i woda/herbatka.. dojedziecie. Ja bym wyjechała tak jak młody zasypia czyli między 21 a 21:00 a nawet wcześniej..
Bumbum masz jakieś propozycje w Poznaniu? 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2021, 22:49
-
My trasa Ok 800km i wyjeżdżamy po śniadaniu Ok 7-8 😁 rok temu wyjechaliśmy Ok 10 i dosyć dojechaliśmy 😊
Dzisiaj dokupiłam na droge w lidlu książeczkę z magnesami i puzzlami
Brałam pod uwagę rok temu jazda w nocy ale pomyślałam ze mały będzie gorzej spał mąż w ogóle ja średnio i cały dzień będzie stracony a jechaliśmy tylko wtedy na tydzień w tym roku 2 tygodniesymbolica lubi tę wiadomość
-
Bumbum nocnej imprezy u Ciebie 😆😉
Posypał mi się jednak termin szczepień, zanim mi anulowało w systemie to już w lokalnym radiu ogłosili ze naszym wybranym punkcie szczepień zabraknie Phizera i J&J a szczepienia anulują.. po prostu nie przyjadą, będzie opòźnienie.. dodzwonienie się tam graniczy z cudem więc zapisałam nas na Modernę 10dni pòźniej, na 22.05. gdzie indziej, nawet bliżej naszego domu.
Ktoś kojarzy gdzie można pobrać ankietę do wypełnienia przed szczepieniem? Wymagają wypełnienia jej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2021, 09:36
-
Ankieta jest obowiązkowa. Można wypełnić na miejscu
Tutaj jest ta ankieta:
Kwestionariusz wstępnego wywiadu przesiewowego przed szczepieniem osoby dorosłej przeciw COVID-19
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2021, 11:41
symbolica lubi tę wiadomość
-
Amir, daj znać jak tam🙂. Moja specjalizacja leży odłogiem 😬.
Ruda, ja bym jechała o tej 21 czy trochę wcześniej, żeby zasnęła w samochodzie. My mamy plan jechać sierpień/wrzesień i właśnie wybierzemy się chyba wieczorem, jeśli oczywiście to wypali. Jest też opcja że mąż pojedzie tylko z Jasiem, ale nie wiem czy ich puszczę 🙄. Generalnie Jasiek na przenoszenie do auta nie zareagował by za dobrze. W samochodzie za to pada w kilka chwil jak jest zmęczony. Dużo od dziecka zależy.♂️ styczeń 2019
♀️ maj 2021 -
Ruda Sianozety 06.06 na 2 tygodnie mój tez ładnie zasypia w samochodzie jak jest zmęczony ale tak sobie myślałam ze dziecko jak nie będzie mogło w ciągu snu w tak długim czasie jak noc zmienić pozycji to może będzie się przebudzalo z samej niewygody 🤷♀️🤔
-
Còrka namòwila mnie na (kupne, niemrożone) pierogi z piekarnika ( zamiast z wody to 15minut w temp. 200*).. bardzo ciekawe, chrupiace i smaczne. Polecam ☺️
Paulina wyjdzie w praniu, dobrze by było gdyby mògl leżeć w foteliku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2021, 15:12
-
Zdalam test Malami wydaje mi się ze byl dość prosty, duzo markerów nowotworowych, faktycznie jak się ogarnie naskalskiego i solnice to idzie to ogarnąć za pierwszym razem
A po chwilowej radości nauki ciag dalszy bo teraz praktyczny/ustny 25.05, nie wiem skąd jeszcze wykrzesać trochę energii ale mam nadzieję że to ostatnia prostaMoniiiikaaaa, symbolica, malami.91 lubią tę wiadomość