Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Będzie dobrze, dzieci uwielbiają starsze dzieci od ktòrych czegoś nowego się nauczyć (byle rzeczy pozytywne 😉) więc szybko zaakceptują nową sytuację.
Kupiłam na olx używaną jak nową hulajnogę oxelo (30+5 wysyłka teraz) . Powinna przyjść w najbliższym czasie. Zobaczymy czy polubi, choćby miał jeden sezon jeździć.. 🙂
Ruda taki ten sprzęt teraz robią żeby szybko się psuł.. jaka kupiliście? -
Ruda o to będzie za pòl roku jako zapasowa 🙂 No niestety to ten wiek gdzie dzieci są raczej odważne i nie przewidują konsekwencji jeszcze.. muszą sobie Panie radzić.
W nocy o 2:30 była i mnie burza.. dotarła potem do Krakowa? Dziś jest super i temperaturowo i pogoda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2021, 17:26
-
Ruda mój tak samo na placu zabaw naśladuje starsze dzieci aż strach czasami 😅 Np jak jest nad zjeżdżalnia rurka od gory i chłopiec starszy trzymał się jej obiema rękami i huśtał do przodu i Maksiu to powtórzył to prawie zawału dostałam 😳 i wyszło mu to idelanie 🤭😂 mocno się trzymał i daleko do przodu się huśtał, jak widzę ze starszaki latają w obrębie Maksia zawsze wiem ze muszę być przy nim jak cień 😊
Ala na pewno sobie super poradzi 😊 -
Gratulacje Ruda, szybko poszło 💪🙂👏 ja się wezmę za to na poważnie po powrocie z wakacji.. w piątek robiliśmy zaległe urodziny męża 🙂 w czwartek zostaję w domu z Jackiem a reszta rodziny jedzie nad morze na wesele - autokarem.. za tydzień wracają i jedziemy tego samego dnia na wakacje po południu -ok 2,5h drogi więc luz. Przerażanie pakowanie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2021, 08:53
-
My powoli z odpieluchowaniem bo dużo jesteśmy poza domem potrafi zawołać i leci do ubikacji i siada albo na nocniki albo na nakładce która kupiliśmy bo pokazywał ze chce jak my na ubikacji. Innym razem zapomni się jak się na czymś skupi i dopiero jak zrobi siusiu to idzie powiedzieć ze zrobił
Ruda a jak szła spać normalnie sje zachowywała? Jak sytuacja teraz?
Symbolica zazdrosne wakacji 🥰 jeden minus wakacji w czerwcu to jest ze zaczyna sie lipiec a tu już dawno po wyjeździe -
Ruda dawaj jej słodkie picie typu osłodzona herbatka, nektar bananowy, banana, herbatniki, paluszki itp. Jak gorączka to wirus lub rzadziej bakteria.. najważniejsze żeby piła, mleczne rzeczy na bok (pierś byłaby ok) bo wzmagają wymioty/śluz..
Paulina to pięknie, że sygnalizuje. 💪❤️ u mnie też tak w kratkę ale glòwnie po fakcie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2021, 15:36