Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja musiałam sama cisnąć do przychodni. Mąż to załatwiał jak jeszcze leżałam w szpitalu po porodzie. Dostał jakieś kartki od szpitala i miał iść do przychodni POZ i tam wszystko załatwić, a potem wrócić z tym do szpitala. Mąż wziął numer od położnej i jak wyjdę z dziećmi ze szpitala to miałam od razu zadzwonić i umówić sie na pierwsza wizytę
-
nick nieaktualny
-
Ja polozna wybrałam ze szkoły rodzenia gdzie chodziłam na KTG
rewelacyjna kobieta a najwazniejsze młoda ( trochę ponad 40 lat ) ze swierzym spojrzeniem i aktualną wiedzą a nie z czasów PRL-u
dla mnie było ważne zeby nie wciskała mi kitu np. o diecie matki karmiącej
teraz tez ją wybiorę
Dziewczyny byłam dzisiaj w lumpie i kupiłam płaszczyk który wystarczy mi na całą ciąże za uwaga - 3 złbaranosia, bumbum, malami91, Black_Lilith, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia85 wrote:Ja polozna wybrałam ze szkoły rodzenia gdzie chodziłam na KTG
rewelacyjna kobieta a najwazniejsze młoda ( trochę ponad 40 lat ) ze swierzym spojrzeniem i aktualną wiedzą a nie z czasów PRL-u
teraz tez ją wybiorę
Dziewczyny byłam dzisiaj w lumpie i kupiłam płaszczyk który wystarczy mi na całą ciąże za uwaga - 3 zł
Chyba jutro zrobię tournee po lumpeksachLady_E lubi tę wiadomość
-
Ewelcia85 wrote:Ja polozna wybrałam ze szkoły rodzenia gdzie chodziłam na KTG
teraz tez ją wybiorę
Dziewczyny byłam dzisiaj w lumpie i kupiłam płaszczyk który wystarczy mi na całą ciąże za uwaga - 3 zł
Pokazuj lepiej ten płaszczyk
Mi dziś mama przyniosła z lumpka ciuszki dla dzidziolka. Potem Wam zrobię zdjęcie jakie cuda, bo teraz zamek z duplo idę budować z synemNadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Hej!
Ej_est pisałam do moje gin w poniedziałek co mogę brać na katar i mi odpisała, że krople zawierajace Xylometazolin max 5 dni czyli np. Xylorin czy otrivin. Na samej soli morskiej to bym się wykończyła.
Ja biorę od II trymetru Prenatal Duo a w 2 kapsułkach jest 600 mg DHA.
W umpku dorwałam spodenki z H&M za 5 zł. Są jak nowe żal było nie brać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2018, 17:37
-
Co do spotkań z położną, to ja prawdopodobnie od 21tc zaczynam raz w tygodniu spotkania, a od 30tc dwa razy w tygodniu. Tylko to są takie spotkania w grupie i mogę sobie wybrać na jakie w danym tygodniu chcę pójść lub może być indywidualne spotkanie z położną. Jedynie muszę przepisać się do innej położnej, bo u mnie czegoś takiego nie ma, tylko indywidualne spotkania, ale słyszałam, że ta położna średnia jest i pierdoły gada. Za to po porodzie muszę znowu przepisać się do mnie, bo tamte nie jeżdżą na wizyty patronażowe.
A ja zrobiłam zamówienie na next, bo promocja jestU mnie bida na dziecięcym w lumpkach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2018, 17:42
-
Co do witamin to biorę pregna plus ale tylko dlatego że endokrynolog mi poleciła ze wglądu na jod, brałam ją też przed ciąża. Od mojej ginekolog z kolei mam zalecenie na zwykły kwas foliowy ale jak czytam o tym DHA to się zastanawiam czy zacząć brać.
Ja po wczorajszym napadzie na słodycze poczułam pierwsze ruchy, a dziś już je kilka razy nawet zobaczyłam i nie mam już wątpliwości że to TO! cudowne uczucieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2018, 17:46
Dorota3, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Hej!
Ej_est pisałam do moje gin w poniedziałek co mogę brać na katar i mi odpisała, że krople zawierajace Xylometazolin max 5 dni czyli np. Xylorin czy otrivin. Na samej soli morskiej to bym się wykończyła.
Ja biorę od II trymetru Prenatal Duo a w 2 kapsułkach jest 600 mg DHA.
W umpku dorwałam spodenki z H&M za 5 zł. Są jak nowe żal było nie brać
O Makowa dziekuje właśnie o to mi chodziło. Ja się inhaluje solą fizjologiczna na zmianę z nebudose, ale nie widzę poprawy ;/ może te krople pomogą bo głowa mi już pęka od tego kataru
Ja swego czasu lubiłam chodzić po ciucholandach i dla dziewczyn sporo markowych rzeczy nieraz udało mi się znaleźć, ale jakoś odkąd dziewczyny są na świecie to nie udaje mi się zbyt często wyruszyć na łowy. Muszę się kiedyś wybrać -
Black_Lilith wrote:Pokazuj lepiej ten płaszczyk
Mi dziś mama przyniosła z lumpka ciuszki dla dzidziolka. Potem Wam zrobię zdjęcie jakie cuda, bo teraz zamek z duplo idę budować z synemBlack_Lilith lubi tę wiadomość
-
Dobra jednak się bujnęłam zrobić zdjęcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fa4744cc43d2.jpgDorota3, Nadzieja22, Jonesey, KaroKaro, bumbum, Grzechotka2, malami91, Black_Lilith, Pepper, Kropeczka85, MałaMała, Straciatellaa, Pau.Em lubią tę wiadomość