Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, mój doktor pozwolił mi dziś podjechać na dyżur do szpitala żeby podejrzeć plec bo ma lepszy sprzęt niż gabinecie. A dzieciątko zaslonilo się ręka I tylko paluszki było widać
Nygus od początku.
Ewelcia85, Pau.Em, MałaMała lubią tę wiadomość
-
Moniiiikaaaa wrote:Dziewczyny, mój doktor pozwolił mi dziś podjechać na dyżur do szpitala żeby podejrzeć plec bo ma lepszy sprzęt niż gabinecie. A dzieciątko zaslonilo się ręka I tylko paluszki było widać
Nygus od początku.
Uparcich. Ale mnie irytowało w pierwszej ciąży jak długo dziecko nie pokazywało płci. Irytowałam się, że to już wiadome a ja nie wiem
-
nick nieaktualny
-
Małgosia waży 270 g i serduszko pięknie bije. Poszłam z mężem i synkiem. Małgosia pomachala Adasiowi. Syn ma 7 lat i bardzo był zadowolony. Był pierwszy raz z nami i chce iść na kolejne
Black_Lilith, Jonesey, ej_est, Ewelcia85, baranosia, Kropeczka85, malami91, KaroKaro, Nadzieja22, MałaMała, magdaaa88, Mambella, Pau.Em, artemida27, kjt91 lubią tę wiadomość
-
Pepper wrote:Małgosia waży 270 g i serduszko pięknie bije. Poszłam z mężem i synkiem. Małgosia pomachala Adasiowi. Syn ma 7 lat i bardzo był zadowolony. Był pierwszy raz z nami i chce iść na kolejne
Adaś!Jeśli w brzuchu rzeczywiście syn to będzie Adaś <2
Super Małgosia, już kawał kobietkiEwelcia85, Pepper, MałaMała, Lutyska lubią tę wiadomość
-
My na 200% dopiero dzis sie dowiedzielismy, nas tez irytowalo ze Malec to uparciuch i wstydzioszek
hehehe ale wkoncu dzis pokazal co trzeba az lekarka mowi OTO DOWOD NA CHLOPCA
Maz sie smial
bo Maly sie tak wystawil , ale mial stresa bo tak mu biło serduszko ze szok !
Ewelcia85, Dorota3, MonisiaK lubią tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
Nasz na prenatalnych był już rozkraczony i dr wspominał o chłopcu, ale był ciut słabszy sprzęt niż u nich w gabinecie. Na ostatniej wizycie też nogi rozwalone i interes na wierzchu
Ewelcia85, MałaMała, Pepper, Dorota3 lubią tę wiadomość
-
A u nas na prenatalnych obstawiał dziewczynkę, a jest chłopiec
Dziewczyny noce u mnie są koszmarne od kilku dni. Co chwilę budzi mnie taki ból bioder że usnąć nie mogę, przewracam się z boku, poduszka nic nie daje. A rano jestem połamanaPau.Em lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMambella wrote:A u nas na prenatalnych obstawiał dziewczynkę, a jest chłopiec
No bo USG I trymestru to jednak taka trochę zgadywanka, jeśli chodzi o płeć. Narządy nie są jeszcze wykształcone, a prawidłowo ocenić wyrostek płciowy nie jest łatwo, nie każdy lekarz potrafi. Często słyszę, że płeć określona w 12tc później jednak się zmienia. -
nick nieaktualnyMambella wrote:A u nas na prenatalnych obstawiał dziewczynkę, a jest chłopiec
Dziewczyny noce u mnie są koszmarne od kilku dni. Co chwilę budzi mnie taki ból bioder że usnąć nie mogę, przewracam się z boku, poduszka nic nie daje. A rano jestem połamana
Córka w przedszkolu, ja już zrobiłam zakupy, nastawilam miecho na zupę, pije kawę i jem pyszna bulke drożdżowa ż makiem ❤
O 13 jadę dogadać się z pompowaniem helem balonówi oby do jutra
-
nick nieaktualnyCzy ktoś jeszcze dzisiaj wizytuje? My o 18:40 mamy prenatalne. Prosimy o kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 09:23
Ewelcia85, ej_est, Pau.Em, Lutyska, KaroKaro, bumbum, Jonesey, Dorota3, Nadzieja22, kjt91 lubią tę wiadomość
-
Pau.Em wrote:Ja jutro się dowiem. Ale się nie mogę doczekać
Córka w przedszkolu, ja już zrobiłam zakupy, nastawilam miecho na zupę, pije kawę i jem pyszna bulke drożdżowa ż makiem ❤
O 13 jadę dogadać się z pompowaniem helem balonówi oby do jutra
u mnie tez juz się gotuje mięso na pomidorówkę a na drugie mam wczorajszy gulasz
-
Cześć dziewczyny, witam się w 20 tygodniu
U mnie dziś na obiad makaron tagliatelle z borowikami, śmietaną i natką pietruszki
Chwalę się ciuszkami od mamyJak ją znam to do lutego będę miała ubranek dla kilkorga dzieci. A mam jeszcze całkiem sporo ciuszków po synku. No nic, zaoszczędzę na częstym praniu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/14f210f21ef9.jpg
Pewnie jeszcze wcześnie na takie pytanie, ale planujecie kupować takie stricte zimowe kombinezony dla maluchów? Ja mam dwa takie grubsze polarowe i wełniany śpiwór do wózka - wystarczy? Nie mam zupełnie doświadczenia, mój starszak jest sierpniowy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 09:40
Ewelcia85, KaroKaro, Nadzieja22, kjt91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia85 wrote:Ja jade dzisiaj załatwic catering na roczek ale balony tez musze dogadac
u mnie tez juz się gotuje mięso na pomidorówkę a na drugie mam wczorajszy gulasz
ż zamrażarki
ż 2 tyg temu narobilam tyle, że część pomrozilam i tak wyjadamy co raz i wyjesc nie możemy
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
Black_Lilith wrote:Cześć dziewczyny, witam się w 20 tygodniu
U mnie dziś na obiad makaron tagliatelle z borowikami, śmietaną i natką pietruszki
Chwalę się ciuszkami od mamyJak ją znam to do lutego będę miała ubranek dla kilkorga dzieci. A mam jeszcze całkiem sporo ciuszków po synku. No nic, zaoszczędzę na częstym praniu
Pewnie jeszcze wcześnie na takie pytanie, ale planujecie kupować takie stricte zimowe kombinezony dla maluchów? Ja mam dwa takie grubsze polarowe i wełniany śpiwór do wózka - wystarczy? Nie mam zupełnie doświadczenia, mój starszak jest sierpniowy...ja mam 2 kombinezony polarowe i 3 takie zimowe typowo bo siostra rodziła w lutym i mi dała po swoim synku
-
Ewelcia85 wrote:Śliczne te ciuszki
ja mam 2 kombinezony polarowe i 3 takie zimowe typowo bo siostra rodziła w lutym i mi dała po swoim synku
No właśnie, bo niby w tym polarowym i w śpiworku wełnianym powinno być ciepło, ale co jak będę musiała młodego wyjąć na spacerze z wózka? Teoretycznie to już luty, więc połowa zimy. Muszę pomyśleć. Mam kombinezon po starszym, ale 68 i to ze Smyka, wiec wypada jak 74...kjt91 lubi tę wiadomość
-
Black_Lilith wrote:Cześć dziewczyny, witam się w 20 tygodniu
Pewnie jeszcze wcześnie na takie pytanie, ale planujecie kupować takie stricte zimowe kombinezony dla maluchów? Ja mam dwa takie grubsze polarowe i wełniany śpiwór do wózka - wystarczy? Nie mam zupełnie doświadczenia, mój starszak jest sierpniowy...
Kombinezon planuję kupić taki grubszy pluszowy bo wydaje mi się że dzieciaczkowi będzie wygodniej niż w takim typowo zimowym, które zazwyczaj są bardzo sztywne. Zawsze można nakryć dziecko kocykiem żeby było cieplej🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza