Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:od góry do dołu twardnieje brzuch. Taka fala idzie, która trwa kilka sekund. Brzuch jest twardy w tym czasie i ogólnie mało komfortowo się czujesz.
Mi po nospie lepiej.
Wydaje mi się, że ten mój ból może być też spowodowany coraz większą aktywnością malucha. Dziś mi daje popalićjak zazwyczaj czułam delikatnie, tak od wczoraj bardzo czuję.
-
My wczoraj kupiliśmy wózek bebetto bresso i fotelik cybex aton m. Musimy poczekać ok 3 tyg na realizację ale już jesteśmy happy
Mamy też upatrzone łóżeczko, komodę z przewijakiem, materac i komplet pościeli 18 el.
Z tym czekamy bo 4 mce przed żeby się kurzylo to średnio -
nick nieaktualnyJa dziś wyjątkowo bardzo wyraźnie czuje mała
zaczęła się ruszać dość intensywnie po obiedzie i od tego czasu za każdym razem jak usiądę to ja czuje może już się zrobią regularne te ruchy, zobaczymy
Pepper mi się podobają bardzo te wózki bebetto bresso zwłaszcza ta wersja premium class w kolorze szaro-czarnym śliczne są także zazdroszczę zakupu
Ja w ciąży z dziewczynami tez nie doświadczyłam tych skurczy BH wiec dobrze, ze to tak szczegółowo opisałyście bo nawet nie wiedziałam jak one wyglądają...teraz już w razie czego bede wiedziała.
A wrzucę jeszcze aktualizacje brzuchachwalcie się dziewczyny domkami dzieci
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1043c851e66a.jpg rWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 21:00
Pepper, Ewelcia85, Pau.Em, KaroKaro, Nadzieja22, kjt91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMałaMała wrote:Dziewczyny tez Was boli pod brzuchem??? Takie kłucie pod brzuchem... ???
mam caly dzien co jakis czas...
Powiedz na wizycie lekarzowi o tym, może to się wszystko w środku rozchodzi i stąd taki ból?
Mnie bolą biodra, kości dosłownie. Ale tak miałam też w 1 ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 21:07
Karola94c lubi tę wiadomość
-
I troche kregoslup w dole na wysokosci okolo pepka...
Sama nie wiem...
Boje sie... bo 3go mam usg prywatnie u mojego lekarza a po 10tym mam isc na Patologie Ciazy... zeby specjalista sprawdzil co z waga Maluszka... bo to 21tydz.a on ma 260g nadal ... :'(12/02/2019
SZYMEK
-
nick nieaktualnyej_est wrote:Ja dziś wyjątkowo bardzo wyraźnie czuje mała
zaczęła się ruszać dość intensywnie po obiedzie i od tego czasu za każdym razem jak usiądę to ja czuje może już się zrobią regularne te ruchy, zobaczymy
Pepper mi się podobają bardzo te wózki bebetto bresso zwłaszcza ta wersja premium class w kolorze szaro-czarnym śliczne są także zazdroszczę zakupu
Ja w ciąży z dziewczynami tez nie doświadczyłam tych skurczy BH wiec dobrze, ze to tak szczegółowo opisałyście bo nawet nie wiedziałam jak one wyglądają...teraz już w razie czego bede wiedziała.
A wrzucę jeszcze aktualizacje brzuchachwalcie się dziewczyny domkami dzieci
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1043c851e66a.jpg rej_est lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMałaMała wrote:I troche kregoslup w dole na wysokosci okolo pepka...
Sama nie wiem...
Boje sie... bo 3go mam usg prywatnie u mojego lekarza a po 10tym mam isc na Patologie Ciazy... zeby specjalista sprawdzil co z waga Maluszka... bo to 21tydz.a on ma 260g nadal ... :'(MałaMała lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMałaMała wrote:I troche kregoslup w dole na wysokosci okolo pepka...
Sama nie wiem...
Boje sie... bo 3go mam usg prywatnie u mojego lekarza a po 10tym mam isc na Patologie Ciazy... zeby specjalista sprawdzil co z waga Maluszka... bo to 21tydz.a on ma 260g nadal ... :'(
Nie martw się. Na pewno będzie wszystko dobrze, nie bierzemy innej opcji pod uwagę
Trzymam kciuki żeby 3go się okazało, ze maluch przypakowal i wazy już dobre pół kilo
A z tym kręgosłupem niestety nie pomogę. Mnie czasem boli bardzo pępek i jego okolice, ale jak mówiłam lekarzowi to stwierdził, ze taki urok ciąży widocznie i mam się nie martwićwiec może u ciebie podobnie jest
MałaMała lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi twardnieje brzuch juz rzadko, biorę 2xmagneb6 max. Ale bolą mnie biodra, spojenie i wew część ud jakbym szpagat w nocy robila. No i rwa w posladek wchodzi i nogę. Ale te dolegliwości raz są a raz nie. Dziś jakoś fatalnie sie czulam, calkowity brak energi, do tego syn dal popalić swoimi humorkami.