Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • Grzechotka2 Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam dzisiaj lekarza. Zabrałam się za sprzedawanie ubranek po małej i przy każdym ubranku prawie beczę, bo dla dziewczynek są takie cuda, a dla chłopców niekoniecznie :P

Ewelcia85, Dorota3, Mambella lubią tę wiadomość

l22nio4pm7glhik4.png
    w57v3e3kpq4472hr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2018, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 18:05

• Jonesey Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    Wiem co czujesz, przeżywałam coś podobnego w wieku 6lat. Niedelikatna dr, straszyła jeszcze że jakiś facet będzie mnie trzymał jak nie będę współpracować :/ Później miałam jeszcze zabieg, ale całe szczęście pod narkozą. Trzeba trafić na odpowiednią osobę, która ten lęk przełamie ;) U mnie całe szczęście nie skończyło się żadną traumą.

Pau.em mam nadzieje, że będą dobre wieści <3

malami powodzenia na połówkowym ;)

tak z tymi lekarzami to naprawde trzeba uwazac.. ja niestety zostalam 'rozdziewiczona' przez bardzo wredna i niedelikatna pania ginekolog.. :/ widocznie uznala ze w wieku 21 lat NIEMOZLIWE zebym byla jeszcze dziewica i podczas badania mnie przebila pi*da glupia :/ no coz.. "dzieki temu" przynajmniej pierwszy raz nie byl tak bolesny pewnie :P ale bardzo staralam sie zeby mi sie to nie wrylo w psychike i bardzo nie chcialam nabawic sie uprzeden, na szczescie widocznie bylam na tyle dorosla ze przeszlam nad tym do normalnosci i teraz nie mam problemu z rozkladaniem nog u ginekologa ;)

Pau.em super wiesci! tzn super nie super, grunt ze to nic na tyle powaznego zeby musieli dzialac natychmiast :) 3mam kciuki za pessar! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 11:44

Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość

atdc9vvjvmoe0t4i.png
    Nasz Ślub 1.10.2016 <3
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W KappAhl są cudne ciuszki. Najtańsze nie są, ale na wyjścia można z kilka sztuk kupić.

Nadzieja22 lubi tę wiadomość

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Papapatka Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2019, 09:01

Makowa_Panna, Black_Lilith, KaroKaro, SiSi111, Ewelcia85, baranosia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kjt91, Pepper, Nadzieja22, Nadzieja22, Nadzieja22, nick nieaktualny, Karola94c, Dorota3, MałaMała, Mambella, Kropeczka85 lubią tę wiadomość

Zosia! Spełnienie marzeń...km5scwa1f3mt6hq0.png
  • Black_Lilith Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzechotka2 wrote:
    Ja też mam dzisiaj lekarza. Zabrałam się za sprzedawanie ubranek po małej i przy każdym ubranku prawie beczę, bo dla dziewczynek są takie cuda, a dla chłopców niekoniecznie :P

Eee, wcale nie, dla chłopców też są śliczne :-) Te dla malucha moim zdaniem są cudne i dla chłopców i dla dziewczynek. Różu, falbanek, kokardek i cekinów nie będzie, wiadomo. Ale już dla takiego trzylatka miniaturowe wersje ubrań taty to jest czad :-)

nick nieaktualny, Nadzieja22, Karola94c lubią tę wiadomość

gg64qtkfqgxaoe0h.png

5j6nu7i.png

CB - 10.2017, 1.2018
  • Black_Lilith Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa_Panna wrote:
    W KappAhl są cudne ciuszki. Najtańsze nie są, ale na wyjścia można z kilka sztuk kupić.

Tak i są bardzo dobrej jakości. Ja bardzo lubię serię Newbie i Kaxs. Ubrania nie do zdarcia, wszystko co miałam po synku przetrwało w całości. Tylko trzeba patrzeć na rozmiarówkę - kaxs ma w miarę standardową, ale już newbie jest mocno zaniżona, takie 56 to spokojnie 62.

gg64qtkfqgxaoe0h.png

5j6nu7i.png

CB - 10.2017, 1.2018
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black dobrze wiedzieć. Jakiś czas temu mieli promocje 3 za 2 i może jeszcze się kiedyś pojawi znowu.

9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Black_Lilith Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa_Panna wrote:
    Black dobrze wiedzieć. Jakiś czas temu mieli promocje 3 za 2 i może jeszcze się kiedyś pojawi znowu.

W ten weekend mają 20% zniżki na nieprzecenioną kolekcję, niestety tylko stacjonarnie.

gg64qtkfqgxaoe0h.png

5j6nu7i.png

CB - 10.2017, 1.2018
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black_Lilith wrote:
    W ten weekend mają 20% zniżki na nieprzecenioną kolekcję, niestety tylko stacjonarnie.
    W piątek byliśmy na zakupach dwie galerie i Ikea, więc raczej nie ma szans żebym męża przekonała na kolejne :D No nic trochę czasu jeszcze jest to może jeszcze inne promocje się pojawią.

9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Black_Lilith Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa_Panna wrote:
    W piątek byliśmy na zakupach dwie galerie i Ikea, więc raczej nie ma szans żebym męża przekonała na kolejne :D No nic trochę czasu jeszcze jest to może jeszcze inne promocje się pojawią.

Przez nami jeszcze black friday w listopadzie i potem po świętach wyprzedaże, to już spokojnie będzie on-line też, więc na pewno jeszcze się obkupisz :-)

gg64qtkfqgxaoe0h.png

5j6nu7i.png

CB - 10.2017, 1.2018
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A znacie może jakieś sklepy internetowe z fajnymi ciuszkami?

9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Black_Lilith Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa_Panna wrote:
    A znacie może jakieś sklepy internetowe z fajnymi ciuszkami?

To zależy jakie lubisz ubranka. Z takich typowo internetowych to ja bardzo lubię MyBasic, ale ich ubranka są specyficzne - bez żadnych wzorów. Warto mieć trochę takich rzeczy, bo do wszystkiego pasują. Polska firma, bawełna.

Z nie typowo internetowych, ale z wersją on-line lubię h&m, Smyka, 5-10-15 i Pinokio. W Pinokio kupowałam sporo właśnie niemowlęcych ubrań - tu z kolei lepiej brać rozmiar większe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 12:37

Nadzieja22 lubi tę wiadomość

gg64qtkfqgxaoe0h.png

5j6nu7i.png

CB - 10.2017, 1.2018
  • Grzechotka2 Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już dla chłopca mam chyba za duzo. Dwa gigatyczne kartony od koleżanki. Dwa pudła unisexów po Michalinie i mnóstwo rzeczy dla chłopca, które kupowaliśmy jeszcze przed pierwszą ciążą, bo czułam, ze będzie syn :D

Muszę dokupić tylko fotelik, ale to już wybrany. Pieluchy tetrowe, muślinowe i bambusowe. Kokon i monitor oddechu.

l22nio4pm7glhik4.png
    w57v3e3kpq4472hr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2018, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 18:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2018, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2019, 18:08

• Papapatka Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2019, 09:01

Zosia! Spełnienie marzeń...km5scwa1f3mt6hq0.png
  • paprot.ka Przyjaciółka

Wysłany: 2 października 2018, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj też miałam wizytę, młody wazy 400 g i machal nam na usg. Tylko mi cos dziwnie krzywa wyszla, po godzinie mialam nizszy cukier niz na czczo. Ponoc mialam za duzy wyrzut insuliny i dlatego. Kazala mi isc do diabetologa, zeby mi doradzil jak to skorygowac dieta. Nic to :) a w sobote mam polowkowe

nick nieaktualny, Pepper, Dorota3, Lady_E, kjt91, Ewelcia85, nick nieaktualny, Kropeczka85 lubią tę wiadomość

9f7j2n0alxnirebz.png
    yuudsek2vq53xpo1.png
  • Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze polecam Next, no i wszystkie te co wymieniła Black Lilith :)

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Black_Lilith Autorytet

Wysłany: 2 października 2018, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja22 wrote:
    Ja jeszcze polecam Next, no i wszystkie te co wymieniła Black Lilith :)

O tak, next ma cudowne wzory :-) Ja lubię też ich ubrania dla kobiet. Właśnie do mnie idzie od nich piżama ciążowa, taka typowo zimowa, bo ja zmarźluch jestem :-)

gg64qtkfqgxaoe0h.png

5j6nu7i.png

CB - 10.2017, 1.2018
‹‹ 329 330 331 332 333 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ