Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Straciatellaa wrote:Wiem co czujesz, przeżywałam coś podobnego w wieku 6lat. Niedelikatna dr, straszyła jeszcze że jakiś facet będzie mnie trzymał jak nie będę współpracować
Później miałam jeszcze zabieg, ale całe szczęście pod narkozą. Trzeba trafić na odpowiednią osobę, która ten lęk przełamie
U mnie całe szczęście nie skończyło się żadną traumą.
Pau.em mam nadzieje, że będą dobre wieści
malami powodzenia na połówkowym
tak z tymi lekarzami to naprawde trzeba uwazac.. ja niestety zostalam 'rozdziewiczona' przez bardzo wredna i niedelikatna pania ginekolog..widocznie uznala ze w wieku 21 lat NIEMOZLIWE zebym byla jeszcze dziewica i podczas badania mnie przebila pi*da glupia
no coz.. "dzieki temu" przynajmniej pierwszy raz nie byl tak bolesny pewnie
ale bardzo staralam sie zeby mi sie to nie wrylo w psychike i bardzo nie chcialam nabawic sie uprzeden, na szczescie widocznie bylam na tyle dorosla ze przeszlam nad tym do normalnosci i teraz nie mam problemu z rozkladaniem nog u ginekologa
Pau.em super wiesci! tzn super nie super, grunt ze to nic na tyle powaznego zeby musieli dzialac natychmiast3mam kciuki za pessar!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 11:44
Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2019, 09:01
Makowa_Panna, Black_Lilith, KaroKaro, SiSi111, Ewelcia85, baranosia, malami91, Lutyska, kjt91, Pepper, Nadzieja22, Nadzieja22, Nadzieja22, -Mamunia-, Karola94c, Dorota3, MałaMała, Mambella, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
Grzechotka2 wrote:Ja też mam dzisiaj lekarza. Zabrałam się za sprzedawanie ubranek po małej i przy każdym ubranku prawie beczę, bo dla dziewczynek są takie cuda, a dla chłopców niekoniecznie
Eee, wcale nie, dla chłopców też są śliczneTe dla malucha moim zdaniem są cudne i dla chłopców i dla dziewczynek. Różu, falbanek, kokardek i cekinów nie będzie, wiadomo. Ale już dla takiego trzylatka miniaturowe wersje ubrań taty to jest czad
Lutyska, Nadzieja22, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Makowa_Panna wrote:W KappAhl są cudne ciuszki. Najtańsze nie są, ale na wyjścia można z kilka sztuk kupić.
Tak i są bardzo dobrej jakości. Ja bardzo lubię serię Newbie i Kaxs. Ubrania nie do zdarcia, wszystko co miałam po synku przetrwało w całości. Tylko trzeba patrzeć na rozmiarówkę - kaxs ma w miarę standardową, ale już newbie jest mocno zaniżona, takie 56 to spokojnie 62. -
Black_Lilith wrote:W ten weekend mają 20% zniżki na nieprzecenioną kolekcję, niestety tylko stacjonarnie.
No nic trochę czasu jeszcze jest to może jeszcze inne promocje się pojawią.
-
Makowa_Panna wrote:W piątek byliśmy na zakupach dwie galerie i Ikea, więc raczej nie ma szans żebym męża przekonała na kolejne
No nic trochę czasu jeszcze jest to może jeszcze inne promocje się pojawią.
Przez nami jeszcze black friday w listopadzie i potem po świętach wyprzedaże, to już spokojnie będzie on-line też, więc na pewno jeszcze się obkupisz -
Makowa_Panna wrote:A znacie może jakieś sklepy internetowe z fajnymi ciuszkami?
To zależy jakie lubisz ubranka. Z takich typowo internetowych to ja bardzo lubię MyBasic, ale ich ubranka są specyficzne - bez żadnych wzorów. Warto mieć trochę takich rzeczy, bo do wszystkiego pasują. Polska firma, bawełna.
Z nie typowo internetowych, ale z wersją on-line lubię h&m, Smyka, 5-10-15 i Pinokio. W Pinokio kupowałam sporo właśnie niemowlęcych ubrań - tu z kolei lepiej brać rozmiar większe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 12:37
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Ja już dla chłopca mam chyba za duzo. Dwa gigatyczne kartony od koleżanki. Dwa pudła unisexów po Michalinie i mnóstwo rzeczy dla chłopca, które kupowaliśmy jeszcze przed pierwszą ciążą, bo czułam, ze będzie syn
Muszę dokupić tylko fotelik, ale to już wybrany. Pieluchy tetrowe, muślinowe i bambusowe. Kokon i monitor oddechu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj też miałam wizytę, młody wazy 400 g i machal nam na usg. Tylko mi cos dziwnie krzywa wyszla, po godzinie mialam nizszy cukier niz na czczo. Ponoc mialam za duzy wyrzut insuliny i dlatego. Kazala mi isc do diabetologa, zeby mi doradzil jak to skorygowac dieta. Nic to
a w sobote mam polowkowe
malami91, Pepper, Dorota3, Lady_E, kjt91, Ewelcia85, Lutyska, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze polecam Next, no i wszystkie te co wymieniła Black Lilith
-
Nadzieja22 wrote:Ja jeszcze polecam Next, no i wszystkie te co wymieniła Black Lilith
O tak, next ma cudowne wzoryJa lubię też ich ubrania dla kobiet. Właśnie do mnie idzie od nich piżama ciążowa, taka typowo zimowa, bo ja zmarźluch jestem