Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
mi sie strasznie podobaja kolorowe pieluszki bambusowe od Xkko, juz wiem ze wykupie wszystkie kolory
o te:
http://sklep574747.shoparena.pl/pl/p/Pieluchy-bambusowe-30x30-cm-mini-pieluszki-bambusowemyjki-bambusowe-kolory/241
tylko sie zastanawiam czy taka wielkosc 30x30 bedzie przydatna? ale moze do wycierania buzki?Dorota3 lubi tę wiadomość
-
Jonesey wrote:mi sie strasznie podobaja kolorowe pieluszki bambusowe od Xkko, juz wiem ze wykupie wszystkie kolory
o te:
http://sklep574747.shoparena.pl/pl/p/Pieluchy-bambusowe-30x30-cm-mini-pieluszki-bambusowemyjki-bambusowe-kolory/241
tylko sie zastanawiam czy taka wielkosc 30x30 bedzie przydatna? ale moze do wycierania buzki?kilka warto mieć takich mniejszych
(zawsze pretekst do zakupu ha)
Jonesey, Dorota3 lubią tę wiadomość
-
Black fajne mają te ciuszki. Takie jednokolorowe też są fajne. A wzory mi się podobają tylko delikatne.
A z pieluszek to czaję się na te http://bimbla.pl/kategoria/otulacze_i_pieluszki/zestaw-muslinowych-pieluszek-w-kropeczki-szaro-rozowy
Dorota domyślam się co musisz czuć :* -
nick nieaktualny
-
W TK Maxx właśnie mają często takie zestawy, dwie lub trzy pieluchy za 49 zł. I to takie spore 120 na 120 cm. U nas to się sprawdza od urodzenia do teraz do okrywania. Dla młodszego też takie kupię, będą na lato w sam raz. Są też takie cieniutkie bawełniane lub muślinowe śpiworki, też rewelacja, np. Aden&Anais mają. Mam z TK Maxx właśnie, ale widziałam dużo taniej na aliexpress. Podobno świetna jakość też.
-
Grzechotka2 wrote:Ja też mam dzisiaj lekarza. Zabrałam się za sprzedawanie ubranek po małej i przy każdym ubranku prawie beczę, bo dla dziewczynek są takie cuda, a dla chłopców niekoniecznie
Racja! Dla chlopca ciągle te same kolory, szary czerwony granatowy. Ja aplikację to głównie samochody. A jak jest już coś fajnego to nie docys ze zdecydowanie drozsze jak reszta to i rozchodzi się jak świeże bułeczki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Podalam przykładowe kolory, ale wybór jest znacznie mniejszy. Jeszcze zależy to komu się podoba. Nawet jak chcemy buty kupić idziemy do CCC to dla dziewczynki są 3 regały a dla chlopca jeden.
Ja również kupuję w hm, 51015, Reserved, smyk, next, Zara, ma coś z cocodrillo, Pepco.
A ubranka z Zary to jakoś nieadekwatna do ceny.
Pieluszki również polecam muslinowe. Bambusowe używałam do przykrycia, nawet w te wakacje.
-
Lutyska wrote:Aczkolwiek kazdy ma inne upodobania bo od meza brata dzieci sa zwykle na czarno albo jakis ciemny kolor i tesciowa tak do tego przyzwyczajona ze zawsze komentuje ubior mojego dziecka ale mowie jej ze zaloby nie ma...
Może tak na ciemno ubierają, żeby praktyczniej było - mniej widać wszelkie zabrudzenia. Ja też czasem czarny lubię. Mój syn wygląda genialnie w czarnym golfie i niebieskich dżinsach
Teraz do przedszkola też wybieram raczej te ciemniejsze bluzki lub takie mocno wzorzyste, bo mam na nich przegląd całego dziennego jadłospisu -
Ja ogólnie lubie ubierać moje dziewczyny we wszystkie kolory
z tym ze jak moją Alę ubiorę np w czerwone spodnie i powiedzmy pomarańczową bluzkę to kazdy stereotypowo myśli ze jest chłopcem
ja nie prostuje pomyłki ale trochę mnie drazni ze większość ludzi dziewczynki widziałoby tylko w cukierkowych strojach
moim zdaniem dziewczynkom tez pasują bardziej " chłopięce" kolory
Karola94c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny